eko13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρωτου γραφτουν μεγαλα λογια... Οσον μας αφορα τρεις ειναι οι σημαντικοι παραμετροι, περα απο την τιμη που ειναι περα για περα ελκυστικη (και παραδοξως για απλ)! Περιμενετε να δουμε τι περιεχομενο θα εχει η ελληνικη εκδοση. Και τι υποτιλοι θα υπαρχουν... Σε αυτο το νετφλιξ ειναι καλα σε σχεση με το ανταγωνισμο. Η τριτη παραμετρος ειναι η συμβατοτητα με αλλες πλατφορμες. Αν παραμεινουν κλειστοι στο συστημα της Απλ, δεν θα εχουν καμμια τυχη στην Ελλαδα... Για μενα ο πιο σοβαρος ανταγωνιστης του Νετφλιξ ειναι η Ντισνει εκει θα παιχτει η μαχη. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από eko13 2
xavier Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 απο αυτα που διαβασα ειναι αξιολογες οι παραγωγες που ετοιμαζουν βαση των δημιουργων που ασχολουνται με αυτες...steven knight, gilliam, goyer, Shyamalan, Ronald D. Moore, αρκετο jj, εχουν μαζεψει αρκετα καλο κοσμο...θα βγουν μερικα διαμαντακια σιγουρα...
Nvidiaman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Εξεπλάγην απο τον εαυτό μου που τελικα αραξα στο Amazon Video Prime.. μου αρέσουν οι σειρές του περισσότερο συν το ότι δείχνει πλέον 4Κ σε DOLBY VISION. Οσο για τους υπότιτλους βολεύομαι και με αγγλικά.
jkor Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, Hugo είπε Και το Netflix πριν απο σχεδον 17 χρονια οταν ξεκίνησε με 7,90 άρχισε (αλλό 5 αλλο 8 βέβαια). Η Disney εχεί πει πάντως οτι καθώς θα μεγαλώνει η βιβλιοθήκη της θα υπάρξει και αύξηση στην τιμή. Ειμαι σίγουρος οτι το ίδιο θα γίνει και εδω με την Apple Tv. Ο ανταγωνισμός βέβαια καλό θα μας κάνει κακό όχι. Με καλό ανταγωνισμό ισως να μην ανεβάσει ποτε την τιμή η Disney και ισως ριξει την τιμή και το Netflix. Και ερχεται και το HBO max. Προς το παρόν το netflix την αύξησε πάντως
Zed_Ryder Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Εναλλακτικά μπορείτε να αγοράσετε έναν εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ... 1
adi32 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, Malthador είπε Υπερπαραγωγές. Γιατι ασχημο ειναι το froggy? Αυτοι θα πουλανε και το φιδακι του νοκια σε λιγο
jon_pallis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δυστυχώς θα καταλήξουμε να έχουμε ο καθένας 15 συνδρομές για να δούμε μια ταινία. Πληρώνω: Netflix ( για τις σειρές) Cosmote (για το CL) Nova (για τα εκτος έδρας της ομαδας μου) PS Network NSO XBOX LIVE XBOX GAME PASS Αυτό που ακομη δεν μπορω να καταλάβω ειναι γιατι στο παιχνιδι δεν εχει μπει η Sony (Sony Pictures, TriStar, Columbia) . Με τοσες παραγωγές στο κινηματογράφο και ενα install base των 100+ εκατομμυρίων ιδιοκτητών PS4.
blueakamah Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, adi32 είπε Γιατι ασχημο ειναι το froggy? Αυτοι θα πουλανε και το φιδακι του νοκια σε λιγο αυτοι μπορει να βαλουν και συνδρομητικο μοντέλο στο Pong του 1976
overpower Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Θα έπρεπε να έχει κάποιο καλύτερο πρωτότυπο περιεχόμενο για αρχή εκτός από 2 εκπομπές. Κατά τ άλλα δεν βλέπω λόγω να δώσω ακόμα και 5 ευρώ για την υπηρεσία. Λογικά για HBO κτλ πάμε στο κλασικό Apple TV που υπάρχει μέχρι σήμερα? Αν αυτό γίνει διαθέσιμο για Ελλάδα, θα το σκεφτώ.
cd2matheos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Οκ καλώς να έρθει αλλά..... Έχω μια smart tv 6ετιας lg και 2 tv box. Θα είναι η εφαρμογή προσβάσιμη στις παραπάνω συσκευές η θα χρειαστώ αγορά κάποιας είτε νεότερης τηλεόρασης είτε κάποιου box το οποίο θα δέχεται Apple tv. Υπότιτλοι το α και το ω γιατί με vpn στην συσκευή σου μπορείς να έχεις αμερικανικό νετφλιξ απ ότι ξέρω με πλουσιότερο περιεχόμενο θυσιάζοντας υπότιτλους. Όταν όμως τα αγγλικά σου είναι Μυκόνου τότε μένεις στην ελληνική συνδρομή με ότι διαθέτει. Υ.Γ Σαν πολλές streaming υπηρεσίες άρχισαν να πλακώνουν και στην τελική θα θέλουμε ένα 50αρι για να τα έχουμε όλα. Μήπως λοιπόν να αρκεστούμε σε μια και μόνο συνδρομητική τηλεόραση τύπου νόβα κόσμοτε γιατί στο κάτω κάτω της γραφής δεν είναι δα και γνώση να μην σου ξεφεύγει τίποτα από όλα αυτά που το Hollywood θέλει να μας πλασάρει. Οκ καλώς να έρθει αλλά..... Έχω μια smart tv 6ετιας lg και 2 tv box. Θα είναι η εφαρμογή προσβάσιμη στις παραπάνω συσκευές η θα χρειαστώ αγορά κάποιας είτε νεότερης τηλεόρασης είτε κάποιου box το οποίο θα δέχεται Apple tv. Υπότιτλοι το α και το ω γιατί με vpn στην συσκευή σου μπορείς να έχεις αμερικανικό νετφλιξ απ ότι ξέρω με πλουσιότερο περιεχόμενο θυσιάζοντας υπότιτλους. Όταν όμως τα αγγλικά σου είναι Μυκόνου τότε μένεις στην ελληνική συνδρομή με ότι διαθέτει. Υ.Γ Σαν πολλές streaming υπηρεσίες άρχισαν να πλακώνουν και στην τελική θα θέλουμε ένα 50αρι για να τα έχουμε όλα. Μήπως λοιπόν να αρκεστούμε σε μια και μόνο συνδρομητική τηλεόραση τύπου νόβα κόσμοτε γιατί στο κάτω κάτω της γραφής δεν είναι δα και γνώση να μην σου ξεφεύγει τίποτα από όλα αυτά που το Hollywood θέλει να μας πλασάρει. Οκ καλώς να έρθει αλλά..... Έχω μια smart tv 6ετιας lg και 2 tv box. Θα είναι η εφαρμογή προσβάσιμη στις παραπάνω συσκευές η θα χρειαστώ αγορά κάποιας είτε νεότερης τηλεόρασης είτε κάποιου box το οποίο θα δέχεται Apple tv. Υπότιτλοι το α και το ω γιατί με vpn στην συσκευή σου μπορείς να έχεις αμερικανικό νετφλιξ απ ότι ξέρω με πλουσιότερο περιεχόμενο θυσιάζοντας υπότιτλους. Όταν όμως τα αγγλικά σου είναι Μυκόνου τότε μένεις στην ελληνική συνδρομή με ότι διαθέτει. Υ.Γ Σαν πολλές streaming υπηρεσίες άρχισαν να πλακώνουν και στην τελική θα θέλουμε ένα 50αρι για να τα έχουμε όλα. Μήπως λοιπόν να αρκεστούμε σε μια και μόνο συνδρομητική τηλεόραση τύπου νόβα κόσμοτε γιατί στο κάτω κάτω της γραφής δεν είναι δα και γνώση να μην σου ξεφεύγει τίποτα από όλα αυτά που το Hollywood θέλει να μας πλασάρει. 1
Nspider Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Το Netflix κινδυνεύει μόνο από την Disney, σας αρέσει και η τιμή εν το μεταξύ τις Apple, με 5 σειρές όλες κι όλες που λέει ο λόγος και ζητάει τα μισά λεφτά από Netflix...
ignome4 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, stevengreeceGR είπε Μόνο για συσκευές apple? Kαι με web app 5 λεπτά πριν, Toper Harley είπε Και για εμάς τους φτωχούς Υπάρχει και δωρεάν streaming online σε πολλά και διάφορα site και με ελληνικούς υπότιτλους... Και για τους πιο μερακλήδες τα t.o.r.r.e.n.t Ή μπες σε ένα Family 1
Toper Harley Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, ignome4 είπε Kαι με web app Ή μπες σε ένα Family Έτσι όπως πάει πρέπει να μπεις σε 10 family...
ignome4 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Toper Harley είπε Έτσι όπως πάει πρέπει να μπεις σε 10 family... Με 0,84€/το μήνα για ATV θα νιώσεις περισσότερη αγάπη
Toper Harley Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μισό... Ghhhmmmmm ....test 1 2 test 1 2 δοκιμή.... Torrent ... Torrent ... Torrent ... Torrent... Torrent....!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα