Προς το περιεχόμενο

καλυτερο προγραμμα peer 2 peer

NOKIA3410

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να συμφωνήσω κι εγώ, πως το DC++ είναι ό,τι καλύτερο έχω συναντήσει σε sharing πρόγραμμα. Σαφώς και θέλει περισσότερο απο τα 3 λεπτα που ζητάνε όλα τα άλλα για εκμάθηση (αναλόγως βέβαια και το επίπεδο του χρήστη), αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα, υπερτερει αν θέλετε και λογω ατμόσφαιρας (το chat που υπάρχει άμεσα διαθέσιμο κάνει την όλη κατάσταση πιο παρεϊστικη ;) ). Επιπλεόν, είναι θετικό το ότι δεν χρειάζεται πια να κάνω cancel ανθρώπους με 0 share (μιας και δεν υπάρχουν), ενώ η δομή με τα hubs - αν και περιορίζει λίγο την έκταση του search - βοηθάει στον έλεγχο των αποτελεσμάτων που παίρνει ο searcher... Χώρια που προσωπικά δεν με έχουν κόψει ποτέ (αν και υπάρχει περίπτωση να μην βρω ανοιχτό slot σε συγκεκριμένο χρήστη για μέρες).

...αν και ακόμα δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ active και ταυτόχρονα να πάρω αποτελέσματα σε οποιοδήποτε search...

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για πείτε κάτι εύχρηστο σαν το kazaa αλλά με μεγάλη ποικιλία?

Εβαλα σημερα το winmx και το εβγαλα σε 5 λεπτά. Δεν είχε documents-books.

Δημοσ.
Να συμφωνήσω κι εγώ' date=' πως το DC++ είναι ό,τι καλύτερο έχω συναντήσει σε sharing πρόγραμμα. Σαφώς και θέλει περισσότερο απο τα 3 λεπτα που ζητάνε όλα τα άλλα για εκμάθηση (αναλόγως βέβαια και το επίπεδο του χρήστη), αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα, υπερτερει αν θέλετε και λογω ατμόσφαιρας (το chat που υπάρχει άμεσα διαθέσιμο κάνει την όλη κατάσταση πιο παρεϊστικη ;) ). Επιπλεόν, είναι θετικό το ότι δεν χρειάζεται πια να κάνω cancel ανθρώπους με 0 share (μιας και δεν υπάρχουν), ενώ η δομή με τα hubs - αν και περιορίζει λίγο την έκταση του search - βοηθάει στον έλεγχο των αποτελεσμάτων που παίρνει ο searcher... Χώρια που προσωπικά δεν με έχουν κόψει ποτέ (αν και υπάρχει περίπτωση να μην βρω ανοιχτό slot σε συγκεκριμένο χρήστη για μέρες).

...αν και ακόμα δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ active και ταυτόχρονα να πάρω αποτελέσματα σε οποιοδήποτε search...

marcus...des to how to section tou site exw kamposous odhgous ekei...an den ta katafereis sto about exw forma me contact kai periegrapse mou to lan sou...h kane post sto analogo topic (sticky) sto section internet tou insomnia ;)

Δημοσ.

Για μένα το καλύτερο και βολικότερο πρόγραμμα είναι το eMule+. Και εξηγούμε:

1. Εκεί βρίσκω σχεδόν τα πάντα

2. Ενημερώνομαι διαρκώς από διάφορα Web sites εξειδικευμένα στο eDonkey network για ότι καινούργιο βγαίνει

3. Είμαι σε γρήγορη γραμμή, επομένως το αφήνω όσο θέλω. Το eDonkey θέλει να το αφήσεις για να αρχίσει να αποδίδει.

Πάντως:

1. Το DC+ είναι πολύ καλό όταν βρεις το κατάλληλο Hub. Παρατηρώ όμως ότι από ένα σημείο και πέρα υπάρχει κορεσμός, στο καλό hub που βρίσκεις, μετά από λίγο καιρό τα προγράμματα ενημερώνονται πολύ αργά.

2. Αν ζητάς κάτι και το ζητάς τώρα, η μόνη λύση είναι το BitToRent. Πιάνεις απίστευτες ταχύτητες, ιδιαίτερα όταν έχεις πολύ bandwidth.

Τελική συμβουλή:

Όλα τα filesharing προγράμματα έχουν καλά και κακά. Π.χ. δεν μπορείς να μην πεις ότι το Kazaa (Lite βέβαια) είναι ότι καλύτερο αν ψάχνεις MP3. Για το λόγο αυτό συνεχίζουν όλα να αναπτύσσονται. Καλύπτουν δηλαδή διαφορετικές πολλές φορές ανάγκες, ανάλογα με τι θέλεις, πότε το θέλεις και που το θέλεις.

Όσο για τα πρέπει να έχεις διδακτορικό για να τα χρησιμοποιήσεις, έλεος παιδιά. Όλα είναι απλά και μπορείς μέσα σε 2-3 λεπτά να ξεκινήσεις. Εκτός βέβαια και αν πέσεις σε καμιά άσχημη περίπτωση (π.χ. παίρνεις συνέxεια LowId στο eDonkey network γιατί φταίει κάποιο firewall και μέρι να βρεις λύση ψάχνεσαι - αλλά και μαθαίνεις ε;)

Δημοσ.

Δοκιμάζω το emule.

Δοκίμασα mp3, archives, κλπ. Απο αποτελέσματα πάει καλά.

Διαλέγω λοιπόν κι εγώ να κατεβάσω αρχεία με πολλά sources.

Τελικά όμως κανένα αρχείο δεν κατέβηκε.

Στην καρτέλα transfer είδα όλοι με έχουν σε queue.

Γιατί?

Για να δούμε, θα καταφέρω να κάνω download?

ΥΓ. εχω isdn 64.

Δημοσ.

Με ISDN είναι νομίζω χάσιμο χρόνου να ασχολείσαι με filesharing. Κοστίζει, είναι αργό και μπορείς πιο εύκολα να τα βρεις από αλλού. Αναβάθμισε σε DSL όσο το δυνατόν πιο γρήγορα!

Δημοσ.

Με ISDN είναι νομίζω χάσιμο χρόνου να ασχολείσαι με filesharing

Ευχαριστώ για την πληροφορία!

Το καλύτερο το ξέρουμε όλοι, με τα χρήματα τι γίνεται όμως?

Για αυτό το ανέφερα οτι εχω isdn64 γιατί ο καθένας λέει ότι θέλει, share λέει 5gb κλπ, κλπ

Δοξα τω θεω μέχρι τωρα με peer2peer καλά τα πάω, εννοείτε ότι θα πάω σε dsl αλλά όπως οι περισσότεροι έλληνες χρήστες internet περιμένω καλύτερες τιμές.

Δεν είναι κι άσχημα να κατεβάζεις ένα pdf που κοστίζει εντύπως...και 60 ευρώ!

Μην ξεχνάτε, filesharing δεν σημαίνει μόνο Movies και games!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...