Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Matrix7 είπε

Στη περίπτωση που είσαι ο second hand user όμως,δεν μετράει η εγγύηση από τη στιγμή που αγοράστηκε η κάρτα,αλλά από τη στιγμή που έφυγε από το εργοστάσιο..Έτσι έχω καταλάβει τουλάχιστον

Σωστός.

First, there are two types of dates you need to understand for the warranty:

• Purchase date - This is the date that the original owner purchased the product from EVGA.com or an authorized reseller.  This is important for the original owner only.  When the original owner registers a product, the purchase date is the correct date to use and is the date upon which the warranty begins.  This date will eventually need to be verified by a proof of purchase.
  • Shipping date - This is the date that the product originally shipped from EVGA directly to a customer or to an authorized reseller.  When a secondhand owner registers a product, the shipping date will be used to determine the beginning and end of the warranty period.  Depending upon the original ship date, a proof of purchase may be needed by the secondhand owner.

Από το site της Evga.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Πω καλά, ωραία η EVGA που δεν χαλάει τις εγγυήσεις αν αφαιρέσεις ψύκτρα αλλά στα υπόλοιπα μαντάρα τα έχει κάνει...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να έχει γραφτεί και 10000 φορές

Για πόσο ισχύει η νομική εγγύηση για καινούργια και μεταχειρισμένα εμπορεύματα;

Ισχύει για 2 χρόνια, για καινούργια αλλά και για μεταχειρισμένα εμπορεύματα

Το επιδιορθωμένο/αντικατεστημένο εμπόρευμα καλύπτεται από νέα εγγύηση;

Ναι, δίνεται νέα 2ετής εγγύηση αν το εμπόρευμα επιδιορθώθηκε ή αντικαταστάθηκε, εφόσον ο πωλητής έχει προβεί στην εν λόγω επιδιόρθωση ή αντικατάσταση σύμφωνα με την αρχική νομική εγγύηση και όχι από καλή θέληση.

Πηγή: https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/greece/index_el.htm

Παρόλα αυτά πολλοί θα συνεχίζουν να αγνοούν τα θεμελιώδη ΟΤΙ οποιαδήποτε EULA ή πολιτική εταιρίας ΔΕΝ είναι νόμος του κράτους ΚΑΙ δεν στέκεται πουθενά και σε καμία αρμόδια είτε καταναλωτική είτε νομική αρχή

Η εγγύηση ενός προιόντος  αφορά το προιόν και όχι τον κάτοχο αυτού είτε είναι απόδειξη είτε τιμολόγιο

Υ.Γ. Ενώ η ανοησία φθάνει σε επίπεδα στρατοσφαιρικά με αυτά που διαβάζω....δηλαδή εάν ο θείος κάποιου αγόρασε νόμιμα μια gpu από Γερμανία και το παραστατικό γράφει το όνομα του και πεθάνει ΑΡΑ το προιόν δεν καλύπτεται από εγγύηση γιατί είναι δύσκολο να τον αναστήσουμε να υπογράψει βεβαίωση ότι το αγόρασε ο ίδιος

Η' ότι ζητά η EVGA βεβαίωση από τον πρώτο κάτοχο του προιόντος, πώς αλήθεια μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δεν έγραψα εγώ μια vραία βεβαίωση σε word, ταυτότητα ιδιωτική εταιρία για πιστοποίηση των στοιχείων μου ΔΕΝ με υποχρεώνει κανείς να δείξω.......

Επεξ/σία από Coppermine
  • Like 1
Δημοσ.

Εμενα πάντως οταν έκανα register την κάρτα δεν μου ζήτησε όνομα.Τώρα αν χρειαστώ την εγγύηση και τους πω οτι είμαι second buyer της κάρτας,ελπίζω να μην αντιμετωπίσω πρόβλημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...