chrisSerres Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Είναι ο τρόπος της ελτζι να πεί την αλήθεια στον κόσμο που περιμένουν τα φολνταμπλ, μάγκες τα φολνταμπλ είναι καταδικασμένα στην αποτυχία, γιαυτό γυρίστε στον μεντεσέ αν θέλετε κινητό εφημερίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
froyd Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Το LG G2 αθάνατο. Το 4 μας πέθανε με το bootloop. Το G6 πεταμένα λεφτά, δύο φορές έσπασε η οθόνη, και ζητάει 150 ευρώ επισκευή. Από υποστήριξη μηδέν, το OS είναι ίδιο στο 6 με το 2! Ότι καινοτομίες έκανε η LG, τις χρέωσε χρυσάφι και πάτωσαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag1989 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, froyd είπε Το LG G2 αθάνατο. Το 4 μας πέθανε με το bootloop. Το G6 πεταμένα λεφτά, δύο φορές έσπασε η οθόνη, και ζητάει 150 ευρώ επισκευή. Από υποστήριξη μηδέν, το OS είναι ίδιο στο 6 με το 2! Ότι καινοτομίες έκανε η LG, τις χρέωσε χρυσάφι και πάτωσαν Εγω που πήρα το g7 πριν από 6 μηνες στα 330 ευρω γιατί πιστευω πως εκανα την καλύτερη επιλογη? Γρήγορο με τον 845, θυρα ακουστικών που οι περισσοτερες συσκευες εχουν χαιρετίσει πλέον, αδιάβροχο, μετρια αλλα απολυτα προβλέψιμη μπαταρια που με καλύπτει προσωπικά και συνηθως το φορτιζω καθε δευτερη μερα και μια απο τις καλυτερες lcd της αγοράς. Βάλε και Wireless charging, quick charging , wide καμερα πριν γίνει της μόδας και σιγουρα ξεχνάω κ αλλα. Το g8 προσφέρει μεγαλυτερη μπαταρια και ενα καλο oled panel. Ελπίζω να τα εννοειτε αυτα που λέτε και μην το παρετε για να το αγοράσω σε 6 μηνες στα ιδια λεφτα ! Αν και με χαλάει λίγο το 1080p panel. Γιατί πισωγυρισμα ρε lg? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
froyd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 11/9/2019 στις 5:23 ΜΜ, vag1989 είπε Εγω που πήρα το g7 πριν από 6 μηνες στα 330 ευρω γιατί πιστευω πως εκανα την καλύτερη επιλογη? Γρήγορο με τον 845, θυρα ακουστικών που οι περισσοτερες συσκευες εχουν χαιρετίσει πλέον, αδιάβροχο, μετρια αλλα απολυτα προβλέψιμη μπαταρια που με καλύπτει προσωπικά και συνηθως το φορτιζω καθε δευτερη μερα και μια απο τις καλυτερες lcd της αγοράς. Βάλε και Wireless charging, quick charging , wide καμερα πριν γίνει της μόδας και σιγουρα ξεχνάω κ αλλα. Το g8 προσφέρει μεγαλυτερη μπαταρια και ενα καλο oled panel. Ελπίζω να τα εννοειτε αυτα που λέτε και μην το παρετε για να το αγοράσω σε 6 μηνες στα ιδια λεφτα ! Αν και με χαλάει λίγο το 1080p panel. Γιατί πισωγυρισμα ρε lg? Αν δεν είχατε lg πιο πριν, καλά κάνατε. Αν και για αναβάθμιση android θα περιμένετε αρκετά. Εγώ μιλάω σαν κάτοχος g2, g4 και g6. Το λογισμικό είναι ακριβώς το ίδιο με το g2! Δοκιμάστε να χειριστείτε το κινητό σας με το λογισμικό για pc της lg και θα φρίξετε! Τα smart settings όπως πχ να ανοίγει το wifi όταν μπαίνω στο σπίτι δεν δούλεψε σε κανένα lg! Ενω δούλευε μια χαρά σε ένα Huawei P9 που είχα για λίγο καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, froyd είπε Αν δεν είχατε lg πιο πριν, καλά κάνατε. Αν και για αναβάθμιση android θα περιμένετε αρκετά. Εγώ μιλάω σαν κάτοχος g2, g4 και g6. Το λογισμικό είναι ακριβώς το ίδιο με το g2! Δοκιμάστε να χειριστείτε το κινητό σας με το λογισμικό για pc της lg και θα φρίξετε! Τα smart settings όπως πχ να ανοίγει το wifi όταν μπαίνω στο σπίτι δεν δούλεψε σε κανένα lg! Ενω δούλευε μια χαρά σε ένα Huawei P9 που είχα για λίγο καιρό. εχουν περασει τα ιδια μοντελα απο τα χερια μου, αν εξαιρεσεις οτι το g4 απο ενα σημειο και μετα σε βαριες εφαρμογες υπερθερμαινοταν, δεν εχω αντιμετωπισει αλλο προβλημα. το g6 το εχω απο προπερσι με μια spigen θηκη και γυαλι, ειναι και τρεχει σαν καινουργιο..θα συμφωνησω οτι η εφαρμογη της για pc ειναι για τα πανηγυρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα