Έλεος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά και πάλι, Θα ήθελα να μάθω για το Lenovo Ideapad 330S 15ARR. Το ΄άνοιξα για να βάλω ram και πήρε το μάτι μου τη παρακάτω υποδοχή που έχω επισυνάψει. Μου φαίνεται ή μπορώ να βάλω SSD M.2 ; Ψάχνω και στο manual αλλά έχω χαθεί λίγο επειδή αναφέρει και άλλα μοντέλα μαζί.
Gatilaras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 90% ναι. Ψαξε λιγο στο youtube εχει και τη διαδικασια(θελει καποια) νομιζω.
teo_3 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Θύρα PCIe NVMe M.2 είναι αυτή που δείχνεις και με βάση τα χαρακτηριστικά της σειράς, παίρνει κανονικά. 1
Green Dragon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όπως σου έγραψε και ο @teo_3 είναι η υποδοχή για τον δίσκο M2 nvme. Ο δίσκος εφαρμόζει στα πινάκια που φαίνονται στην πάνω πλευρά και στερεώνεται με μία βίδα, που φαίνεται στην κάτω πλευρά ( όπως είναι η φωτο). https://www.skroutz.gr/s/11625434/Samsung-PM961-128GB.html Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από Green Dragon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα