pngts1996 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα διαθετω το ποσο στων 160 ευρω ωστε να αναβαθμισω για τωρα μητρικη επεξεργαστη κ ραμ. Τα χρειάζομαι κυριως για office, και κανα παιχνιδι ελαφρυ τυπου λολ ,hearthstone. Διαθετω τρφοδοτικου δισκους και καρτα γραφικων. Βρισκομαι αθηνα νικαια κ αν μπορείτε να μου προτεινετε ενα μαγαζι κοντα
Rhamnusia Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 συμπλήρωσε την φόρμα και γράψε πιο αναλυτικά τα κομμάτια που εχεις
pngts1996 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή Για αγορά υπολογιστή Αναφέρουμε: ψαχνω μητρικη,μνημη,ραμ Ποσό που διαθέτουμε :160 Χρηση: κυριως ταινια ,μομπα παιχνιδια και ελαφρυ gaming οπως heartstone Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:matlab Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Οχι αλλα εχω μια lg στα 720p Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Νικαι αθηνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα προτιμουσα απο ενα αλλα δν εχω θεμα κ ξεχωριστα αν καλυτερευει κατα πολυ τη τιμη Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?θα τ κανω εγω Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .οχι Για αναβάθμιση υπολογιστή Αναφέρουμε: εχω sad 2t0gb HD 500gb τροφοδοτικο cx550 για καρτα εχω μια ati radeon 465 οπου μελλοντικα θα αντικατασταθεί
tanasen01 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Τώρα τι έχεις από cpu, μητρική, ram; Tην HD 4650 εννοείς ότι έχεις; 4 ώρες πριν, pngts1996 είπε εχω sad 2t0gb HD 500gb Aυτό τι είναι; ssd;
pngts1996 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, tanasen01 είπε Τώρα τι έχεις από cpu, μητρική, ram; Tην HD 4650 εννοείς ότι έχεις; Aυτό τι είναι; ssd; Χιλια συγνωμη ειμαι απο κιν. Λοιπον εχω sss κ τη καρτα κ θελω να αλλαξω μητρικη μνημη ραμ γτ χαλασε η μητρικη. Εχω επεξεργαστη phenom 945 4gb ddr2 και μια μητρικη am3
tanasen01 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Την κάρτα γραφικών δεν θα τη χρησιμοποιήσεις σε αυτό. Έχει (πάρα) πολύ δυνατότερα ενσωματωμένα γραφικά.
pngts1996 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, tanasen01 είπε Την κάρτα γραφικών δεν θα τη χρησιμοποιήσεις σε αυτό. Έχει (πάρα) πολύ δυνατότερα ενσωματωμένα γραφικά. Η μητρικη δεν θα χρειαστει ενημερωσει στο bios λογω του επεξεργαστη; σε περιπτωση που χρειαστω κατι πιο δυνατο σρ γραφικα απλα παιρνω καποια αλλη καρτα πιο μετα;
tanasen01 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, pngts1996 είπε Η μητρικη δεν θα χρειαστει ενημερωσει στο bios λογω του επεξεργαστη; σε περιπτωση που χρειαστω κατι πιο δυνατο σρ γραφικα απλα παιρνω καποια αλλη καρτα πιο μετα; Όχι δεν χρειάζεται. Κάρτα γραφικών βάζεις ό,τι θες αργότερα, αλλά αν θες ποιο δυνατά γραφικά πάρε και 1080p οθόνη. Για 720p τα ενσωματωμένα γραφικά είναι δυνατά. 1
pngts1996 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, tanasen01 είπε Όχι δεν χρειάζεται. Κάρτα γραφικών βάζεις ό,τι θες αργότερα, αλλά αν θες ποιο δυνατά γραφικά πάρε και 1080p οθόνη. Για 720p τα ενσωματωμένα γραφικά είναι δυνατά. Ωραια σ ευχαριστω πολυ!
pngts1996 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Στις 10/9/2019 στις 10:54 ΜΜ, tanasen01 είπε Την κάρτα γραφικών δεν θα τη χρησιμοποιήσεις σε αυτό. Έχει (πάρα) πολύ δυνατότερα ενσωματωμένα γραφικά. Καλησπερα αγορασα τελικα τα κομματια που μου προτεινες και σ'ευχαριστώ παλι για την βοηθεια. Τωρα στο bios υπαρχουν καποιες ρυθμισεις που χρειαζεται να κανω για την ραμ και τον επεξεργαστη για να παιζει καλυτερα;
tanasen01 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Mε γεια, ναι ψάξε για ρυθμίσεις για τη μνήμη μόνο. Load XMP profile αν έχει, διαφορετικά στο OC Menu βάλε χειροκίνητα το dram voltage στο 1,35V και το DRAM frequency στα 3000ΜΗz ή 2933ΜΗz χωρίς να πειράξεις τίποτε άλλο από timings. H μητρική δεν επιτρέπει cpu-apu overclocking οπότε μόνο τη μνήμη θα ρυθμίσεις για να παίζει στην ονομαστική της ταχύτητα (δεν είναι oc αυτό).
pngts1996 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 18 λεπτά πριν, tanasen01 είπε Mε γεια, ναι ψάξε για ρυθμίσεις για τη μνήμη μόνο. Load XMP profile αν έχει, διαφορετικά στο OC Menu βάλε χειροκίνητα το dram voltage στο 1,35V και το DRAM frequency στα 3000ΜΗz ή 2933ΜΗz χωρίς να πειράξεις τίποτε άλλο από timings. H μητρική δεν επιτρέπει cpu-apu overclocking οπότε μόνο τη μνήμη θα ρυθμίσεις για να παίζει στην ονομαστική της ταχύτητα (δεν είναι oc αυτό). Εβλεπα καποια ρυθμιση που την εβαζε στα 2G κ αυτο να κανω;
tanasen01 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν έχουμε παρόμοιο bios οπότε κάνε ακριβώς τα εξής: Αφού μπεις στο bios πας εκεί που λέει OC Tweaker. Mετά εκεί που λέει DRAM Frequency πατάς εκεί που λέει Auto και θα σου βγάλει μια λίστα με συχνότητες. Επέλεξε 2933 ή 3000ΜΗz. Mετά πιο κάτω πας εκεί που λέει Voltage Configuration και στο DRAM Voltage γράφεις 1.35V. Πατάς F10 και τελείωσες. Μην πειράξεις τίποτε άλλο. Τις μνήμες πρέπει να τις έχεις βάλει στις θέσεις 2 και 4 όπως λέει στο manual. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από tanasen01
pngts1996 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 9 ώρες πριν, tanasen01 είπε Λοιπόν έχουμε παρόμοιο bios οπότε κάνε ακριβώς τα εξής: Αφού μπεις στο bios πας εκεί που λέει OC Tweaker. Mετά εκεί που λέει DRAM Frequency πατάς εκεί που λέει Auto και θα σου βγάλει μια λίστα με συχνότητες. Επέλεξε 2933 ή 3000ΜΗz. Mετά πιο κάτω πας εκεί που λέει Voltage Configuration και στο DRAM Voltage γράφεις 1.35V. Πατάς F10 και τελείωσες. Μην πειράξεις τίποτε άλλο. Τις μνήμες πρέπει να τις έχεις βάλει στις θέσεις 2 και 4 όπως λέει στο manual. Ωραια κομπλε σ ευχαριστω! Κατι τελευταιο επειδη εχω εναν ssd με τα windows και κατι προγραμματα τωρα χρειαζεται να κανω φορματ; Ειδα το βιντεακι αλλα η μητρικη σε μενα η προηγουμενη χαλασε και δεν μπορω να απεγκαταστησω τα drivers.
tanasen01 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, pngts1996 είπε Ωραια κομπλε σ ευχαριστω! Κατι τελευταιο επειδη εχω εναν ssd με τα windows και κατι προγραμματα τωρα χρειαζεται να κανω φορματ; Ειδα το βιντεακι αλλα η μητρικη σε μενα η προηγουμενη χαλασε και δεν μπορω να απεγκαταστησω τα drivers. Τότε αναγκαστικά format. Αν θες να κρατήσεις κάποιο backup βρες κάποιο άλλο pc/laptop και πέρνα τα αρχεία σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα