greekbusters Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Έχω το οπελ άστρα h του 2005. Έχω την έκδοση λίγο κάτω από την φουλ, χωρίς προβολακια και δερμάτινα καθίσματα, δεν θυμαμαι πως λέγεται με 170κ χλμ. Μου έβγαλε ένα πρόβλημα ή σιμ του τιμονιού και δεν λειτουργεί η κόρνα, συχνό πρόβλημα μ είπαν στην οπελ, αλλά κάνει 6 κατοστάρικα. Επίσης έχει ψιλοξεβαψει η οροφή. Μηχανικά όμως το αμάξι είναι άριστο και από όταν το έχω δεν μου έχει ζητήσει τπτ. Και έρχομαι λοιπόν στο ερώτημα. Πόσο μπορεί να πιάσει άραγε μιας και δεν ξέρω; ( αν τυχόν γνωρίζετε). Σκέφτομαι να το δώσω και να συμπληρώσω μεχρο τα 5κ. Υπάρχει κάτι αξιόλογο στην τιμή αυτή;
xrist0s4 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 2.5 με 3 χιλιάρικα πιάνει το αμάξι σου.Τωρα αξίζει να το πουλήσεις κ να πάρεις τι με 5 Χιλ.;πάνω κάτω ίδιο με το αυτό που έχεις εκτός αν βρεις κάποια ευκαιρία.Γνωμη μου φτιάξε τις ατέλειες του κ μάζεψε κ άλλα αν μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο.Τωρα αν το χεις βαρεθεί πουλά το κ πάρε ένα πόλο/γκολφ , άουρις , φιέστα κτλ 1 1
jgeorgiou Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Προσωπικά είμαι αυστηρός-φοβιτσιάρης με τα μεταχειρισμένα και δεν θα έδινα πάνω από 3.000ευρώ. Μάλιστα αυτά θα τα έδινα μόνο αν ο δικός μου μάστορας μου έδινε το πράσινο φως. Τα λεφτά σου είναι λίγα , καλύτερα φτιάξε το δικό σου αυτοκίνητο που γνωρίζεις τα προβλήματα του και αν στο μέλλον μαζέψεις τουλάχιστον τα διπλάσια χρήματα το "σκοτώνεις" και παίρνεις ένα καινούριο. 1
xrist0s4 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Η άλλη λύση είναι αυτή https://www.car.gr/21391979-bajaj-qute
bill999r Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, greekbusters είπε Καλησπέρα. Έχω το οπελ άστρα h του 2005. Έχω την έκδοση λίγο κάτω από την φουλ, χωρίς προβολακια και δερμάτινα καθίσματα, δεν θυμαμαι πως λέγεται με 170κ χλμ. Μου έβγαλε ένα πρόβλημα ή σιμ του τιμονιού και δεν λειτουργεί η κόρνα, συχνό πρόβλημα μ είπαν στην οπελ, αλλά κάνει 6 κατοστάρικα. Επίσης έχει ψιλοξεβαψει η οροφή. Μηχανικά όμως το αμάξι είναι άριστο και από όταν το έχω δεν μου έχει ζητήσει τπτ. Και έρχομαι λοιπόν στο ερώτημα. Πόσο μπορεί να πιάσει άραγε μιας και δεν ξέρω; ( αν τυχόν γνωρίζετε). Σκέφτομαι να το δώσω και να συμπληρώσω μεχρο τα 5κ. Υπάρχει κάτι αξιόλογο στην τιμή αυτή; Μην πας αντιπροσωπεία για επισκευή τέτοιου θέματος. Ηλεκτρολόγος κ θα στο φτιάξει πολύ πιο οικονομικά. Επίσης βάψιμο ουρανού γίνεται με 100 ευρώ. Κρίμα να το δώσεις για τόσο μικρές ζημιές. Γιατί κ το άλλο που θα πάρεις ρίσκο θα είναι. 1
zourman1981 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Σίγουρα αν το κοιτάξει μηχανικός θα βρει και άλλα που χρήζουν επιδιόρθωσης, Τιμή να το δώσεις 2000 με 3000 ανάλογα πόσο βιάζεσαι να φύγει.. Αν φύγει και πάρεις μεταχειρισμένο υπολόγιζε 1000 2000 για μαζεματα που ξέχασε να αναφέρει ο προηγούμενος,
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Γιατί θέλεις να το δώσεις; Δε νομίζω ότι θα βρεις κάτι πολύ καλύτερο με 5 χιλιάδες. 1 1
kleo1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 fail κίνηση διότι και το μεταχειρισμένο που θα πάρεις θα είναι 10ετίας. δίνεις το 15ετιας για να πάρεις το 10ετίας.... δε μου φαίνεται και τόσο έξυπνο 23 ώρες πριν, xrist0s4 είπε Η άλλη λύση είναι αυτή https://www.car.gr/21391979-bajaj-qute ποιος θεόμουρλος θα το αγοράσει αυτό; 1
gia_nnis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 10/9/2019 στις 2:51 ΜΜ, greekbusters είπε Καλησπέρα. Έχω το οπελ άστρα h του 2005. Έχω την έκδοση λίγο κάτω από την φουλ, χωρίς προβολακια και δερμάτινα καθίσματα, δεν θυμαμαι πως λέγεται με 170κ χλμ. Μου έβγαλε ένα πρόβλημα ή σιμ του τιμονιού και δεν λειτουργεί η κόρνα, συχνό πρόβλημα μ είπαν στην οπελ, αλλά κάνει 6 κατοστάρικα. Επίσης έχει ψιλοξεβαψει η οροφή. Μηχανικά όμως το αμάξι είναι άριστο και από όταν το έχω δεν μου έχει ζητήσει τπτ. Και έρχομαι λοιπόν στο ερώτημα. Πόσο μπορεί να πιάσει άραγε μιας και δεν ξέρω; ( αν τυχόν γνωρίζετε). Σκέφτομαι να το δώσω και να συμπληρώσω μεχρο τα 5κ. Υπάρχει κάτι αξιόλογο στην τιμή αυτή; Αν για τα δικα σου γουστα εισαι ευχαριστημενος και απο την καταναλωση τοτε κρατησε το! Το προβλημα σου ειναι να βρεις καλα και οικονομικα μαστορια! Αν εισαι απο Αθηνα ζητα να σου προτεινουν.. 1
greekbusters Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Σας ευχαριστώ για τις απόψεις σας. Είμαι φουλ ικανοποιημένος και γιαυτό μάλλον δεν θα το δώσω. Μηχανικά δεν έχει τπτ και δεν μ έχει βγάλει ποτέ τίποτα αλλά αυτές οι σαχλαμαριτσες χαλάνε συχνά. Ακόμα ούτε δίσκο δεν έχω αλλάξει. Μάστορα έχω αρκετά καλο, μεν πιο ακριβος από τους περισσότερους αλλά το πάω μια φορά και ξεμπερδευω, δεν έχει τύχει να πάω για κάτι που έκανε λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα