Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Narayan είπε

Ευτυχώς που υπάρχουν και τέτοια τόπικ στο Insomnia και ενημερωνόμαστε.

Αύριο θα κλείσω τον λογαριασμό στην Εθνική κάνοντας ανάληψη του ποσού που υπάρχει μέσα και έχω ενημερώσει και γνωστούς για τις τακτικές τους για να είναι ενήμεροι. Ευτυχώς υπάρχουν και αξιόπιστες τράπεζες για ό,τι χρειαστεί.

Κλείνουν; Εμένα μου είχαν πει πως δε γίνεται. Οπως επισης να εχεις δυο κάρτες για 2 λογαριασμους.

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο site λεει οτι για  business λογαριασμο  χρεωνουν αυτα τα ωραια τωρα https://www.nbg.gr/el/business/deposits/sight-accounts/basic 

Debit Mastercard Business με 50% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή και PoS  που θα χει και αυτο μια συνδρομη φανταζομαι .

απλο καταθετικο εχεις και θα σε κανουν business με το ζορι ; 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Κλείνουν; Εμένα μου είχαν πει πως δε γίνεται. Οπως επισης να εχεις δυο κάρτες για 2 λογαριασμους.

Εδώ σε άλλους έχουν πει πως για να ανοίξεις λογαριασμό πρέπει να βγάλεις και prepaid, τι το ψάχνεις...

Δημοσ.

Ρίξτε μαύρο στις ελληνικές τράπεζες όπου μπορείτε. Είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες πλέον. Αν θες να βάλεις χρέωση, βαλ'τη παντελονάτα στο site σου όπως κάνουν οι τράπεζες του εξωτερικού που έχουν όντως χρέωση. Μη βάζεις το καθε τσουτσέκι να κοροϊδεύει τον κόσμο. Δεν είναι η χρέωση αλλα η κοροϊδία. 

Επίσης, διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού στη Γερμανια: Αράζεις στον καναπέ με τα πόδια στο τραπεζάκι μπετωμένος μετά το φαγητό. Μπαίνεις στο σάιτ της τράπεζας ή του Check24 που συγκρίνει προϊόντα. Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου. Τυπώνεις την αίτηση, την υπογράφεις και την πας μαζί με ένα λογαριασμο ή την εγγραφή σου στο δήμο και την ταυτότητα σου στο τοπικό ταχυδρομείο. Ο υπάλληλος ελέγχει την ταυτότητα και τη διεύθυνση, ταχυδρομεί την αίτηση προφανώς δωρεάν και σε 4-5 εργάσιμες αρχίζουν να σου έρχονται τα καλούδια σπίτι. Και το ταχυδρομείο έχει φτιάξει και app για να μη χρειάζεται καν να πας σε ώρα που είναι ανοιχτό. Α, και συχνά πυκνά τσιμπάς και κανα bonus επειδή άνοιξες τον λογαριασμό, π.χ. 50 ευρω τώρα και άλλα 50 αν κάνεις Χ συναλλαγες. Έτσι, για το καλωσόρισμα. 

Και ίδια είναι η διαδικασία και για πιστωτική. Η έγκριση γίνεται αυτόματα, υπογράφεις την αίτηση, την στέλνεις στην ευχή του θεού και το πολυ σε μια εργάσιμη εβδομάδα σου έρχεται η κάρτα. Και το καλύτερο; Δε θέλει ούτε καν εκκαθαριστικό :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν μου μετέφεραν αυτόματα ενα δάνειο απο Αλφα σε Εθνικη, πήγα να ανοιξω αναγκαστικά λογαριασμό.

Χωρις να μου πει τιποτα μου εβγαλε προπληρωμένη (Prepaid) καρτα, και οταν μου την έδωσε της λέω τι ειναι αυτο;

Αντε να κάνεις φασαρια και ακύρωση με 20 ατομα αναμονή .... Και μετα απο αναμονή 1+ ώρας και να θέλεις να φύγεις να πάς στο γραφειο

Με αλητείες προσπαθούν να βγάλουν ψιλοποσά απο τον κόσμο

Πάρτε και έναν κατάλογο με τις χρεώσεις για την "αυτόματη" ανανέωση της κάρτας

https://www.nbg.gr/greek/pricing-of-products-and-services/Documents/Επιτόκια και Τιμολόγιο Προϊόντων[1]/Κάρτες[3]/web_portal_elliniko_epitokia-timologio_kartwn.pdf

Επεξ/σία από Dvs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Τραπεζικός Μεσολαβητής

Δεν θα κάνει τιποτα.Το κατάστημα θα πει οτι (Αυτό που είπαν και σε έμενα) "Λόγο εκτεταμένης ταχύτητας και πάνω στην συζήτηση ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ δεν κατάλαβε σωστά ότι του εξηγήθηκε απο τον/την υπάλληλο" Μου συνεβει και στην Πειραιώς που πήγαμε να ανοίξουμε λογαριασμό γνωστού και πήγα μαζί του οπού η υπάλληλος άρχισε να λέει οτι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η ασφάλεια της χρεωστικής καρτας (Το ασφαλιστικό τους πρόγραμμα) και μετα αφου έκανα παράπονα και με κάλεσε ο διευθυντής με είπε αυτο το θεϊκό που ανέφερα.Ειχε πει επισης οτι χρειάζονται και τα 25 ευρώ για το άνοιγμα του λογαριασμού ωστε να πληρωθεί το ασφάλιστρο.

Επεξ/σία από asdfnikos
  • Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Ρίξτε μαύρο στις ελληνικές τράπεζες όπου μπορείτε. Είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες πλέον. Αν θες να βάλεις χρέωση, βαλ'τη παντελονάτα στο site σου όπως κάνουν οι τράπεζες του εξωτερικού που έχουν όντως χρέωση. Μη βάζεις το καθε τσουτσέκι να κοροϊδεύει τον κόσμο. Δεν είναι η χρέωση αλλα η κοροϊδία. 

Επίσης, διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού στη Γερμανια: Αράζεις στον καναπέ με τα πόδια στο τραπεζάκι μπετωμένος μετά το φαγητό. Μπαίνεις στο σάιτ της τράπεζας ή του Check24 που συγκρίνει προϊόντα. Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου. Τυπώνεις την αίτηση, την υπογράφεις και την πας μαζί με ένα λογαριασμο ή την εγγραφή σου στο δήμο και την ταυτότητα σου στο τοπικό ταχυδρομείο. Ο υπάλληλος ελέγχει την ταυτότητα και τη διεύθυνση, ταχυδρομεί την αίτηση προφανώς δωρεάν και σε 4-5 εργάσιμες αρχίζουν να σου έρχονται τα καλούδια σπίτι. Και το ταχυδρομείο έχει φτιάξει και app για να μη χρειάζεται καν να πας σε ώρα που είναι ανοιχτό. Α, και συχνά πυκνά τσιμπάς και κανα bonus επειδή άνοιξες τον λογαριασμό, π.χ. 50 ευρω τώρα και άλλα 50 αν κάνεις Χ συναλλαγες. Έτσι, για το καλωσόρισμα. 

Και ίδια είναι η διαδικασία και για πιστωτική. Η έγκριση γίνεται αυτόματα, υπογράφεις την αίτηση, την στέλνεις στην ευχή του θεού και το πολυ σε μια εργάσιμη εβδομάδα σου έρχεται η κάρτα. Και το καλύτερο; Δε θέλει ούτε καν εκκαθαριστικό :P 

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, asdfnikos είπε

Δεν θα κάνει τιποτα.Το κατάστημα θα πει οτι (Αυτό που είπαν και σε έμενα) "Λόγο εκτεταμένης ταχύτητας και πάνω στην συζήτηση ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ δεν κατάλαβε σωστά ότι του εξηγήθηκε απο τον/την υπάλληλο" Μου συνεβει και στην Πειραιώς που πήγαμε να ανοίξουμε λογαριασμό γνωστού και πήγα μαζί του οπού η υπάλληλος άρχισε να λέει οτι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η ασφάλεια της χρεωστικής καρτας (Το ασφαλιστικό τους πρόγραμμα) και μετα αφου έκανα παράπονα και με κάλεσε ο διευθυντής με είπε αυτο το θεϊκό που ανέφερα. 

Αν σκάσουν πολλές καταγγελίες, θα σου πω εγώ αν θα είναι κεκτημένη ταχύτητα ή δόλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως κ σε εμένα που ήρθε το μήνυμα για τον όψεως στην Εθνική που διατηρούσα εκεί με το pos τους,

τους το επέστρεψα (δεν γινόταν κ καθόλου χρήση άλλωστε, στο συρτάρι καθόταν κ μόνο το νομικό κομμάτι κάλυπτε) κ έκλεισα κ τον λογαριασμό.

Άνοιξα έναν επαγγελματικό στην viva, έβαλα κ το freepos κ λειτουργώ κ καλύπτω τα νομικά.

Σκεφτείτε το εξής, όλοι οι όψεως θα έχουν 2 € χρέωση / μήνα έτσι? Πόσους όψεως έχει πανελλαδικά, 500.000 κατ ελάχιστο? Αυτό σημαίνει 1.000.000 μηνιαίως.

Έλεος

Επεξ/σία από kontow
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, kontow είπε

Πάντως κ σε εμένα που ήρθε το μήνυμα για τον όψεως στην Εθνική που διατηρούσα εκεί με το pos τους,

τους το επέστρεψα (δεν γινόταν κ καθόλου χρήση άλλωστε, στο συρτάρι καθόταν κ μόνο το νομικό κομμάτι κάλυπτε) κ έκλεισα κ τον λογαριασμό.

Άνοιξα έναν επαγγελματικό στην viva, έβαλα κ το freepos κ λειτουργώ κ καλύπτω τα νομικά.

Σκεφτείτε το εξής, όλοι οι όψεως θα έχουν 2 € χρέωση / μήνα έτσι? Πόσους όψεως έχει πανελλαδικά, 500.000 κατ ελάχιστο? Αυτό σημαίνει 1.000.000 μηνιαίως.

Έλεος

Είναι αναλόγως πάντως τι όψεως έχεις 

Εγώ έχω τον "ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ PLUS" και μου είπαν ότι για αυτόν δεν έχει χρέωση

Δημοσ.

Αν σας τύχει και σας τσαμπουνάει ο/η υπάλληλος οτι είναι υποχρεωτικό με το άνοιγμα απλού λογαριασμού ταμιευτηρίου να πάρετε και την τάδε κάρτα ή θα χρεωθείτε το τάδε ποσόν κάθε μήνα, και αυτές είναι οι οδηγίες και μπλα μπλα μπλα, να αρνηθείτε την συνέχιση της διαδικασίας και το άνοιγμα του λογαριασμού, να μην υπογράψετε τίποτα, να πάτε στον διευθυντή και αν τα ρίξει σε εσάς να επιμείνετε, δεν είναι κακό να γίνει και μια καταγγελία στον συνήγορο του πολίτη για αυτές τις τακτικές, αν μαζευτούν καταγγελίες από πολίτες θα στρωθούν οι τράπεζες.

Δημοσ.

Λίγο offtopic αλλά επειδή και γω πρόσφατα κατάλαβα τι κωλοχανειο είναι όλες οι τράπεζες.

Ζητάω δάνειο 3000€ μου λένε όχι.

Μετά από 10 μέρες τηλέφωνο αν θέλω ως 10.000€ δάνειο.

Eurobank.

Συνεχίστε.

Δημοσ.
21 hours ago, ParhsG said:

Τι εννοείς ακριβώς; Εμείς στην Εθνική έχουμε 1 κάρτα στο όνομα Χ για τον λογαριασμό Α και άλλη 1 κάρτα πάλι στο όνομα Χ για τον λογαριασμό Β. 

Στο λογαριασμό Α είναι δικαιούχος ο Χ και ένας άλλος, ενώ στο λογαριασμό Β πάλι είναι δικαιούχος ο Χ μαζί με κάποιον άλλον. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, green gordon είπε

Λίγο offtopic αλλά επειδή και γω πρόσφατα κατάλαβα τι κωλοχανειο είναι όλες οι τράπεζες.

Ζητάω δάνειο 3000€ μου λένε όχι.

Μετά από 10 μέρες τηλέφωνο αν θέλω ως 10.000€ δάνειο.

Eurobank.

Συνεχίστε.

Άλλο να το ζητάς άλλο να στο δίνουν.😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...