Stavros434568 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Αγαπητοί φίλοι, Έχω αρκετά κολεγιακά ξενόγλωσσα από προηγούμενες σπουδές που είχα κάνει και έλεγα καταρχήν να μπορέσω να προβάλω τα βιβλία μου και ίσως να υπάρχει η δυνατότητα να μπορεί ο καθένας να καταχωρήσει στο site τα μεταχειρισμένα κολεγιακά βιβλία του. Έλεγα να φτίαξω μια ιστοσελίδα καταρχήν να προβάλω τα βιβλία που έχω & επίσης που ο καθένας θα μπορεί να προβάλει μόνο το μεταχειρισμένο κολεγιακό/πανεπιστημιακό βιβλίο του. Θα είναι κάτι παρόμοιο σαν τη χρυσή ευκαιρία αλλά για για μεταχειρισμένα βιβλία. Πιστεύω καλύτερα να μην έχει επιλογή κάρτας/paypal για αγορά του βιβλίου, παρά μόνο τηλέφωνο επικοινωνίας, φωτογραφία βιβλίου και κάποια περιγραφή. Εάν έχει κανείς κάποια ιδέα για το όνομα του site, η κάποια πιθανά ονόματα. Επίσης, μερικές ιδέες για την λειτουργία του site: α)Πιστεύτε καλύτερα να είναι απλή παρουσίαση των βιβλίων, η να υπάρχει επιλογή κάποιος να μπορεί να το αγοράσει με κάρτα; β) Τα βιβλία να προβάλονται στην Ελλάδα η και στο εξωτερικό; (site στα Ελληνικά η πολύγλωσσο site) γ)Να εχει μόνο μεταχειρισμένα κολεγιακά/πανεπιστημιακά βιβλία η να έχει και άλλες κατηγορίες συναφών μεταχειρισμένων βιβλίων; πχ: Ξενόγλωσσα βοηθήματα (γραμματικές, λεξικά, βιβλία ασκήσεων). Εάν ναι, εαν μπορείτε να βοήθησετε με πιθάνα όνοματα άλλων κατηγοριών βιβλίων. δ)Εάν έχει κανείς κάποια ιδέα τι ννα χρησιμοποιηθεί WordPress/Joomla; & κάποια προτεινόμενα themes/templates. Σας Ευχαριστω,
WebDevGr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μάλλον θέλεις να κάνεις κάτι σαν το metabook.gr οπότε αν δεν το ξέρεις ήδη καλό είναι να το επισκεφτείς να πάρεις ιδέες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα