Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν καλησπέρα στην κοινότητα. Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν είμαι σε λάθος thread αλλα δε μπορουσα να βρω κάτι πιο κατάλληλο.  
Που λέτε σήμερα πρωτάρης εγώ στο γυμναστήριο πήρα τα ασύρματα ακουστικά μου και ξεκίνησα αερόβια (διάδρομο) και σαν ιδιοφύια που είμαι , αντι να το βάλω το κινητό στη τσέπη μπας και μετρήσει κανένα βήμα, το έβαλα μπροστά μου στο μηχάνημα το οποίο είχε δύο "λακούβες" στα δεξια και αριστερά και καθόταν τζάμι το κινητό. Καμαρωτός εγώ ο μπαγλαμάς έκανα το διαδρομο μου που ήταν περί τα 8 λεπτά γιατι είχα ήδη ξεκινήσει 2+. Τελειώνω το 10 λεπτο κατεβαίνω παιρνω το κινητό μου και βλεπω σταζει. Παρατηρώ καλύτερα εκει που το εβαλα και ειχε νερά. Οχι μου επεσε λιγο νεράκι ή ιδρωσα αλλα σε βάση "λιμνάζοντα νερά". Και είμαι σε φάση πως στο καλό δεν το πήρα πρέφα. Τέλως πάντων μη μακρυγορώ παραπάνω, πλεον το κινητό τα εχει παίξει. Να ενημερώσω οτι ήταν μεν βυθισμένο για 7 καλα λεπτά και επαιζε μουσικη ασυρματα μεσω bluetooth οποτε κλάφτα χαραλαμπε, και οταν εφυγα απο το γυμναστήριο δεν μπορούσα να κανω κλήση με τίποτα (μόνο με ακουστικά) αλλιως δεν με ακουγαν και δε τους ακουγα,  δεν έπαιζε Multimedia και ήχοι απο notifications (τα ενοχλητικά bleeps του fb) αλλα δουλεύει άψογα το ξυπνητήρι και το ringtone. Τώρα πριν λιγο ξαφνικα αρχισε να δουλευει και το ηχειο να παιζει μουσική και μπορεσα να κανω μια κληση με καποιες "διακοπουλες". Τα φώτα σας παρακαλω. Πάει για φουντο ή να περιμένω;   Tο κινητό ειναι το Samsung Galaxy J7 2017 ΚΙΝΗΤΑΡΟΣ για τα λεφτά και την εποχή του. 

Δημοσ.

το ανοιξες να βγαλεις μπαταρια, σιμ κλπ.  ωστε να το σκουπισεις;

Προσωπικα εχω σωσει κινητα βαζοντας σε σακουλακι με ρυζι..

Παρωμιο προβλημα ειχα με redmi note 4 που μου επεσε στον νυπτηρα και το ηχειο τα παιξε. Το βαλα το μεσημερι στο ρυζι και το επομενο πρωι ηταν πενα.

• Like 1
Δημοσ.
Just now, nikoslion said:

το ανοιξες να βγαλεις μπαταρια, σιμ κλπ.  ωστε να το σκουπισεις;

Προσωπικα εχω σωσει κινητα βαζοντας σε σακουλακι με ρυζι..

Παρωμιο προβλημα ειχα με redmi note 4 που μου επεσε στον νυπτηρα και το ηχειο τα παιξε. Το βαλα το μεσημερι στο ρυζι και το επομενο πρωι ηταν πενα.

Δεν το εχω ανοίξει ποτέ. Είναι απο αυτά με την ενσωματωμένη μπαταρια , unibody design και τα σχετικά. Εφόσον αρχίζει να ψιλο-παίζει ίσως απλα θέλει χρόνο... Εγώ το έπαθα αυτό κατά τις 18:00. Λες δεν ειναι αργά να το βάλω σε ρύζι; Η απλά να περιμένω και να παει στο κόρακα; 😕 Νομίζω οτι είμαι too late για ρυζάκι...

Δημοσ.

οχι δεν εισαι αργα!

εκδρομη και επεσα στο κινητο της μανας μου καφες και το βαλαμε στο ρυζι οταν γυρισαμε μετα απο καποιες μερες.

Βαλτο το βραδυ στο ρυζι και το πρωι βλεπεις δεν χανεις τιποτα

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, nikoslion said:

οχι δεν εισαι αργα!

εκδρομη και επεσα στο κινητο της μανας μου καφες και το βαλαμε στο ρυζι οταν γυρισαμε μετα απο καποιες μερες.

Βαλτο το βραδυ στο ρυζι και το πρωι βλεπεις δεν χανεις τιποτα

Ok φίλε μου θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Επίσης μου ειπανε για αυτα τα φακελάκια που εχουν τα παπούτσια για την υγρασία οτι ειναι καλυτερα απο ρυζι. Ξέρεις τίποτα;  Oπως και να εχει thanks ! Θα ενημερωσω το πρωι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, DeathStalkerGR είπε

Ok φίλε μου θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Επίσης μου ειπανε για αυτα τα φακελάκια που εχουν τα παπούτσια για την υγρασία οτι ειναι καλυτερα απο ρυζι. Ξέρεις τίποτα;  Oπως και να εχει thanks ! Θα ενημερωσω το πρωι.

Καλο θα ηταν να του  εβγαζες και το πισω καπακι που σου ειπε ο φιλος να ειναι ανοιχτο γιατι οσο να ναι εγκλωβισμενη υγρασια πιο δυσκολο να εξατμιστει. Μετα χωρις να το εχεις σε λειτουργια  επειδη μπορει να παθει περαιτερω ζημια κοιταξε για κανα δυο μερες να το στεγνωσεις εντελως με το ρυζι που ειπες, στον ηλιο για κανα δυο ωρες και κοντα σε αφυγραντηρα κλπ. για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα μεινει υγρασια μεσα.

Επεξ/σία από christosx13
  • Like 1
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο κινητό έχει Unibody σχεδιασμό ..πρέπει να αφαιρεθεί/βγεί η οθόνη amoled γαρ(πράγμα πολύ δύσκολο απο κάποιον που δεν γνωρίζει) έσπασε χωρίς να το καταλάβει κάποιος!

κλείστο και τοποθετησέ το μέσα σε ρύζι..δεν έχεις αλλη επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.
57 minutes ago, christosx13 said:

Καλο θα ηταν να του  εβγαζες και το πισω καπακι που σου ειπε ο φιλος να ειναι ανοιχτο γιατι οσο να ναι εγκλωβισμενη υγρασια πιο δυσκολο να εξατμιστει. Μετα χωρις να το εχεις σε λειτουργια  επειδη μπορει να παθει περαιτερω ζημια κοιταξε για κανα δυο μερες να το στεγνωσεις εντελως με το ρυζι που ειπες, στον ηλιο για κανα δυο ωρες και κοντα σε αφυγραντηρα κλπ. για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα μεινει υγρασια μεσα.

Επειδή δεν εχω τη πολυτέλεια του χρόνου , το εχω βάλει ήδη στο ρύζι και θα δούμε το πρωί. 

14 minutes ago, coolerman said:

Το συγκεκριμένο κινητό έχει Unibody σχεδιασμό ..πρέπει να αφαιρεθεί/βγεί η οθόνη amoled γαρ(πράγμα πολύ δύσκολο απο κάποιον που δεν γνωρίζει) έσπασε χωρίς να το καταλάβει κάποιος!

κλείστο και τοποθετησέ το μέσα σε ρύζι..δεν έχεις αλλη επιλογή.

Καλά εννοείται δεν το ανοιγω. Τώρα δουλευει καπως, τη δουλεια του την κάνει αν και υπολειτουργεί. Καλύτερα αυτό παρα πλήρως νεκρό. 

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας παιδιά. Θα απαντήσω αυριο το απόγευμα μετά τη δουλειά. 

• Like 1
Δημοσ.

Η λυση του ρυζιου ειναι μονο προσωρινη,σε βαθος χρονου θα φανει το προβλημα.

Πρεπει να λυθει και να καθαριστει απο ΤΕΧΝΙΚΟ.

Σεσουαρ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ,ρυζι μονο προσωρινα εαν δε μπορει να παει αμεσα στο σερβις το κινητο.

Οταν μπει νερο στην πλακετα , ΠΡΕΠΕΙ να καθαριστει το συντομοτερο,γιατι τα αλατα θα διαβρωσουν την πλακετα.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν καλησπέρα. Σήμερα το εβγαλα το κινητό και δουλεύει σχεδον αψογα. Και λεω σχεδόν γιατι ναι μεν κανω ολες τις χρησεις κανονικά και τηλεφωνα και μουσικη και δεν κολλαει κλπ, αλλά οταν πηρα ένα δευτερο ατομο που και που ακουγόταν σταδιακά ενα χχχχρρρρςςςς πολυ σύντομο. Τώρα θα δείξει σε βαθος χρόνου.

1 hour ago, talibanakos said:

Η λυση του ρυζιου ειναι μονο προσωρινη,σε βαθος χρονου θα φανει το προβλημα.

Πρεπει να λυθει και να καθαριστει απο ΤΕΧΝΙΚΟ.

Σεσουαρ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ,ρυζι μονο προσωρινα εαν δε μπορει να παει αμεσα στο σερβις το κινητο.

Οταν μπει νερο στην πλακετα , ΠΡΕΠΕΙ να καθαριστει το συντομοτερο,γιατι τα αλατα θα διαβρωσουν την πλακετα.

Χρόνο και φράγκα δεν εχω για τεχνικούς οποτε οσο μου πάει αδερφέ. Να δουμε ποσο θα'ναι αυτό. Ευχαριστώ ομως για τις πληροφορίες σου :) 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...