Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το προηγουμενο μοντελο με την 15αρα touch ips οθονη και ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Αν και ειχε αρχικη 1.300 και οχι 1.500 τοτε.

27 λεπτά πριν, vargas είπε

Απέναντι στα  surface pro έχει καμία ελπίδα ; Ρωτάω γτ έχω δουλέψει σε έναν surface pro με i7  κ 500 ssd κ η εμπειρία ήταν συγκλονιστική . Το μηχάνημα απλά πυροβολούσε 

Με ssd ειναι και η σειρα αυτη ακομα και το παλιο μοντελο που εχω με ssd ειναι. Σε επιδοσεις ειναι τα ιδια σχεδον δεν ειδα διαφορά και οθονη ιδιο επίπεδο. Το μονο θεμα ειναι στο yoga το αλουμινιο η βαφη ξεβαψε σε ορισμενα σημεια. Το surface ειναι ποιο ποιοτικό εξωτερικά κατα την γνωμη μου.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Agony είπε

Εχω το προηγουμενο μοντελο με την 15αρα touch ips οθονη και ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Αν και ειχε αρχικη 1.300 και οχι 1.500 τοτε.

Με ssd ειναι και η σειρα αυτη ακομα και το παλιο μοντελο που εχω με ssd ειναι. Σε επιδοσεις ειναι τα ιδια σχεδον δεν ειδα διαφορά και οθονη ιδιο επίπεδο. Το μονο θεμα ειναι στο yoga το αλουμινιο η βαφη ξεβαψε σε ορισμενα σημεια. Το surface ειναι ποιο ποιοτικό εξωτερικά κατα την γνωμη μου.

Αν είναι τόσο καλό σε επιδόσεις τοτε αξίζει. Δεν ξέρω τι κόλλημα τραβάνε αυτοί που κατασκευάζουν τέτοια μηχάνηματα . Μιλάμε για φορητά υπερμηχσνηματα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vargas είπε

Αν είναι τόσο καλό σε επιδόσεις τοτε αξίζει. Δεν ξέρω τι κόλλημα τραβάνε αυτοί που κατασκευάζουν τέτοια μηχάνηματα . Μιλάμε για φορητά υπερμηχσνηματα

Το μονο που θα αλλαζα ηταν να ειχε 10bit ips panel αντι για 6bit frc δλδ 8bit

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...