Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Τελείωσα το Master μου στο ΠαΠει στον τομέα της Ασφάλειας Ψηφιακών Συστημάτων. Εκεί ασχολήθηκα με την εξής εργασία: https://is.gd/YUUFLE

Πλέον λόγο ότι θέλω να το συνεχίσω σκέφτικα την υποτροφία MEXT της Ιαπωνικής πρεσβείας σαν μέθοδο δια μέσου έρευνας να το υλοποιήσω, εφόσον έχει και διαφορετικές προσεγγίσεις.

Όμως στο βήμα που πάω να κάνω έχω τις εξής απορίες:

1. Λόγο ότι για την υποτροφία αυτή πρέπει να δώσω συνέντευξη με το διπλωματικό σώμα στην Ιαπωνική Πρεσβεία, θεωρείτε πως για να πείσω ότι αξίζει να λάβω την υποτροφία λόγο ότι επιλέγω την Ιαπωνία λόγο της κουλτούρας ως προς την ιδιοτικότητα; Από την άλλη το paper αυτό αναφέρει πως η Ιαπωνική κοινωνία δεν έχει σαν μέρος της κουλτούρας της την έννοια ιδιωτικότητα.
  2. Επιπλέον πιστεύετε πως λόγο ότι δεν το δημοσίευσα το Master Thesis μου σαν paper ότι θα επηρεάσει την επιλογή μου για PhD;
  3. Τέλος ποιά Παν/μια προτείνετε για να λάβω καλύτερη καθοδήγηση στον project που θέλω να εξελίξω;
Επεξ/σία από PC_MAGAS
Δημοσ.

Φιλε μου ολα ειναι θεμα προσφορας και ζήτησης. Αν εισαι ο μόνος υποψηφιος, θα σε παρουν. 

Θα προτεινα να μην πεις τιποτα περι ιδιωτικοτητας και πράγματα που αγνοεις. Καλυτερα πες οτι γουσταρεις Ιαπωνια γιατι ειναι η πατριδα της Sony ή δεν ξερω τι αλλο. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, mourouzis2005 είπε

Φιλε μου ολα ειναι θεμα προσφορας και ζήτησης. Αν εισαι ο μόνος υποψηφιος, θα σε παρουν. 

Θα προτεινα να μην πεις τιποτα περι ιδιωτικοτητας και πράγματα που αγνοεις. Καλυτερα πες οτι γουσταρεις Ιαπωνια γιατι ειναι η πατριδα της Sony ή δεν ξερω τι αλλο. 

Σιγουρα μην πεις οτι γουσταρεις Ιαπωνια επειδη ειναι η πατριδα της Sony και του Godzilla. 

Σιγουρα να ψαξεις και να βρεις να πεις κατι για την τεχνολογικη υπεροχη της χωρας σαν συνολο, και τον θαυμασμο σου για την σαφεστατα ανωτερη κουλτουρα τους που θα ηθελες να την ενστερνιστείς. Just keep in mind, ειναι τρελα περιφανοι και πιστευουνε οντως οτι η κουλτουρα τους ειναι ανωτερη, οποτε σε αυτο πρεπει να πατησεις. Προσπαθησε να κρατας τον τονο της φωνης σου οσο πιο χαμηλα και καθαρα γινεται, και να φαινεσαι οσο πιο γεματος σεβασμο γινεται. 

Απο εκει και περα οσων αφορα τις τεχνικες ερωτησεις σου, δυσκολα να βρεις καποιον στο insomnia που να εχει εμπειρια στο θεμα (διδακτορικο απο ελλαδα για Ιαπωνια με υποτροφια).

Δημοσ.

Οταν ελεγα να πει οτι ειναι η πατριδα της Sony, εννοουσα ακριβως να τονίσει οτι η χωρα εχει τεχνολογική υπεροχη σε πολλους τομεις, ας αναφερει 3-4 με αντιστοιχες εταιρειες για να το στηριξει. Τωρα αν καποιος θελει να γλειψει ενα λαο μιλωντας για την κουλτούρα του, ενω το μονο που γνωριζουμε για αυτους ειναι ο Πικατσου και ο Σογκοκου. Θα το απεφευγα. Θα ελεγα ομως "δεν ειναι πολλα πράγματα γνωστα για την κουλτουρα σας, αλλά ειμαι σιγουρος οτι θα μου αρεσει να την ανακαλυψω γιατι αποκλείεται να περιοριζεται στο σουσι, τον Πικατσου και τις παγοδες, οπως και η Ελλαδα δεν ειναι μονο τζατζικι, Ακροπολη και μουσακας" 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Papakaliati είπε

Σιγουρα μην πεις οτι γουσταρεις Ιαπωνια επειδη ειναι η πατριδα της Sony και του Godzilla. 

Επειδή συνεργάζομαι σχεδόν κάθε χρόνο με τζαπανοκεφάλια από μεγάλες εταιρίες, πίστεψε με έχουν πολύ καλύτερη αντίδραση όταν τους μιλάς για nintendo/sony/godzilla/hentai/pokemon/samurai κλπ απ' όσο νομίζει κανείς.

• Like 1
Δημοσ.

εχω γνωστο μου στην ιαπωνια που ασχολειται με οικονομικα , αλλα οχι για phd μονο για εργασια, ειναι ακριβη χωρα ως κοστος ζωης και περαν απο το οτι μιλουν αγγλικα στις μεγαλεις πολεις αν δεν μαθεις εστω και λιγα ιαπωνικα η συνενοηση θα ειναι ελαχιστη , ο γνωστος μου περαν της εργασιας του και του εργασιακου του περιβαλλοντος δεν κινειται πολυ. περαν αυτων δεν εχω κατι να προσθεσω στη συζητηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...