Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία. Ειχα εγκαταστίσει το 16 νομίζω τότε που ήταν δωρέαν η ενεργοποιηση των windows 10 σε αυτόν τον υπολογιστή που χρησιμοποιώ. Είχα φτιάξει 2 partitions στον σκληρό έναν που είχα τα windows 7 και το δεύτερο που είχα τα windows 10. Επειδή χρειάστηκα όμως τον χόρο στον σκληρό τα διέγραψα τα 10 και εκμεταλεύτηκα το partition. Τώρα θέλω να τα ξανα εκγαταστήσω ολοκλυρωτικά όμως αλλά δεν ξέρω ισχύει ακόμη απο τότε η ενεργοποιηση και αν ναι πως μπορώ να την κάνω; Είχα συνδεθεί τότε με το account μου της microsoft αλλά τώρα όταν πήγα να τα κατεβάσω μου λεει πως δεν είναι ενεργοποιημένα για αυτόν τον υπολογιστή τα 10. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να εκμεταλεφτώ το insider?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LOVExVOTKA είπε

Τώρα θέλω να τα ξανα εκγαταστήσω ολοκλυρωτικά όμως αλλά δεν ξέρω ισχύει ακόμη απο τότε η ενεργοποιηση και αν ναι πως μπορώ να την κάνω;

Δοκίμασε να τα εγκαταστησεις σε έναν άλλο δίσκο  και αν ενεργοποιηθουν αυτόματα είσαι οκ Αν όχι στον υπάρχοντα με τα 7ρια κανε αναβάθμιση με το εργαλείο της microsoft

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, LOVExVOTKA είπε

Δοκίμασα να κάνω αναβάθμιση και ζητάει product key

προφανώς λόγο του ότι έκανες  τότε αναβάθμιση 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hp8 είπε

προφανώς λόγο του ότι έκανες  τότε αναβάθμιση 

Εσύ δηλαδή φίλε μου πιστεύεις μεσω του λογαριασμού μου να έχει μείνει η ενεργοποιηση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, LOVExVOTKA είπε

Εσύ δηλαδή φίλε μου πιστεύεις μεσω του λογαριασμού μου να έχει μείνει η ενεργοποιηση;

Το θέμα είναι τι πιστεύει η  microsoft Αν έχεις  ένα δίσκο κανε μια δοκιμή να σου φύγει η απορία . Να βάλεις την  ίδια εκδοση  που είχες τότε 

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.

Αν παλιοτερα που τα ειχες βαλει ηταν και ενεργοποιημενα, στο σημειο της εγκαταστασης που σου ζηταει key, πατα skip και μολις τελειωσει η εγκατασταση θα ενεργοποιηθουν παλι μονα τους. Αυτο ισχυει μονο αν παλαιοτερα ηταν ενεργοποιημενα.

Δημοσ.
Στις 12/9/2019 στις 10:45 ΠΜ, M@dB0x είπε

Αν παλιοτερα που τα ειχες βαλει ηταν και ενεργοποιημενα, στο σημειο της εγκαταστασης που σου ζηταει key, πατα skip και μολις τελειωσει η εγκατασταση θα ενεργοποιηθουν παλι μονα τους. Αυτο ισχυει μονο αν παλαιοτερα ηταν ενεργοποιημενα.

ναι και αν δεν τα βρει... αυτοματα ΚΑΙ ΗΤΑΝ  ΔΩΡΕΑΝ  UPGRADE  ΑΠΟ 7ΑΡΙΑ  ΒΑΛΕ ΜΕΤΑ ΤΟ  SERIAL NUMBER TON WINDOWS7  ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...