polemikos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μετά την ενδιαφέρουσα εξέλιξη που έφερε την τεχνολογία AirPlay της Apple σε τηλεοράσεις των Samsung, LG και Sony, σειρά έχει η εφαρμογή Apple TV η οποία θα κάνει την εμφάνισή της αρχικά σε επιλεγμένες τηλεοράσεις της Samsung όπως ανακοινώθηκε στην IFA 2019. Η εφαρμογή όπως την είδαμε σε demo στον εκθεσιακό χώρο της Samsung, δίνει πρόσβαση σε όλες τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές που διαθέτει η Apple, δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να ενοικιάσει ή να αγοράσει το περιεχόμενο που επιθυμεί. Μάλιστα σε περίπτωση που αυτός έχει ήδη στην κατοχή του περιεχόμενο που έχει αγοράσει μέσω iTunes, μπορεί να έχει πρόσβαση σ' αυτό μέσα από τη Samsung τηλεόρασή του. Πιο σημαντικό πάντως είναι το γεγονός ότι η εφαρμογή Apple TV θα ενσωματώσει τους επόμενους μήνες την video streaming υπηρεσία Apple TV+ η οποία θα λανσαριστεί μέχρι τέλος του χρόνου, και αποτελεί την απάντηση της Apple στο Netflix, το Disney+ και το Amazon Prime Video. Οι συμβατές τηλεοράσεις της Samsung στις οποίες θα κάνει την εμφάνισή της η εφαρμογή Apple TV είναι οι παρακάτω: 2019 QLED 8K Q900R and 2019 Serif TV 2019 QLED 4K Q90R, Q80R, Q70R, Q7DR, Q60R, and Q6DR 2019 & 2018 Frame TV LS03R/LS03N 2019 4K UHD TV RU8000, RU800D, RU740D, RU7300, RU730D, RU7100, and RU710D 2018 QLED 4K Q9FN, Q8FN, Q7CN, Q7FN, Q75FN, Q6FN, and Q65FN 2018 4K UHD TV NU8500, NU8000, NU740D, NU7300, NU7200, NU7100, NU710D, and NU6070 2018 Smart Full HDTV N5300 Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Ggkis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω ένα από αυτά τα μοντέλα της samsung και το apple tv πάει σφαίρα και χωρίς χαζά. Είναι ενδιαφέρον πως δεν χρειάζεται κάποιος το κουτάκι της apple για να βλέπει την βιβλιοθήκη από τις αγορές του itunes. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από Ggkis 1
ATG Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Αυτό δεν έχει έρθει εδώ και μήνες; αφου βλέπω ταινίες κανόνικα.
asdfaster Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με τόσες υπηρεσίες πλεον που η κάθε μια από όλες αυτές τρέχει να πάρει όσες πιο πολλές σειρές και ταινίες μπορεί για να υπερισχύσει τις άλλης. Που άλλες χώρες έχουν πολλές σειρές και ταινίες και άλλες δεν έχουν ούτε ένα 20%. Προσφέρει ένα πολύ θετικό πράγμα. Σε αναγκάζουν να μαθαίνεις πολύ καλύτερα το android και τα tv box ενώ δεν είχες ιδέα πριν🤣🤣😂 Η disney με τέτοιους τίτλους που έχει. Και με την ιδιότητα που έχει να αγοράζει τα πάντα στο περασμα της. Αμα δεν κάνει σαχλαμάρες και χαντακωθεί μονη τις δεν την ρίχνει κανεις. Δεν νομίζω να ιδρώσει ιδιετερα για να εκθρόνιση το netflix. Tο apple tv θα σε χρεώνει και για να μπεις στα settings να αλλάξεις καμια ρύθμιση. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από asdfaster
kingjulien11_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Η εφαρμογή έχει όλες τις λειτουργίες που έχει η Apple TV συσκευή;
KostasKri Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, kingjulien11_ είπε Η εφαρμογή έχει όλες τις λειτουργίες που έχει η Apple TV συσκευή; Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, νομίζω μόνο το TV App σαν αυτό που έχει το iPhone. Δεν νομίζω να έχουν το store του TV OS σε άλλη τηλεόραση... Τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν παίζει καν αυτό το σενάριο
jack124 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, asdfaster είπε Με τόσες υπηρεσίες πλεον που η κάθε μια από όλες αυτές τρέχει να πάρει όσες πιο πολλές σειρές και ταινίες μπορεί για να υπερισχύσει τις άλλης. Που άλλες χώρες έχουν πολλές σειρές και ταινίες και άλλες δεν έχουν ούτε ένα 20%. Προσφέρει ένα πολύ θετικό πράγμα. Σε αναγκάζουν να μαθαίνεις πολύ καλύτερα το android και τα tv box ενώ δεν είχες ιδέα πριν🤣🤣😂 Η disney με τέτοιους τίτλους που έχει. Και με την ιδιότητα που έχει να αγοράζει τα πάντα στο περασμα της. Αμα δεν κάνει σαχλαμάρες και χαντακωθεί μονη τις δεν την ρίχνει κανεις. Δεν νομίζω να ιδρώσει ιδιετερα για να εκθρόνιση το netflix. Tο apple tv θα σε χρεώνει και για να μπεις στα settings να αλλάξεις καμια ρύθμιση. Είναι και θέμα γούστου .. Εμένα προσωπικά δεν με τρελαίνουν οι ταινίες disney και δεν βλέπω marvel καθόλου οπότε δεν με νοιάζει.. αν θέλω να δω κάποια, ξέρω που θα απευθυνθώ 😉 Πάντως είναι μια εξαιρετική υπηρεσία το disney plus μακάρι να ταρακουνήσει το netflix .. Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός μην το ξεχνάμε.. Πιο πολύ φοβάμαι την υπηρεσία warner bros να σου πω την αλήθεια Επίσης κάπου είχα διαβάσει ότι σκέφτεται και το IMDb να κάνει υπηρεσία και θα έχει και δωρεάν πακέτο αλλά με διαφημίσεις δεν ξέρω αν ισχύει. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από jack124 1
asdfaster Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, jack124 είπε Είναι και θέμα γούστου .. Εμένα προσωπικά δεν με τρελαίνουν οι ταινίες disney και δεν βλέπω marvel καθόλου οπότε δεν με νοιάζει.. αν θέλω να δω κάποια, ξέρω που θα απευθυνθώ 😉 Πάντως είναι μια εξαιρετική υπηρεσία το disney plus μακάρι να ταρακουνήσει το netflix .. Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός μην το ξεχνάμε.. Πιο πολύ φοβάμαι την υπηρεσία warner bros να σου πω την αλήθεια Επίσης κάπου είχα διαβάσει ότι σκέφτεται και το IMDb να κάνει υπηρεσία και θα έχει και δωρεάν πακέτο αλλά με διαφημίσεις δεν ξέρω αν ισχύει. Δεν ξέρω για την warner bros και την imdb. Χαμός γίνετε άμα βγάλουν και αυτές. Στο τέλος όλοι θα οδηγηθούν σε εναλλακτικές που θα τους παρέχουν ελευθερια. Γιατί με τόσα συνδρομητικά θα νιώθουν σκλαβιά. Σε λίγο όλα θα είναι συνδρομητικά και θα θες πολύ donate.
Ggkis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, ciyo είπε Έχει έρθει στην τβ σου το apple TV? Yeap.
kingjulien11_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, KostasKri είπε Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, νομίζω μόνο το TV App σαν αυτό που έχει το iPhone. Δεν νομίζω να έχουν το store του TV OS σε άλλη τηλεόραση... Τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν παίζει καν αυτό το σενάριο Ααα οκ. Λογικό. Αλλιώς θα ήταν σαν να χαντακώνουν την συσκευή τους. Πάντως σωστή απόφαση για να μεγαλώσουν το κοινό του tv+
Predatorkill Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Οκοι οι αλλοι που εσκασαν 2000€ το 2018 κατουρησαν στο πηγαδι! Α σιχτηρ γαμω το κωλομαρκετινγκ 1
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Εχω Τηλεοραση samsung μοντελο του δεκεμβριου 2017 (ειχε κυκλοφορησει εκτος κυκλου) και την πατησα. Θα με βολευε να υποστηριζε πολυ, αλλα οχι τοσο ωστε να σκασω 150 ευρω για ξεχωριστο appletv box.
alexakos89 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Predatorkill είπε Οκοι οι αλλοι που εσκασαν 2000€ το 2018 κατουρησαν στο πηγαδι! Α σιχτηρ γαμω το κωλομαρκετινγκ 2018 QLED 4K Q9FN, Q8FN, Q7CN, Q7FN, Q75FN, Q6FN, and Q65FN 2018 4K UHD TV NU8500, NU8000, NU740D, NU7300, NU7200, NU7100, NU710D, and NU6070 ;;;
dream21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, Ggkis είπε Έχω ένα από αυτά τα μοντέλα της samsung και το apple tv πάει σφαίρα και χωρίς χαζά. Είναι ενδιαφέρον πως δεν χρειάζεται κάποιος το κουτάκι της apple για να βλέπει την βιβλιοθήκη από τις αγορές του itunes. Mία απο τα ιδια Samsung σε μοντελο τον 399€ παιζει απροβληματιστα μεσω WiFi streaming
blincy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Samsung & Phillips παίζουν μια χαρά με Wifi Casting από iPhone ή iPad στην TV. Απεναντίας οι LG θέλουν αποκλειστικά Apple TV, διότι ούτε η εφαρμογή της LG δεν βρίσκει την TV ! Επίσης ενημερωτικά και μόνο οι LG παίζουν με Android Cast μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα