TOYLAAA Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Ενω λαμβανω μηνυματα δεν μπορω να απαντησω. Οταν στελνω το μηνυμα διπλα μου βγαζει ενα ρολοι και μετα απο καποια λεπτα με ενημερωνει οτι το μηνυμα δεν σταλθηκε Μηπως γνωριζετε τι συμβαινει;
d3m Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Και σε εμενα τι κανει αυτο και ειμαι στο ιντερνετ...τι φταιει;
Teotsala Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, d3m είπε Και σε εμενα τι κανει αυτο και ειμαι στο ιντερνετ...τι φταιει; σβηστο και ξανα κατεβασε το ΄η κανε αναβαθμηση μπας και φτιαξει αν ανοιξεις mb το κανει ;; Στις 9/9/2019 στις 4:18 ΜΜ, TOYLAAA είπε Ενω λαμβανω μηνυματα δεν μπορω να απαντησω. Οταν στελνω το μηνυμα διπλα μου βγαζει ενα ρολοι και μετα απο καποια λεπτα με ενημερωνει οτι το μηνυμα δεν σταλθηκε Μηπως γνωριζετε τι συμβαινει; σβηστο και ξανα κατεβασε το ΄η κανε αναβαθμηση μπας και φτιαξει αν ανοιξεις mb το κανει ;;
Pelasgias Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Έχω το ίδιο θέμα από υπολογιστή που το δουλεύω... μήπως βρέθηκε η λύση?
hawkpilot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, Pelasgias said: Έχω το ίδιο θέμα από υπολογιστή που το δουλεύω... μήπως βρέθηκε η λύση? Έκανες επανεγκατάσταση? Μήπως βρίσκεσαι σε δίκτυο που έχει περιορισμούς (πχ κομμένα social, gaming, gambling κλπ)? Από το κινητό σου παίζει σωστά στο ίδιο δίκτυο? Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2024 από hawkpilot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα