G.bar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δοκίμασε, δεν χάνεις τίποτα, εχουν χαλαρώσει λίγο τα πράγματα σχετικα με τις δανειοδοτήσεις αυτοκινήτων. Έχω φίλο μαντρά που λέει οτι εγκρίνονται περισσοτερα δάνεια απο οτι πριν 2 χρόνια, τουλάχιστον για μεταχειρισμένα 5ετίας + οτι κάνουν άτοκες με πιστωτική που πιστευω οτι είναι καλή λύση αφού γλιτώνεις τόκους (όχι για μεγάλα ποσά προφανως).
dtzgr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Anthony3091 είπε Στην τραπεζα δεν πηγα ακομα ομως σε 2 αντιπροσωπειες που ρωτησα ηταν σιγουροι οτι θα μου το εγκρινει. Να σε ψήσουν θέλουν. Αν σου πουν δεν θα σου το εγκρίνει η τράπεζα, θα τους απορρίψεις και θα πας σε άλλους. Όταν ψηθείς να κάνεις την κίνηση, αν κάτι στραβώσει, θα σου πουν "ξέρεις τελικά η τράπεζα αρνείται". Εσύ, επειδή θα είσαι ψημένος, μπορεί τότε να κάνεις και κάποιο άλλο κουμάντο για να προχωρήσεις στην αγορά. Συμπέρασμα: οι πωλητές δεν πρόκειται να σε απωθήσουν εξαρχής και πρακτικά να σου κλείσουν την πόρτα λέγοντάς σου από την πρώτη επίσκεψη ότι παίζει να μην εγκριθεί η χρηματοδότηση. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από dtzgr 1
Anthony3091 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, dtzgr είπε Να σε ψήσουν θέλουν. Αν σου πουν δεν θα σου το εγκρίνει η τράπεζα, θα τους απορρίψεις και θα πας σε άλλους. Όταν ψηθείς να κάνεις την κίνηση, αν κάτι στραβώσει, θα σου πουν "ξέρεις τελικά η τράπεζα αρνείται". Εσύ, επειδή θα είσαι ψημένος, μπορεί τότε να κάνεις και κάποιο άλλο κουμάντο για να προχωρήσεις στην αγορά. Συμπέρασμα: οι πωλητές δεν πρόκειται να σε απωθήσουν εξαρχής και πρακτικά να σου κλείσουν την πόρτα λέγοντάς σου από την πρώτη επίσκεψη ότι παίζει να μην εγκριθεί η χρηματοδότηση. Ναι δίκιο έχεις συμφωνω
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, dtzgr είπε Συμπέρασμα: οι πωλητές δεν πρόκειται να σε απωθήσουν εξαρχής και πρακτικά να σου κλείσουν την πόρτα λέγοντάς σου από την πρώτη επίσκεψη ότι παίζει να μην εγκριθεί η χρηματοδότηση Συμπέρασμα: Οι πωλητές είναι σαν τα μέλη του ινσόμνια "νομίζω ότι..", "μάλλον ισχύει πως..." "πιθανόν να σου πουν..." κλπ κλπ. Οι πωλητές δεν είναι αυτοί που εγκρίνουν τα δάνεια και δεν γνωρίζουν τι παίζει με την κάθε τράπεζα.
dtzgr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Xacti είπε Οι πωλητές δεν είναι αυτοί που εγκρίνουν τα δάνεια και δεν γνωρίζουν τι παίζει με την κάθε τράπεζα. Σωστά.
jgeorgiou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, dtzgr είπε Σωστά. Λάθος , λόγω εμπειρίας και βλάκας να είναι ο πωλητής καταλαβαίνει ποιος θα εγκριθεί και ποιος όχι. Απλά η εργασία των πωλητών είναι να λένε ΜΟΝΟ ευχάριστα και να χαϊδεύουν αφτιά. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από jgeorgiou
tutuyo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Ποιο ειναι το μικροτερο ποσο δανειου που μπορεις να παρεις απο την τραπεζα? Εστω λοιπον οτι εγω εχω τα 10.000 που χρειαζονται για την αγορα ενος αυτοκινητου. Για τους δικους μου λογους,για να εχω ρευστοτητα πχ θα ηθελα να δωσω τα 8.000 κασερι και να βαλω τα υπολοιπα 2000 σε δοσεις ενος ετους. Θα το δεχτουν κατι τετοιο?Υπαρχει μινιμουν ποσο που μπορεις να βαλεις σε διακανονισμο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα