Fabricated Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Haldol είπε Και φυσικά, υπάρχουν άλλα smartphones με αρκετά μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Γι'αυτό έγραψα για apple χρήστες😏 Επίσης αν χρησιμοποιηθεί το να συγκρίνεις ανάλυση 720p με ανάλυση 2k δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο 😕 Το βασικό point πάντως ήταν η χρησιμότητα, η οποία αμφισβητήθηκε 6 λεπτά πριν, billdanos είπε Εσύ κάνεις πλάκα αλλά είδαμε ήδη χθες κατασκευαστή που έβαλε ...ανεμιστήρα μέσα σε smartphone! Πάντως δεν γίνεται πλεον να μιλάμε για συσκευές που κουβαλάμε όλη τη μέρα μαζί μας και θέλουμε να είναι ανθεκτικές στο χρόνο και τη χρήση ...και ταυτόχρονα να δικαιολογούμε slide μηχανισμούς και περιστρεφόμενες κάμερες! Εμφανίστηκε συσκευή που έχει κάτω από το panel την μπροστινή κάμερα και άλλους αισθητήρες αλλά οι πρώτες περιγραφές λένε πως ακόμη το αποτέλεσμα δεν είναι τέλειο. Μέχρι να λυθούν όλα αυτά, θα έχουμε αναγκαστικά notch, τρύπες, κλπ. Ο καθένας παίρνει ότι τον βολεύει. Αν κάποιος δεν θέλει notch , μπορεί να πάει σε κάτι μικρότερο, τρύπα, waterdrop, ή και σε full screen, είτε με slide χρησιμοποιώντας το βασικό σύστημα ως selfie το οποίο είναι πολύ δυνατό στοιχείο, είτε σε άλλους μηχανισμούς (pop up) Επίσης αν συγκριθεί και με το κόστος, αν μετά από κάποιο διάστημα χαλάσει αυτός ο μηχανισμός, μπορεί να αγοραστεί άλλη 1 ίδια συσκευή και το συνολικό κόστος να είναι το ίδιο με ενός iPhone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tokyo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Εσύ ως χρήστης, τουλάχιστον έμαθες να κρατάς σωστά το iPhone 6S σου για να πιάνεις σήμα? Ευκαιρία αναβάθμισης πάντως για σένα το φετινό iPhone. Φαντάζομαι γι αυτό περιμένεις πως και πως την παρουσίαση. Το έχω ως δεύτερο τηλ. Έχω xiaomάρα σαν πρώτο που είναι 353256φορες καλύτερο από το 6s, και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ συσκευή της apple. Χαίρομαι που υπάρχει σαν εταιρεία γιατί γελάω με τα προϊόντα, τις τιμές και τους πελάτες της. Ps: το iPhone το είχα κερδίσει σε διαγωνισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Fabricated είπε Γι'αυτό έγραψα για apple χρήστες😏 Επίσης αν χρησιμοποιηθεί το να συγκρίνεις ανάλυση 720p με ανάλυση 2k δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο 😕 Το βασικό point πάντως ήταν η χρησιμότητα, η οποία αμφισβητήθηκε Ακόμα και αν συγκρίνεις το XS MAX που έχει μικρότερη διάρκεια μπαταρίας (για να 'ρθουμε πιο κοντά στις αναλύσεις) πάλι δε θα 'ναι δίκαιο. Δε μπορούμε να βρούμε ολόιδια smartphones που να διαφέρουν μόνο στη διάρκεια της μπαταρίας, ούτε καν μέσα στις ίδιες εταιρείες. 😆 Η χρησιμότητα βέβαια είναι λάθος να 'αμφισβητηθεί. Στο βασικό point δε γίνεται να διαφωνήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 59 minutes ago, Fabricated said: Φυσικά, αλλά χρησιμοποιούμε και facts , γι'αυτό ήθελα να τονίσω ότι αυτό που έγραψες ήταν η άποψη σου και όχι κάποιο δεδομένο... Ναι καλύτερα να μείνει με notch και μειωμένα ποσοστά η apple , οπως της αξίζει με την πολιτική της. Αυτό δεν κατάλαβα που κολλάει. Έγραψες ότι Samsung και android κατασκευαστές δεν παίρνουν ρίσκα. Σου ανέφερα 2 τεχνολογίες που έφερε η samsung , όπως και η apple to face id που θεώρησες Ρίσκο. Πάλι προσωπική άποψη. Και πολυ διαφορετική από την δική μου θα έλεγα καθώς Η μπαταρία του s10+ είναι παραπάνω από χρήσιμη(και εντυπωσιακή θα έλεγα για χρήστες iPhone), η οθόνη edge είναι πλέον μέρος της καθημερινής χρήσης και μου έχει λύσει τα χέρια, η μεγάλη οθόνη με πολύ μικρά περιθώρια(η "τρύπα" είναι μικρότερη από το notch, και η οθόνη φυσικά καλύτερη) είναι ότι έψαχνα σε ένα κινητό. Τα stereo speakers με την λειτουργία Dolby Atmos είναι εντυπωσιακά. Η ultra wide camera Επίσης απίστευτη (οι apple χρήστες θα το αντιληφθούν με τα νέα innovative iPhone δίνοντας 2πλασιο χρηματικό ποσό). Η αντίστροφη φόρτιση δεν μου έχει χρειαστεί ακόμα Αλλά είναι ένα πολύ χρήσιμο feature. Ελπίζω να σε κάλυψα Κατ'αρχήν έχω ξακαθαρίσει ότι δεν έχω πρόβλημα με την προσωπικά άποψη. Εσύ όμως είσαι αυτός που επιμένει να την παρουσιάζει ως fact, όχι εγώ. Ειδικά όταν είναι διαφορετική από τη δική σου. Εσένα σε βολεύει η μπαταρία, εμένα δεν με ενδιαφέρει γιατί η συσκευή είναι σε κατάσταση μόνιμης φόρτησης στο γραφείο. Ο καθένας με τη χρήση του. Αν εσένα σε έχει βολέψει η κυρτότητα της οθόνης και δεν σε ενοχλεί η τρύπα, μπράβο. Εμένα δεν μου είναι χρήσιμα αυτά και μάλιστα ούτε καν με ενοχλεί το notch... Ευπρόσδεκτο να αφαιρεθεί γι αυτούς που τους ενοχλεί. Ωραίο το Dolby Atmos αλλά και το Dolby Vision στο iTunes (σε iPhone) είναι πολύ εντυπωσιακό. Σε Galaxy phone δεν κατάφερα να δω ταινίες με HDR (γιατί δυστυχώς είναι ανύπαρκτες) εκτός από τις πολύ λίγες του Netflix του οποίου το αποτέλεσμα δεν είναι και ότι καλύτερο. Τέλος, όσο αναφορά τις ultra-wide cameras, δεν καταλαβαίνω το ειρωνικό σχόλιο περί 2πλάσιου χρηματικού ποσού. Είναι 2πλάσιο από το Note 10 για παράδειγμα?? 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ts0ts0s Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, Tokyo είπε το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ συσκευή της apple. Τοτε τι κανεις σε αρθρο που αφορα καινουρια συσκευη της apple? 25 λεπτά πριν, Tokyo είπε Χαίρομαι που υπάρχει σαν εταιρεία γιατί γελάω με τα προϊόντα, τις τιμές και τους πελάτες της. Οταν ερθει καποιος και σου ζητησει δανεικα για να παρει apple προιον τοτε γελα μαζι του και βγαλε ολα σου τα κομπλεξ.Απ τη στιγμη που δε κανεις κουμαντο σε τσεπες αλλων, δε καταλαβαινω γιατι χαλιεσαι ετσι. 25 λεπτά πριν, Tokyo είπε Ps: το iPhone το είχα κερδίσει σε διαγωνισμό. Χεστηκαμε. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Tokyo είπε Δεν είναι ανάγκη να κλαίς😂 Για τέτοια ποστς μπαίνω για να γελάω Μα εσύ μοιράζεις τις λυπημένες φατσούλες όχι εμείς... Μήπως δεν λειτουργεί τελικά η θεραπεία και δεν γελάς τόσο πολύ? Εμείς πάντως δεν γελάμε μαζί σου. Μην ανυσηχείς. Εφόσον γράφεις εδώ για λόγους υγείας, ΟΚ. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 45 λεπτά πριν, Tokyo είπε Το έχω ως δεύτερο τηλ. Έχω xiaomάρα σαν πρώτο που είναι 353256φορες καλύτερο από το 6s, και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ συσκευή της apple. Χαίρομαι που υπάρχει σαν εταιρεία γιατί γελάω με τα προϊόντα, τις τιμές και τους πελάτες της. Ps: το iPhone το είχα κερδίσει σε διαγωνισμό. Εσύ είσαι που μοιράζεις συνέχεια sad faces σε όποιο σχόλιο λέει κάτι καλό για την Apple; Εμφανίστηκες σήμερα ε; Τυχαίο θα'ναι κι αυτό. Γιατί δεν χαίρεσαι την xiaomάρα σου και να αφήσεις τα μεγάλα παιδιά να αγοράσουν ό,τι θέλουν χωρίς να διαβάζουν παπατζηλίκια για διαγωνισμούς με κουκουρούκου και φούμαρα; Αντε παραδίπλα με το zte με την φτερωτή (sorry, active cooling system). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgan21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 51 λεπτά πριν, Tokyo είπε Το έχω ως δεύτερο τηλ. Έχω xiaomάρα σαν πρώτο που είναι 353256φορες καλύτερο από το 6s, και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ συσκευή της apple. Χαίρομαι που υπάρχει σαν εταιρεία γιατί γελάω με τα προϊόντα, τις τιμές και τους πελάτες της. Ps: το iPhone το είχα κερδίσει σε διαγωνισμό. Το να γελάς με κάποιους επειδή αγοράζουν προϊόντα κάποιας εταιρίας σε καθιστούν πλήρως κομπλεξικό και να πας να το κοιτάξεις! Πραγματικά λυπάμαι που υπάρχουν άτομα σαν εσένα στην κοινωνία με τέτοιες απόψεις. κρίμα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μην τον αποπαίρνετε παιδιά. Προφανώς υπάρχουν άτομα που το έχουν ανάγκη αυτό για να ξεδώσουν λίγο. 12 μήνες κάνουν υπομονή για την παρουσίαση της Apple για να γελάσουν λίγο. Ποιος ξέρει πόσο μίζερη είναι η καθημερινότητα τους. Τελικά εκτελούμε κοινωνικό έργο εδώ μέσα... Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από D.Luffy 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Αν είναι να το φέρει με συρόμενα εξαρτήματα όπως η Samsung καλύτερα να μη το φέρει ποτέ. Ας κρατήσει όλο το innovation η Sammy για τον εαυτό της. Η συρόμενη κάμερα πάντως μια χαρά είναι. Mi9t έχω βεβαια, τα κινητά που δεν είναι όλα οθόνη φαίνονται σαν περασμένης δεκαετίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Ryzenlake είπε Η συρόμενη κάμερα πάντως μια χαρά είναι. Mi9t έχω βεβαια, τα κινητά που δεν είναι όλα οθόνη φαίνονται σαν περασμένης δεκαετίας. Θα μπορούσες να πεις το ίδιο και για συσκευές με συρώμενα μέρη. Μια χαρά για όποιους ικανοποιούνται με αυτή τη λύση και τους αρέσει αλλά η τεχνολογία βαδίζει προς τις under-display κάμερες/sensors. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Θα μπορούσες να πεις το ίδιο και για συσκευές με συρώμενα μέρη. Μια χαρά για όποιους ικανοποιούνται με αυτή τη λύση και τους αρέσει αλλά η τεχνολογία βαδίζει προς τις under-display κάμερες/sensors. Καλά εγω δεν χρησιμοποιώ κάμερα, και μάλιστα την εμπρόσθια, οπότε και καθόλου να μην είχε δεν με χαλάει. Το που βαδίζει η τεχνολογία άσχετο, όταν φτάσει εκεί βλέπουμε. Προς το παρόν ο μόνος λόγος να επιλέξεις κινητό με notch και τρύπες είναι να μην έχεις επιλογή. Άμα υπήρχε iphone με και χωρίς notch (και ας είχε συρόμενη κάμερα) ξέρουμε πιο θα πούλαγε παραπάνω. Μην κάνουμε το όσα δεν φτάνει η αλεπού, μάτια έχεις, τα full display κινητά είναι εντυπωσιακά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Καλά εγω δεν χρησιμοποιώ κάμερα, και μάλιστα την εμπρόσθια, οπότε και καθόλου να μην είχε δεν με χαλάει. Το που βαδίζει η τεχνολογία άσχετο, όταν φτάσει εκεί βλέπουμε. Προς το παρόν ο μόνος λόγος να επιλέξεις κινητό με notch και τρύπες είναι να μην έχεις επιλογή. Άμα υπήρχε iphone με και χωρίς notch (και ας είχε συρόμενη κάμερα) ξέρουμε πιο θα πούλαγε παραπάνω. Μην κάνουμε το όσα δεν φτάνει η αλεπού, μάτια έχεις, τα full display κινητά είναι εντυπωσιακά Προσωπικά δεν θα αγόραζα κινητό με συρώμενη κάμερα. Δεν μου αρέσει, πως να το κάνουμε? Η αλεπού πάλι τι σχέση έχει? Εγώ είπα απλώς ό,τι οι τωρινές υλοποιήσεις είναι ημίμετρα μέχρι να βγουν συσκευές με in-display sensors. Μα ακριβώς η συρώμενη κάμερα κάνει τη διαφορά. Και όσο αναφορά για το ποιο θα πούλαγε παραπάνω, άσε την Apple που δεν έχει έτσι κι αλλιώς τέτοιο προιόν και δες την Samsung που σου δίνει επιλογές. Αν το A80 πουλήσει παραπάνω πχ από τα Galaxy, μπράβο. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από D.Luffy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Νταξει γούστα ειναι αυτά, αλλά μου λες ότι προτιμάς το notch που είναι άσχημο και φαίνεται, από την συρόμενη κάμερα που και άσχημη να είναι δεν φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες ακόμα ! HYPE 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα