kirileman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Ναι με λανσαρισμα 100 αποκλειστικων τιτλων για αρχη ,εντυπωσιακο νουμερο αν και μου ειναι αδιαφορο το mobile gaming . Tζιραρει πολλα δις η κατηγορια δεν γινεται να την αγνοησει .Θα εκμεταλευτει την πανισχυρη πλατφορμα που εχει και την αξιοπιστια του app store που δεν ειναι χωματερη σαν το αλλο . 5 δολάρια το arcade, 5 δολάρια το Apple tv, να δούμε τι άλλο συνδρομητικό θα παρουσιάσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakalos! Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 1 χρονος δωρεαν με νεα συσκευη, 5 δολαρια , οικογενειακη χρηση, αν εχει οπως φαινεται κ μπολικο πραμα, θα κανει Θραυση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Ότι πάρεις 4,99 $ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Στα 5χρονα στοχεύει τώρα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Πιο βαρετή παρουσίαση δεν έχω δει άντε να δούμε θα αλλάξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Άσχημες οι καμερες όπως αναμενόταν , ενδιαφέροντα τα χρώματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 A10 ακόμη στο φθηνό iPad. Έλα ρε Apple. Βάλε έναν Α10Χ, άντε Α11. Ξεφτίλα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μην γίνει πάλι καμία στραβή με το face unlock όπως πέρυσι και γελάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvasb92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 9/9/2019 στις 3:54 ΜΜ, slk200gr είπε πεταχτηκε και ο τυπος με τα 3 μηνυματα,σκετο ενδιαφερον εισαι ρε φιλε Για stalker καλά το πας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmac Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 10/9/2019 στις 1:26 ΜΜ, vagosd είπε κόμπλεξ γιατί ? Επειδή δεν είμαι φανμποι και κρίνω τι μου πλασάρουν ? Σε πληροφορώ έχω ακόμα συσκευές Apple (εκτός κινητού) και είμαι ευχαριστημένος . Αλλά όχι δεν είναι καινοτόμες οι συσκευές και δεν αξίζουν το hype που έχουν . Παλιά όντως ήταν αυτό το "think different" που έχω στο avatar και ξεχώριζε σαν εταιρία . Τώρα έχει καταντήσει βαρετή και πουλάει το ίδιο και το ίδιο κάθε χρόνο. Αν βγάλει ένα καλό κινητό πάλι θα την προτιμήσω αλλά προς το παρόν δε θα πάρω. Τι κινητό έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosd Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, winmac είπε Τι κινητό έχεις? note 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα