Προς το περιεχόμενο

activated windows 10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.ειχα τα windows 8.1 bing

Κ κατεβασα κ εγκαταστησα τα 10 homme.απο την microsoft .χωρις ν κανω απεγκατασταση τα 8.1.κ δεν ενεργοποιηθηκαν τα 10.ενω κανει ενημερωσεις κανονικα.τι φταιει.οποια βοηθεια σας παρακαλω πολυ.σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Για να καταλάβω καλύτερα. Έκανες εγκατάσταση τα 10άρια πάνω στα 8.1, αλλά με ποιον τρόπο; Μπούταρες από usb/dvd; Το upgrade γίνεται κανονικά μέσα από τα windows τρέχοντας το setup.exe από το usb/dvd που έχεις δημιουργήσει.

Δημοσ.

Οπότε μάλλον έκανες upgrade. Μήπως σε ρώτησε αν θέλεις να κρατήσεις αρχεία και ρυθμίσεις και απάντησες όχι;

Κατέβασε το magical jelly bean keyfinder και δες αν σου βγάλει κλειδί. Αν σου βγάλει πάρε τηλέφωνο την ms hellas και εξήγησε τι γίνεται.

Δημοσ.

ΣΤΑ αρχεια κ ρυθμισεις απαντησα ναι φιλε μου.δοκιμασα κ νωριτερα χωρις προγραμμα.κ μ εβγαλε κανονικα το κλειδι π ειχαν τα windows 8.1.τεσπα θ δοκιμασω παλι κ μ αυτο π μ εστειλες.κ παλι σ ευχαριστω...

Δημοσ.

Φιλε μου GEORGEMAN ΑΥΤΟ δεν το δεν το κοιταξα.αλλα απο την microsoft δεν μ εδινε αλλες επιλογες γιαwindows 10...

Φιλε micos000 ετρεξα το προγραμματακι π μ εστειλες.μ εβγαλε ενα αλλο serial το εκανα αντιγραφη επικοληση  αλλα δεν.......

Δημοσ.

Για να μην πονοκεφαλιάζεις πάρε ένα key των windows 10 από διάφορα sites που δίνουν valid keys (πχ goodoffer24.com) και πέρνα αυτό. Με 5-10€ παίρνεις την Pro έκδοση.

Η πηγή του προβλήματος μάλλον είναι ότι είχες bing έκδοση, που είχε περιορισμούς στην χρήση και μάλλον στις αναβαθμίσεις.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Sakisoriginal21 είπε

Φιλε μου GEORGEMAN ΑΥΤΟ δεν το δεν το κοιταξα.αλλα απο την microsoft δεν μ εδινε αλλες επιλογες γιαwindows 10...

Φιλε micos000 ετρεξα το προγραμματακι π μ εστειλες.μ εβγαλε ενα αλλο serial το εκανα αντιγραφη επικοληση  αλλα δεν.......

Μηπως δεν έβαλες την home έκδοση ή δεν ήταν τα 8.1 στο update 1; Η ms αναφέρει ότι θέλει τα 8.1 να είναι στο update. Πάρε ομως ένα τηλ στην ms Hellas, είμαι σίγουρος ότι θα σου ξεμπλοκαρουν το serial. Αλλιώς πάρε ένα κλειδί από ebay ή κάποιο άλλο site όπως είπε ο mechpanos. .

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...