george1703 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα, εχω ενα dvd drive απο το λαπτοπ μου και θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορώ με κάποιο τρόπο να το βάλω στο desktop. δηλαδη αν υπαρχει κάποια θήκη που να κανει αυτη τη μετατροπή
hp8 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, george1703 είπε Καλησπερα, εχω ενα dvd drive απο το λαπτοπ μου και θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορώ με κάποιο τρόπο να το βάλω στο desktop ο τίτλος του θέματος το λέει ανάποδα Μετατροπή dvd drive απο desktop σε laptop Όπως και να χει θα χρειαστείς ειδικό καλώδιο εδώ και χωράει μέσα σε ένα κανονικό dvd από desktop αφού του βγάλεις τα εσωτερικά αφ ενος και το στεραιωσεις αφ ετέρου Νομίζεις οτι αξίζει όλη αυτή η φασαρία? Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από hp8
george1703 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Σορρυ για τον τίτλο, λέω μήπως υπάρχει κάποιο κιτ που να κάνει πιο απλή την διαδικασία πχ να το κουμπώνεις στην θήκη και να το βάλεις στο κουτι
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Ποιος ο λόγος να μπλέξεις με κάτι τετοιο όταν με 15€ αγοράζεις καινούργιο και αν θυμάμαι καλά είναι και πιο γρήγορα; 1
Shineboy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Για εσωτερικό δεν αξίζει τον κόπο καλύτερα κάντο εξωτερικό usb με μια θήκη όπως αυτή αν ταιριάζει με το δικό σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα