Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, kallair said:

Αχ τι μου θυμησες. κολλητος μου βγαινει με τυπισσα, γειτονισσα απο την παλια του γειτονια. πανε για ποτο, πανε μετα σπιτι του, γινεται οτι γινεται, την επομενη μερα δεν στελνει ουτε ο ενας μηνυμα αλλα ουτε κ ο αλλος! του στελνει η τυπισσα κ λεει κ του κανει σκηνη που δεν εστειλε μνμ ο κολλητος μου κ την αρχιζει στα καντηλια αυτος κ της λεει "εσυ γιατι δεν εστειλες και περιμενεις απο μενα να στειλω;" ΙΣΟΤΗΤΑ!!!

ΧΑΧΑΧ!! Δεν την θέλουν όλοι και όλες ΑΥΤΗ την ισότητα τελικά :P (φαντάζομαι θα έχουν συμβεί πολλά τέτοια σκηνικά σαν αυτό που περιγράφεις)

• Like 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, *nenya* είπε

ΧΑΧΑΧ!! Δεν την θέλουν όλοι και όλες ΑΥΤΗ την ισότητα τελικά :P (φαντάζομαι θα έχουν συμβεί πολλά τέτοια σκηνικά σαν αυτό που περιγράφεις)

Spoiler

ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Α! Και να σημειωθεί και το άλλο: κορασίδες, δεν είναι ανάγκη να περιμένετε απ'τον άλλον να στείλει πρώτος. Αν γουστάρετε, κάντε πρώτες εσείς κίνηση! (Θυμίζω έτος: 2019)

Φήμες λένε οτι άμα δεν 'κυνηγίσουν', δεν δίνουν την ίδια αξία. Πιάστο αυγό και κούρευτο..

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Xero1991 είπε

Με γελούν τα μάτια μου, ή κανένας δεν πρότεινε υγρό πυρ? Ντροπή...

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ. Υγρο πυρ κ να γραψεις εξω απο την εταιρεια το ονομα της με μια καρδουλα στο τελος. ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΕΦΥΓΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ ΠΕΣΙΜΟ;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, santac είπε

Θέλω τη γνώμη σας τύποι.

Αρχές-μέσα καλοκαιριού γνωρίζω μια κοπέλα μέσω παρέας στη δουλειά. Παίρνει το αυτί μου ότι μόλις είχε χωρίσει οπότε λέω θα κάνω την κίνηση μου.

Δυστυχώς δε μπόρεσα να την πετύχω μόνη της, ήρθαν και οι καλοκαιρινές διακοπές οπότε την έχασα.

Εμφανίζεται λοιπόν τώρα και πάνω που μιλάμε πως περάσαμε και τα λοιπά μαθαίνω ότι ναι μεν ο χωρισμός της είναι οριστικός αλλά παίζει ένα άλλο άτομο για το οποίο όμως έκανε κάποια παράπονα του στυλ.. ναι αλλά έχει αυτό το στραβό.. Δηλαδή απ ότι κατάλαβα δεν είναι ότι έχει κάποια σχέση απλά είναι στην αρχή να γίνει κάτι αλλά και πάλι μάλλον το σκέφτεται. Παρόλο αυτά ήταν όλο χαμόγελα και μηνύματα στο κινητό.

Κι ερωτώ τώρα εγώ. υπό αυτές τις συνθήκες να κάνω την κίνηση μου ή να το αφήσω;

Ασχέτως αν έχει σχέση ή όχι, έτσι όπως την έχω κόψει οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μου πάντως.

Οσα περιγραφεις οδηγουν με μαθηματικη ακριβεια στο "Κοιτα, ναι, μου αρεσεις, αλλα θελω να μεινω λιγο μονη μου".

Δουλεψε λιγο την απαντηση σου στην παραπανω φραση ωστε να διασκεδασεις τουλαχιστον τις εντυπωσεις και να φυγεις με ψηλα το κεφαλι και εισαι ετοιμος.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Χαχαχ ντάξει, προφανώς λίιιιγο τραβηγμένες. Αλλά ξερωγώ, why not; Είναι πολύ πιο άμεσες ατάκες απ'το να στέλνει ο άλλος μηνύματα περί ανέμων και υδάτων για βδομάδες του τύπου 'Τί κάνεις κούκλα;' και να κωλώνει να προτείνει έστω έναν καφέ από κοντά.

(Και αν θες να το πιάσουμε σοβαρά το τρολοθέμα: το θέμα δεν είναι τόσο η ίδια η ατάκα αλλά η αυτοπεποίθηση που εκπέμπει ο άλλος, οι τρόποι του, ο τρόπος που εκφράζεται, το μυαλό του, το χιούμορ του, το βλέμμα του και τόσα άλλα πραματάκια.)

Η αλήθεια είναι ότι όταν γουστάρεις κάποιον (σχεδόν) ο,τι βλακεία κι αν σου πει δεν έχει καμία απολύτως σημασία

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλό, λιτό, ξεκάθαρο thread τεχνολογικής φύσης για το insomnia :P . Σίγουρα πρέπει να γραφτούν 10 σελίδες εξαιρετικών απαντήσεων. Σύντροφε και συναγωνιστή ... σαν μεγαλύτερος (και δεσμευμένος πλέον) θα σου πω το εξής: Το παιχνίδι είναι στημένο και όποιος παίζει το γνωρίζει :DΌταν ακούς ... "έχει βγει από σχέση" κτλ κάνεις την κίνηση σου ακαριαία, δεν χρειάζεται συζήτηση. Ήδη έχεις χάσει χρόνο με τα ποσταρίσματα :) Δεν μιλάμε να σου τρέχουν τα σάλια, λες απλά να βγείτε τέρμα. Άμα δεν βγει ή αν δεν γίνει κάτι σε 1-2 φορές ΔΕΝ θέλει, τέρμα το αφήνεις πας παρακάτω. Αν ήθελε, μια χαρά θα βγαίνατε και θα ξαναβγαίνατε. 

Επεξ/σία από gthe
  • Like 1
Δημοσ.

1) Χώσου στα ίσια (Ραντεβού , Φαγητό, Ποτό κτλ.)

2) Να είσαι ο ευατός σου. Να λες ότι σκέφτεσαι χωρίς να κομπλάρεις αν της αρέσουν αυτά που λες. Στα @@ σου στην τελική (άμα γουστάρει θα μείνει ...)

3) Να σκέφτεσαι ότι έχεις ΜΟΝΟ να κερδίσεις.  Αν σου πει "οχι" πας στην επόμενη. Αν σου πει "ναι" προχωράς. 

4) Θα αλλάξεις εργασιακό χώρο. Συνεπώς αν γίνει η στραβή θα την ξεχάσεις στις επόμενες 2 μέρες ....

4) Σκέψου ότι μπορεί   στην τελική να είναι ξενέρωτη και να την χωρίσεις εσύ στην συνέχεια.

Όρμα ....          ;)

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μίλα με ασάφειες, 

ενεργοποίησε το τμημα του εγκεφαλου της που την κανει να θυματοποιειται. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...