kleo1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μη το σκέφτεσαι. Τι έχεις να χάσεις; Το πολύ πολύ να σου πει βγαίνω μ άλλον, χάρηκα για τη γνωριμία. Αν κιόλας δε πρόκειται να την ξαναδείς, δεν είναι δηλαδή μέσα στα πόδια σου, δε σου δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Εγώ έχω φίλο που δεν υπολογίζει τίποτα. Κουτσές, στραβές, χοντρές...... όποια και να δει θα ορμήσει. Δε σκέφτεται καν αν φάει άκυρο, δε τον ενδιαφέρει. Πολλοί σκέφτονται να κάνουν κίνηση φοβούμενοι μη φάνε άκυρο. Λες και κάτι έγινε αν σου πει η άλλη Δε μπορώ/δε θέλω/δε γίνεται. 2
rudigarcia222 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 49 λεπτά πριν, kleo1 είπε οί σκέφτονται να κάνουν κίνηση φοβούμενοι μη φάνε άκυρο. Λες και κάτι έγινε αν σου πει η άλλη Δε μπορώ/δε θέλω/δε γίνεται. Έχω φάει και άκυρα αλλά έχω αφήσει και ευκαιρίες γιατί απλά δεν έκανα κίνηση. Σκεπτόμενος πίσω νιώθω πολύ μεγαλύτερη πικρία για αυτές τις χαμένες ευκαιρίες.
nightwalker1990 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, santac είπε Θέλω τη γνώμη σας τύποι. Αρχές-μέσα καλοκαιριού γνωρίζω μια κοπέλα μέσω παρέας στη δουλειά. Παίρνει το αυτί μου ότι μόλις είχε χωρίσει οπότε λέω θα κάνω την κίνηση μου. Δυστυχώς δε μπόρεσα να την πετύχω μόνη της, ήρθαν και οι καλοκαιρινές διακοπές οπότε την έχασα. Εμφανίζεται λοιπόν τώρα και πάνω που μιλάμε πως περάσαμε και τα λοιπά μαθαίνω ότι ναι μεν ο χωρισμός της είναι οριστικός αλλά παίζει ένα άλλο άτομο για το οποίο όμως έκανε κάποια παράπονα του στυλ.. ναι αλλά έχει αυτό το στραβό.. Δηλαδή απ ότι κατάλαβα δεν είναι ότι έχει κάποια σχέση απλά είναι στην αρχή να γίνει κάτι αλλά και πάλι μάλλον το σκέφτεται. Παρόλο αυτά ήταν όλο χαμόγελα και μηνύματα στο κινητό. Κι ερωτώ τώρα εγώ. υπό αυτές τις συνθήκες να κάνω την κίνηση μου ή να το αφήσω; Ασχέτως αν έχει σχέση ή όχι, έτσι όπως την έχω κόψει οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μου πάντως. μην κολλάς, πολλοί στην θέση σου θα κάνανε κίνηση χθές... Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά κάτι που δεν έκανες κι όπου βγει, στην τελική αν στα μασήσει πέτα της ένα, (Εσύ χάνεις) και θα την βάλεις στο τρυπάκι να σκέφτεται για μέρες η στην χειρότερη να σε κλ@σει 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
spectaculator Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Προχώρα και δείξε της ευθέως το που το πας. Το πολύ το κυρ-ελέησον το βαριέται κι ο θεός. Θα το εκτιμήσει περισσότερο από το ανώριμο γύρω-γύρω. Αν δεν θέλει το πολύ πολύ να πεί όχι. Που είν' το κακό; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, santac είπε οπότε λέω θα κάνω την κίνηση μου. Δυστυχώς δε μπόρεσα να την πετύχω μόνη της, ήρθαν και οι καλοκαιρινές διακοπές οπότε την έχασα. end of story.
*nenya* Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Κάνε κίνηση βρε, μια ζωή την έχουμε! Σκέψου και ωραίες διακριτικές ατάκες όμως XD 1
vasilipap Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κοίτα πρώτα άμα σ' ενδιαφέρει να κάνεις κάτι σε βάθος χρόνου με την κοπέλα ή αν είναι απλά μια ευχάριστη παρόρμηση. Συνηθίζεται στις μέρες μας να είναι το τελευταίο το μόνο κίνητρο και ύστερα μόλις τελειώσει όλο αυτό είσαι ακόμα πιο άδειος. Κι εσύ και η άλλη. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από vasilipap
Lousy Offcomer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Φυσικά και θα προχωρήσεις και θα κάνεις κίνηση!! Το πιο πιθανό να φας άκυρο αλλά θα μάθεις ένα ΠΟΛΥ σημαντικό μάθημα που θα σε κάνει να κινηθείς σωστά στις επόμενες περιπτώσεις που θα σου τύχουν. Οπότε, προχώρα, όχι πολλά λόγια, μη γίνεσαι καληνυχτάκιας και γκομενοφύλακας και ότι βγει...
ikaruga24 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Ε εντάξει, το κορίτσι είναι στο ψάξιμο. Γίνε λοιπόν και εσύ μια από τις επιλογές της και μπορεί να κερδίσεις.
Dynamics Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Παραλίγο κ θα το έγραφες Κυριακή το τοπικ τυπε...κρίμα Παραλίγο κ θα το έγραφες Κυριακή το τοπικ τυπε...κρίμα
dkstopo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Στείλε ακριβά λουλούδια στο σπίτι της. Βάλε όνομα στην κάρτα και μην γράψεις τίποτα άλλο.
Iliaskrs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Κάνε τα γνωστά....like σε όλες της ΄φωτο σε insta.Μετά της στέλνεις μήνυμα (insta εννοείται) αν απαντήσει σε 1m ,χώνεσαι αν όχι πας γ άλλα.
ADHD Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Για μια στιγμή νόμιζα ότι είναι παρασκευή και χάρηκα, nope Δευτέρα.. 😫 34 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε Κάνε τα γνωστά....like σε όλες της ΄φωτο σε insta.Μετά της στέλνεις μήνυμα (insta εννοείται) αν απαντήσει σε 1m ,χώνεσαι αν όχι πας γ άλλα. Τώρα θέλω να το κάνω για πλάκα σε μια τυχαία.. 1m αυστηρά είναι το threshold?? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις