Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω τη γνώμη σας τύποι.

Αρχές-μέσα καλοκαιριού γνωρίζω μια κοπέλα μέσω παρέας στη δουλειά. Παίρνει το αυτί μου ότι μόλις είχε χωρίσει οπότε λέω θα κάνω την κίνηση μου.

Δυστυχώς δε μπόρεσα να την πετύχω μόνη της, ήρθαν και οι καλοκαιρινές διακοπές οπότε την έχασα.

Εμφανίζεται λοιπόν τώρα και πάνω που μιλάμε πως περάσαμε και τα λοιπά μαθαίνω ότι ναι μεν ο χωρισμός της είναι οριστικός αλλά παίζει ένα άλλο άτομο για το οποίο όμως έκανε κάποια παράπονα του στυλ.. ναι αλλά έχει αυτό το στραβό.. Δηλαδή απ ότι κατάλαβα δεν είναι ότι έχει κάποια σχέση απλά είναι στην αρχή να γίνει κάτι αλλά και πάλι μάλλον το σκέφτεται. Παρόλο αυτά ήταν όλο χαμόγελα και μηνύματα στο κινητό.

Κι ερωτώ τώρα εγώ. υπό αυτές τις συνθήκες να κάνω την κίνηση μου ή να το αφήσω;

Ασχέτως αν έχει σχέση ή όχι, έτσι όπως την έχω κόψει οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μου πάντως.

Δημοσ.

δεν είμαι friend zone,

Οι συζητήσεις έγιναν με κάποιες άλλες γκόμενες στη δουλειά και ήμουν κι εγώ μπροστά. Συμμετείχα κιόλας μερικές φορές. Δεν είναι ότι ανέλυσε σε μένα την προσωπική της ζωή. Με τις άλλες μιλούσε.

Δεν είμαστε φίλοι ούτε έχουμε κοινούς φίλους. Απλα γνωριστήκαμε. Εγώ σε λίγο καιρό φεύγω από τη δουλειά οπότε πιθανόν να μην την ξαναδώ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, santac είπε

δεν είμαι friend zone,

Οι συζητήσεις έγιναν με κάποιες άλλες γκόμενες στη δουλειά και ήμουν κι εγώ μπροστά. Συμμετείχα κιόλας μερικές φορές. Δεν είναι ότι ανέλυσε σε μένα την προσωπική της ζωή. Με τις άλλες μιλούσε.

Δεν είμαστε φίλοι ούτε έχουμε κοινούς φίλους. Απλα γνωριστήκαμε. Εγώ σε λίγο καιρό φεύγω από τη δουλειά οπότε πιθανόν να μην την ξαναδώ.

Ε αφου φευγεις καλυτερα δε νομιζω πως ειναι καλη ιδεα να κανεις σχεση σε δουλειά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πες τις φεύγω απο την δουλειά και θέλω να έχω κατι καλο να θυμάμαι ...πες της την τάδε ώρα θα έρθω να σε πάρω να πούμε για κάποια μυστικά που δεν ξέρεις

Ορμα 

Επεξ/σία από CharalampisCrete
Δημοσ.

Τι μας ρωτας ρε φιλε :) 

αφου φευγεις που φευγεις κανεις οτι θες δεν θα την ξαναδεις. Την απαντηση στο πιατο εχεις. 

Κανε και μας λες κιολας τι εγινε εδω στο θεμα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε συνέχεια τα ίδια θα λέμε; αυτά τα ανεβάζουμε Παρασκευή!!! και καμία φαντασία πια; ντροπή. 

Επεξ/σία από zeibei
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To θέμα θα ήταν πιο ενδιαφέρον αν

α. άλλαζε το 1ο γράμμα της πρώτης λέξης

β. αφαιρούσαμε το 1ο γράμμα της τελευταίας λέξης 

γ. άλλαζε το 1ο γράμμα της πρώτης λέξης και αφαιρούσαμε το 1ο γράμμα της τελευταίας λέξης  

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

το οτι φευγεις θετικο ειναι, δε θα εχετε να μπλεξετε δουλεια στη μεση. απο την αλλη, αν η κυρια ηδη ψαχνεται, μιας και κατα τα λεγομενα σουσχολιαζει οτι το ενα της βρωμαει, το αλλο της ξυνιζει, αν σε γουσταρε θα ειχες ηδη δει κατι.. Δε χανεις τπτ να κανεις ενα πεσιμο παντως, εμπειριες ειναι

• Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, santac είπε

Θέλω τη γνώμη σας τύποι.

Αρχές-μέσα καλοκαιριού γνωρίζω μια κοπέλα μέσω παρέας στη δουλειά. Παίρνει το αυτί μου ότι μόλις είχε χωρίσει οπότε λέω θα κάνω την κίνηση μου.

Δυστυχώς δε μπόρεσα να την πετύχω μόνη της, ήρθαν και οι καλοκαιρινές διακοπές οπότε την έχασα.

Εμφανίζεται λοιπόν τώρα και πάνω που μιλάμε πως περάσαμε και τα λοιπά μαθαίνω ότι ναι μεν ο χωρισμός της είναι οριστικός αλλά παίζει ένα άλλο άτομο για το οποίο όμως έκανε κάποια παράπονα του στυλ.. ναι αλλά έχει αυτό το στραβό.. Δηλαδή απ ότι κατάλαβα δεν είναι ότι έχει κάποια σχέση απλά είναι στην αρχή να γίνει κάτι αλλά και πάλι μάλλον το σκέφτεται. Παρόλο αυτά ήταν όλο χαμόγελα και μηνύματα στο κινητό.

Κι ερωτώ τώρα εγώ. υπό αυτές τις συνθήκες να κάνω την κίνηση μου ή να το αφήσω;

Ασχέτως αν έχει σχέση ή όχι, έτσι όπως την έχω κόψει οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μου πάντως.

Πες της εγω τον εχω ΙΣΙΟ!!!😋

Δημοσ.

Κάνε κινήσεις να την κερδίσεις. Αν δεν έχει σχέση ακόμα το πεδίο είναι ορθάνοιχτο από κάθε άποψη. Κάνε το παιχνίδι σου αν σου αρέσει αρκετά. Αλλιώς βρες άλλο γήπεδο 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου δεν εχει κανει τπτ με τον αλλονα χωσου, διεκδικησε τις πιθανοτητες σου. Το οτι φευγεις απο τη δουλεια θετικο ειναι

Και φιλοι να σαστε, δεν σημαινει οτι δε, μπορει αυτο να παει σε κατι παραπανω. Οι καλυτερες σχεσεις ειναι αυτες

Επεξ/σία από Kostasspil
Δημοσ.

Κάνε κίνηση και μην κολωνεις ακόμη και αν πας στη Γερμανία . Αν δεν κάνεις τίποτα θα σου μείνει εκείνο το μυστήριο/απωθημένο θα θες να γυρίσεις τον χρόνο πίσω αλλά δεν θα μπορείς 

• Like 5
Δημοσ.

Απλα μαθε αν μπορεις, αν εχεις πιθανοτητες. Γτ αμα στη σκεψη και μονο του να στε μαζι, της βγαινει να αναφωνησει "ωχ", τοτε αστα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...