kage Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για Καλοκαιρι θα ελεγα Λαας , πυργος μελισσουργου ,island ,λιμνη βουλιαγμενης Me 30 ατομα δεν προκειτε να παρταρετε και θα φαινονται άδειος ο χωρος οπου κ να πατε σε roofgarden/κτηματα...μην ασχοληθειτε...live για 30 ατομα μονο σε ταβερνες /εστιατορια /μπουζουκοταβερνες φαση ασπρο πιατο,αμμος,ελλαδος εικονες,αρωμα ελλαδος κτλ Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από kage
gia_nnis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, naimore είπε πηρα τηλ, μας το δινουν για 30 ατομα, εχει μεσα χωρο και θερμανση κλπ, απλα το εκκλησακι δεν ξερουν αν χωραει ακομα και τα 30 ατομα, αλλα εξω εχει τεντα, αναμενω τηλ για τιμη, ειπα οτι εχω ξαναπαει στο γαμοβαφτιση του ξαδερφου, εδωσα και το ονομα και θα μου υπολογισουν κατι αντιστοιχο εχουμε λοιπον: 700 ενοικιαση χωρου 25/ατομο 300 service 250 dj αρα δεν συμφερει μαλλον για λιγα ατομα Ελα σ εχω: https://goo.gl/maps/fBFhiZqXxmDiX4Kk6 Σου προτεινω την Πεμπτη οσο φας-οσο πιεις στα 12ευρω με ζωντανη μουσικη!!!😜 https://www.facebook.com/taverna.kapetanios
tounion Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Ρε φίλε τι κτήματα για 30 άτομα ?? Σε ποιο πλανήτη ζεις?? Κάντε ένα γάμο στην γειτονιά σας και πηγαίνετε σε μια αξιοπρεπής ταβέρνα κέντρο διασκέδασης με 20/25€ το κεφάλι να διασκεδασετε
naimore Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 μωρε σε ταβερνα θα πηγαινα εγω, μαμ, κουβεντα και νανι, αλλα η γυναικα θελει ρομαντζαδα, ατμοσφαιρα κλπ 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 9/9/2019 στις 11:04 ΠΜ, naimore είπε λοιπον, θελουμε: 1) να ειναι ρομαντικο, χαμηλος φωτισμος, καλη ατμοσφαιρα κλπ, 2) να εχει ζωντανη μουσικη 3) αν ειναι κτημα, να εχει εκκλησια μεσα εχετε καμια προταση; Φτιάξατε το κουδούνι της πολυκατοικίας ή θα χτυπάνε τα πεθερικά και δεν θα ακούει κανένας;
gia_nnis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, naimore είπε μωρε σε ταβερνα θα πηγαινα εγω, μαμ, κουβεντα και νανι, αλλα η γυναικα θελει ρομαντζαδα, ατμοσφαιρα κλπ Αυτα θα τα δει στο κρεβατι..!!! Τα υπολοιπα ειναι περιττα.. 1
eMike Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Χωρίς να θέλω να σε αποθαρύνω, μιας και θα είναι η βραδιά σας και σίγουρα ονειρεύεστε κάτι πολύ συγκεκριμένο, 30 άτομα είναι πάρα πολύ λίγα.. Κάποιος π.χ. σου έγραψε για το Αλσος Νυμφών το οποίο -πράγματι- είναι ένας εκπληκτικός χώρος...Αν δεχτούμε ότι αντέχεις οικονομικά τη "μαχαιριά στην καρωτίδα" που θα φας στην τιμή, αν μπείτε εκεί μέσα 30 άτομα για δεξίωση δε θα νιώθετε ούτε εσείς οι ίδιοι καλά...είναι τεράστιος ο χώρος, όπως είναι και η πλειοψηφία αυτών των χώρων τεράστια για 30 -μόνο- άτομα.. Σας εύχομαι το καλύτερο, εγώ προσωπικά θα εξέταζα άλλες επιλογές...
naimore Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 μα μαγαζι ψαχνω πλεον, το ξερω οτι δεν ειμαστε για κτημα.. νομιζα οτι "μαγαζι" ηταν το τερρα που εβαλα πριν.. λες να ειμαστε μονο για ταβερνα; :S
moure Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, naimore είπε μα μαγαζι ψαχνω πλεον, το ξερω οτι δεν ειμαστε για κτημα.. νομιζα οτι "μαγαζι" ηταν το τερρα που εβαλα πριν.. λες να ειμαστε μονο για ταβερνα; :S Το τερρα που έβαλες πριν έχει διάφορες αίθουσες.Αιθουσες για 500 άτομα και η μικρότερη για 120... Με 30 άτομα,δηλαδή 3 τραπέζια ξέχασε όλες τις αίθουσες και κτήματα εκδηλώσεων. 1
gia_nnis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, naimore είπε μα μαγαζι ψαχνω πλεον, το ξερω οτι δεν ειμαστε για κτημα.. νομιζα οτι "μαγαζι" ηταν το τερρα που εβαλα πριν.. λες να ειμαστε μονο για ταβερνα; :S Σε καμια ταβερνα στη Χασια να φατε και καλα! 1
k_w_t Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 30 ατομα ? Μονο τα πρωτα μου ξαδερφια με τις γυναικες τους και τα παιδια τους ειναι πανω 50... Βρες ενα ρεμπεταδικο που σου αρεσε και εχεις ξαναπαει και κλεισε εκει..... 1
ParhsG Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, k_w_t είπε 30 ατομα ? Μονο τα πρωτα μου ξαδερφια με τις γυναικες τους και τα παιδια τους ειναι πανω 50... Βρες ενα ρεμπεταδικο που σου αρεσε και εχεις ξαναπαει και κλεισε εκει..... Δεν εχουμε ολοι ξαδερφια.
k_w_t Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, ParhsG είπε Δεν εχουμε ολοι ξαδερφια. Ειλικρινα δεν πιστευω οτι ενα ζευγαρι δεν εχει πανω απο 30 συγγενεις ... Μονο οικογενειες να βαλεις γαμπρος και 2 γονεις , νυφη και 2 γονεις ,κουμπαροι και 4 γονεις.. 12 ατομα!! Εκτος δεν ειναι Ελληνες αλλα μεταναστες στην Ελλαδα.
ParhsG Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, k_w_t είπε Ειλικρινα δεν πιστευω οτι ενα ζευγαρι δεν εχει πανω απο 30 συγγενεις ... Μονο οικογενειες να βαλεις γαμπρος και 2 γονεις , νυφη και 2 γονεις ,κουμπαροι και 4 γονεις.. 12 ατομα!! Εκτος δεν ειναι Ελληνες αλλα μεταναστες στην Ελλαδα. Μπορεί να θέλει να το κάνει σε κλειστό κύκλο. Παντως πληροφοριακά εγώ δεν έχω 30 συγγενείς. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2019 από ParhsG 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα