Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, στο google maps τελευταία τα χρώματα των δρόμων είναι ξεπλυμένα με αποτέλεσμα να μη φαίνονται εκτός από τους μεγάλους κίτρινους δρόμους. Διαβάζω σε ξένα φόρουμ είναι update της Google και ενώ ξέρει το πρόβλημα, δεν το διορθώνει. Μου έχει σπάσει τα νεύρα μιας και ασχολούμαι αρκετά με τους χάρτες. Ξέρετε κάτι παραπάνω και πώς μπορεί να διορθωθεί;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε chrome πήγαινε στη γραμμή διεύθυνσης και γράψε

chrome://flags/

Μετά στοπεδίο "Search flags" δώσε

force color profile

Στο αποτέλεσμα που θα εμφανίσει άλλαξε το "Default" σε κάτι άλλο, πάτα εφαρμογή και κάνε restart τον chrome π.χ. το " scRGB linear (HDR where available)" που δοκίμασα τα βγάζει τώρα έτσι...

spacer.png

Πηγή: -> https://www.thefreewindows.com/21668/washed-colors-google-chrome-easy-and-reversible-fix/

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Τελικά δοκίμασα διαφορετικές ρυθμίσεις στο monitor και έφτιαξε. Στο color temp είχα normal και τώρα έβαλα srgb και ως δια μαγείας έφτιαξε. Έχει τρελή διαφορά, πριν δεν έβλεπα τίποτα. Όπως και στα windows, πριν δεν έβλεπα πότε είχα επιλέξει ένα αρχείο κτλ. Πάντως αναφέρεται στο ιντερνετ ως γνωστό πρόβλημα της google maps και είχα σκαλώσει.

Δημοσ.

Κάνω συχνά αναζήτηση στο Google Maps αλλά έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότερες πληροφορίες είναι πολύ παλιές από το 2010, μπορώ να βρω πουθενά νεώτερες?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, super3bingo είπε

Κάνω συχνά αναζήτηση στο Google Maps αλλά έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότερες πληροφορίες είναι πολύ παλιές από το 2010, μπορώ να βρω πουθενά νεώτερες?

[TROLLING_ON] Θα χακάρεις τον δορυφόρο της google για να γυρίσει και να τραβήξει νέες φώτος από το σημείο που σε ενδιαφέρει.[TROLLING_OFF]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...