compresor Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Γεια χαρά ομάδα, έχω ένα usb hub με 4 ports, το οποίο έχει υποδοχή για εξωτερική τροφοδοσία. Για να συνδέσω ταυτόχρονα: ένα ασύρματο ποντίκι, ένα Usb flash και μία usb κάρτα ήχου (απλή usb σε 3,5) βάσει κατανάλωσης συσκευών, χρειάζομαι όντως τροφοδοσία; και αν ναι πόσα Α να είναι το τροφοδοτικό; και τι προτείνουμε; (Έψαξα στις συσκευασίες και στο ίντερνετ και δεν βρήκα πουθενά την κατανάλωσή τους). *(Αν παίζει ρόλο, κυρίως σε λάπτοπ θέλω να το χρησιμοποιήσω) Ευχαριστώ!
zx1234r Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Ο,τι προτείνει ο κατασκευαστής του hub για την συσκευή του.
compresor Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Στη συσκευασία του δεν αναφέρει τίποτα σχετικό, ούτε στο ίντερνετ, επικοινώνησα μέσω email με την εταιρία ούτε που μου απάντησαν.
Deka013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Θέλει τροφοδοσία.Η κατανάλωση ρεύματος είναι ελάχιστη,θα είσαι ok.
Τέρης Α. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 9/9/2019 στις 4:31 ΠΜ, compresor είπε Γεια χαρά ομάδα, έχω ένα usb hub με 4 ports, το οποίο έχει υποδοχή για εξωτερική τροφοδοσία. Για να συνδέσω ταυτόχρονα: ένα ασύρματο ποντίκι, ένα Usb flash και μία usb κάρτα ήχου (απλή usb σε 3,5) βάσει κατανάλωσης συσκευών, χρειάζομαι όντως τροφοδοσία; και αν ναι πόσα Α να είναι το τροφοδοτικό; και τι προτείνουμε; (Έψαξα στις συσκευασίες και στο ίντερνετ και δεν βρήκα πουθενά την κατανάλωσή τους). *(Αν παίζει ρόλο, κυρίως σε λάπτοπ θέλω να το χρησιμοποιήσω) Ευχαριστώ! Γιατί δεν το δοκιμάζετε χωρίς τροφοδοσία να δείτε αν δουλεύουν οι συσκευές; Ένα 4 θέσεων που έχω θέλει 6V 2A.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα