Dragora24 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Γεια σας! ηθελα να ρωτησω αμα καποιος ξερει η μπορει να μαθει αμα για το πανελληνιο πρωταθλημα brazilian jiu jitu που γινετια καθε χρονο αμα θελει καποιος να βγαλει δελτιο η γενικα να συμμετεχει στο πανελληνιο πρεπει να εχει ελληνικη υπηκοότητα/ιθαγενεια για να σε συμμετεχει; (disclaimer: ξερω πως να ρωτησω το κοουτς μου θα ηταν το καλυτερο απλα δεν θελω να φανω cocky με το να τον ρωτησω απο τωρα για το πανελληνιο)
logistoulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε φίλε σε όλα αυτά τα αθλήματα δεν έχεις δελτίο αθλητή έτσι κι αλλιώς; Επίσης πόσο καιρό ασχολείσαι; εδώ πάντως που γκούγκλαρα στα γρήγορα βλέπω ελληνική ταυτότητα/διαβατήριο https://smoothcomp.com/en/event/1923 Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από logistoulis
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, logistoulis είπε Ρε φίλε σε όλα αυτά τα αθλήματα δεν έχεις δελτίο αθλητή έτσι κι αλλιώς; Επίσης πόσο καιρό ασχολείσαι; εδώ πάντως που γκούγκλαρα στα γρήγορα βλέπω ελληνική ταυτότητα/διαβατήριο https://smoothcomp.com/en/event/1923 Εντάξει μην είσαι τόσο σκληρός μαζί του. Δεν έχουν όλοι την ικανότητα να γκουγκλάρουν
Dragora24 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Tried it και εγω το ειδα απλα η συγκεκριμενη διωργανωσει δεν ειναι του ΕΦΕΟΖΖ,απλα ρωταω γιατι καποιος που ασχολειται μπορει να μου δωσει μια σιγουρη απαντηση 3 μηνες κανω απλα μου ειχε αναφερει κατι γι;α αγωνες αλλα δεν θελω να φανω cocky με το να τον ρωτησω
logistoulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το πώς θα ρωτήσεις κάτι είναι το θέμα όχι τι ρωτήσεις Δεν θα είσαι παγώνι αν ρωτήσεις κάτι που μακροπρόθεσμα σε ενδιαφέρει, ίσα ίσα θα δείχνει και ότι θες να το πάρει ζεστά Και στο συγκεκριμένο άθλημα από όσο έχω υπόψιν μου αρκετοί γουστάρουν να κατέβουν σε αγώνες να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους δεν είναι κάτι το φοβερό Δεν είπε κανείς να ρωτήσεις να κατέβεις άμεσα, αλλά στο μέλλον όταν (και αν) σε κρίνει έτοιμο ρώτα τι παίζει, εδώ άλλοι με το που ξεκινούν κάτι ρωτάνε πότε θα πάρουν μαύρη ζώνη.. αν οι φωτό του προφίλ είναι δικές σου φαίνεσαι γερό παιδί, άρα μάλλον κάνεις για αθλητής Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από logistoulis
pontez2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, Dragora24 είπε Γεια σας! ηθελα να ρωτησω αμα καποιος ξερει η μπορει να μαθει αμα για το πανελληνιο πρωταθλημα brazilian jiu jitu που γινετια καθε χρονο αμα θελει καποιος να βγαλει δελτιο η γενικα να συμμετεχει στο πανελληνιο πρεπει να εχει ελληνικη υπηκοότητα/ιθαγενεια για να σε συμμετεχει Ναι, πρέπει να εισαι Έλληνας υπηκοος για να συμετέχεις και να έχεις θεωρημένη τη κάρτα αθλητή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα