Duck_Head Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος στο φόρουμ. Έβαλα το θέμα στην κατηγορία "Κινηματογραφος" γιατί ταιριάζε πιο πολύ, από την στιγμή που δεν υπάρχει κατηγορία "θεάτρο". Τέλος πάντων, ας μπούμε στο θέμα. Γράφω ένα σενάριο για θέατρο. Και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω αφότου το τελειώσω, πως να "προσεγγίσω" έναν σκηνοθέτη, η οτιδήποτε χρειάζεται. Δεν ξέρω ποια είναι η διαδικασία. Έψαξα πολλά φόρουμ και δεν βρήκα κάποιο τοπικ το οποίο να με βοηθάει. Αν υπάρχει κάποιο τοπικ, παρακαλώ στείλτε το. Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2019 από Duck_Head
Duck_Head Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Ευχαριστώ, με βοήθησες πάρα πολύ. 1
booka Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) The Screenwriter’s Bible, 6th Edition - A Complete Guide to Writing, Formatting, and Selling Your Script - David Trottier Good Scripts Bad Scripts Thomas Pope alternative Script Writting - Break the rules ken Dancyger jeff rush Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από booka 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα