NikosRocknRolla Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους! Μόλις πήρα το Μi A3! Παρατήρησα πως πέρα από το google photos δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή για οργάνωση φωτογραφιών όπως είχα την έκθεση στο LG G4 και οργάνωνα τα πάντα σε φακέλους εκεί! Υπάρχει κάπου και δεν το έχω δει;;; Αν όχι υπάρχει κάποια που μπορώ να κάνω αυτό που ζητάω;;
saruman123 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Συνήθως αυτά που έχουν Android one δεν έχουν κάποιες εφαρμογές. Π.χ στο δικό μου δεν είχε gmail,YouTube κλπ. Αυτό δεν είναι πρόβλημα βέβαια γιατί ότι θες κατεβάζεις. Η Tidy Gallery - Photos Cleaner & Organizer είναι μια από αυτές. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2019 από saruman123
NikosRocknRolla Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Ναι έχω κατεβάσει πολλές και εγώ που είχα και τις χρειαζόμουν αλλά τέτοιου είδους εφαρμογή δεν χρειάστηκα άλλη φορά και για αυτό τα βρήκα σκούρα! Θα τις δοκιμάσω και τις δύο να δω ποια ταιριάζει! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
NikosRocknRolla Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, saruman123 είπε Μία εφαρμογή σου έστειλα. Ναι ναι δικό μου λάθος! Ήμουν από κινητό και είδα την παύλα και νόμιζα είναι 2. Σόρρυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα