Murdergrr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Θέλουμε να φτιάξουμε αυτό εδώ το pc το κουτί το έχουμε είδη δεν θα αλλάξω τίποτα απλώς θα είναι ικανοποιητικό για απαιτητικά παιχνίδια σε 2k ανάλυση όπως pupg και άλλα
Skrez1982 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μια χαρά και δύο τρομαρες. Σπατάλη χρημάτων ενώ θα μπορούσες να κάνεις πολύ καλύτερες και πιο futureproof επιλογές με λιγότερα χρήματα και καλύτερες επιδόσεις.
Deka013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Skrez1982 είπε Μια χαρά και δύο τρομαρες. Σπατάλη χρημάτων ενώ θα μπορούσες να κάνεις πολύ καλύτερες και πιο futureproof επιλογές με λιγότερα χρήματα και καλύτερες επιδόσεις. Η ερώτηση του είναι αν το PC θα τον καλύπτει,δεν ρωτάει τι να πάρει.Ανάγνωση ξέρεις;
Skrez1982 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Deka013 είπε Η ερώτηση του είναι αν το PC θα τον καλύπτει,δεν ρωτάει τι να πάρει.Ανάγνωση ξέρεις; Όχι δεν ξέρω , τώρα μαθαίνω.
Deka013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Skrez1982 είπε Όχι δεν ξέρω , τώρα μαθαίνω. Θες δουλίτσα ακόμα.
Deka013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Skrez1982 είπε Κάνεις ιδιαίτερα ? Και πολύ ασχολήθηκα.
Skrez1982 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Αν δεν έχεις αγοράσει τα parts ακόμα είναι καλύτερη επιλογή να πας σε άλλη σύνθεση. Άνοιξε θέμα στις αναβαθμίσεις
Murdergrr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Λοιπόν δεν λέω για τα κομμάτια αυτά θα πάρω αυτό που θέλω να μάθω είναι εάν εξυπηρετη στην δουλειά που το θέλω για καλό gaming 2k , live stream ,edit αυτά θέλω να μου καλύπτει και είναι και ο λόγος που δεν πήγα σε intel
deafman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Το μηχανημα θα σπερνει σιγουρα αλλα επειδη με τρωει θα το πω: Προτεινω μικροτερο psu και βαλε καλυτερη ψυκτρα. Μικρο το κακο, και εγω πηγα σε θηριο psu για μενα και καλα εκανα γτ κατεληξα δικαρτος. Αν δε σκοπευεις κ εσυ για δικαρτο παρε ενα 750-850(max) και οτι περισσευει καντα μια μεγαλυτερη ψυκτρα ή aio υδροψηξη or smthg. Δεν ειναι καθολου κακη η ψυκτρα αυτη βεβαια. 2Κ θα εχεις μια χαρα στα περισσοτερα games παντως μ αυτο το εργαλειακι. 2
Murdergrr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 9/9/2019 στις 5:03 ΜΜ, deafman είπε Το μηχανημα θα σπερνει σιγουρα αλλα επειδη με τρωει θα το πω: Προτεινω μικροτερο psu και βαλε καλυτερη ψυκτρα. Μικρο το κακο, και εγω πηγα σε θηριο psu για μενα και καλα εκανα γτ κατεληξα δικαρτος. Αν δε σκοπευεις κ εσυ για δικαρτο παρε ενα 750-850(max) και οτι περισσευει καντα μια μεγαλυτερη ψυκτρα ή aio υδροψηξη or smthg. Δεν ειναι καθολου κακη η ψυκτρα αυτη βεβαια. 2Κ θα εχεις μια χαρα στα περισσοτερα games παντως μ αυτο το εργαλειακι. Ευχαριστώ πολύ θα βάλω platinum Corsair τροφοδοτικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα