kleopatramisstrou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα σας Εχω βρει καποια μεγαλα video στο youtube με ομιλιες και ιστορικες εκπομπες, τα οποια θα ηθελα να τα εχω σε μορφη mp3 ωστε να μπορω να τα ακουω στο κινητο μου Δοκιμασα με καποια δωρεαν προγραμματα στο net, αλλα οποιο video ηταν πανω απο 20λεπτα δεν μπορουσε να γινει η μετατροπη Γνωριζετε εσεις καποιον αλλο τροπο ΄΄η καποιο αλλο προγραμμα ωστε να μπορεσω να κανω την μετατροπη?
micos000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα το δοκίμασα σε ένα βίντεο με 2:15΄ μουσικής με το Video DownloadHelper. Όταν προσπάθησα να τραβήξω το μεγάλο βίντεο μου ζήτησε να εγκαταστήσω ένα companion, το έκανα και κατέβασα το βίντεο. Μετά το μετέτρεψα σε mp3 με το avidemux. EDIT: Βρήκα το παρακάτω που κάνει μετατροπή Online μεγάλα βίντεο. https://www.youtufab.com/ 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Το Downline σιγουρα κατεβαζει μεγαλυτερα των 20 λεπτων βιντεα 😉 Για mp3 μονο, και μεγαλυτερα του ~12 λεπτου δεν το εχω δοκιμασει Αλλα και να μη το κανει, απαξ και εχεις παρει το βιντεο + με τον ηχο μπορεις κατοπιν να κρατησεις-παρεις-σωσεις απ' αυτο τον ηχο του 🙂
jimceltic13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Και εγω παντως που κατεβαζω για ν'ακουω οταν πηγαινω για δουλεια σε mp3 τις εκπομπες του Γ.Γεωργιου, απο σημερα το youtube δεν με αφηνει να κατεβασω τιποτα.
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 To δοκιμασα μολις τωρα: με +40 λεπτο δελτιο ειδησεων σημερινο, μια χαρα! 🙂 Ενδεχομενως οπου δεν γινεται, μπορει να εχει να κανει με τον uploader του... ❌
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα