Predatorkill Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, tasosbacon είπε Εμένα το g700s μέχρι και σήμερα έχει θέματα με τον αισθητήρα. Κολλάει κάτω και πρέπει να το κουνήσεις αρκετά για να πάρει μπρος. 3 ίδια έχω αλλάξει με το ίδιο θέμα. Από κλικς δεν είχα θέμα. Η κατανάλωση της μπαταρίας του επίσης πολύ χάλια. Το εχω μονιμα με καλωδιο, δυστυχως οτι μπαταρια και να βαλω τη ρουφαγε πολυ γρηγορα. Αυτη τη στιγμη πωλειται ~300$ στο amazon, τυχεροι οσοι ειχαν στοκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis697 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 @jimmakosapple Θα το τσιμπήσουμε;;;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Azerothakis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Η επιτομή της ποιότητας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Αν ποτέ αλλάξω ποντίκι θα το σκεφτώ το συγκεκριμένο, αλλά τελικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν είναι φτιαγμένο για να κρατήσει για πάντα. Εϊχα το MX revolution για 7-8 χρόνια, €100. Χάλασε η μπαταρία (είχε non replaceable), την άλλαξα, αλλά δεν ήταν πια το ίδιο, φθάρθηκε και το λάστιχο από το scroll wheel. Αγόρασα το MX performance (€100) που το έχω άλλα 8 χρόνια, το πήρα ακριβώς επειδή παίρνει επαναφορτιζόμενη μπαταρία ΑΑ. Άλλαξα δύο φορές pads, φθάρθηκε το λάστιχο από το scroll wheel. Θα το κρατούσα για άλλα τόσα χρόνια, αλλά πλέον δεν κρατάει φόρτιση πάνω από 4-5 ημέρες, ενώ στην αρχή κρατούσε μήνα. Δεν είναι και τόσο εκνευριστικό, αλλά κρίμα. Κάθε 8-9 χρόνια ένα κατοστάρικο. Όχι και πολύ άσχημα, αλλά γιατί να πρέπει να αχρηστεύεται κάτι και να μην επισκευάζεται; Δεν θα με πείραζε να πληρώσω και €30 για αλλαγή πλακέτας, αρκεί να μην χρειάζεται να πετάξω,έστω και στην ανακύκλωση, ένα τόσο σύνθετο πράγμα που κόστισε τόσο πολύ σε πόρους-υλικά και ενέργεια- για να κατασκευαστεί. Ξέρω την απάντηση, ρητορικά ρωτάω... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infamousjohn Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Αν είναι κάτι που μου την δίνει με τα ασύρματα ποντίκια, είναι το input latency.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zodiacskipper Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Επιτέλους type C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Από ότι είδα βγαίνει στις 25 Σεπτεμβρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Xvipes είπε Από ότι είδα βγαίνει στις 25 Σεπτεμβρίου. Το έχει ήδη προπαραγγελια το Amazon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ier506 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Ένα εξαιρετικό mouse αλλά δυστυχώς εμένα μου έπεφτε πάντα λίγο μεγάλο. Αν έβγαινε και σε λίγο μικρότερο (ξέρω ότι το παλιό το έβγαζαν και σε "notebook version" αλλά δεν με βόλεψε) θα το αγόραζα χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό. Όπως είπε κάποιος όντως το καλύτερο mouse για εφαρμογές γραφείου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, Predatorkill είπε Ετσι εχω κρατησει το g700s ζωντανο, σημειωτεον οτι εχει πεσει ολοκληρο μεσα στη κατσαρολα με νερο που εχω για τα σκυλια διπλα απο το γραφειο μου πριν κανα 2μηνο και δουλευει ακομα το σκυλι. Ε, το σκυλί τι να πάθει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiVa013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Το 2 μου άρεσε περισσότερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Todoras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) anywhere mx 1. Το έλιωσα... χάλασε μετά από 7 χρόνια. (με τις ΑΑ μπαταρίες). Τώρα μόνο εμένα το 70 ώρες μέρες μου φαίνεται λίγο? στο anywhere mx 1 άλλαξα μπαταρίες μετά από 3+ χρόνια. Με καθημερινή χρήση για ώρες..... Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από Todoras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, Todoras said: anywhere mx 1. Το έλιωσα... χάλασε μετά από 7 χρόνια. (με τις ΑΑ μπαταρίες). Τώρα μόνο εμένα το 70 ώρες μου φαίνεται λίγο? στο anywhere mx 1 άλλαξα μπαταρίες μετά από 3+ χρόνια. Με καθημερινή χρήση για ώρες..... 70 ημέρες εννοείς? Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από Xvipes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Todoras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Xvipes είπε 70 ημέρες εννοείς? ναι 70 μέρες. Σε σχέση με τα 3 χρόνια πάλι λίγες είναι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 4 minutes ago, Todoras said: ναι 70 μέρες. Σε σχέση με τα 3 χρόνια πάλι λίγες είναι..... Ανάλογα τα specs. Π.χ το g700s δε κρατάει πάνω από 1 μέρα. αλλά έχει και "μηδενικό" input lag. Εφόσον είναι rechargable δε βλέπω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα