Προς το περιεχόμενο

Το νέο MX Master 3 της Logitech έχει νέας γενιάς scroll wheel και αυτονομία 70 ημερών

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, tasosbacon είπε

Εμένα το g700s μέχρι και σήμερα έχει θέματα με τον αισθητήρα. Κολλάει κάτω και πρέπει να το κουνήσεις αρκετά για να πάρει μπρος. 3 ίδια έχω αλλάξει με το ίδιο θέμα. Από κλικς δεν είχα θέμα. Η κατανάλωση της  μπαταρίας του επίσης πολύ χάλια. 

Το εχω μονιμα με καλωδιο, δυστυχως οτι μπαταρια και να βαλω τη ρουφαγε πολυ γρηγορα. Αυτη τη στιγμη πωλειται ~300$ στο amazon, τυχεροι οσοι ειχαν στοκ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Αν ποτέ αλλάξω ποντίκι θα το σκεφτώ το συγκεκριμένο, αλλά τελικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν είναι φτιαγμένο για να κρατήσει για πάντα.

Εϊχα το MX revolution για 7-8 χρόνια, €100. Χάλασε η μπαταρία (είχε non replaceable), την άλλαξα, αλλά δεν ήταν πια το ίδιο, φθάρθηκε και το λάστιχο από το scroll wheel.

Αγόρασα το MX performance (€100) που το έχω άλλα 8 χρόνια, το πήρα ακριβώς επειδή παίρνει επαναφορτιζόμενη μπαταρία ΑΑ. Άλλαξα δύο φορές pads, φθάρθηκε το λάστιχο από το scroll wheel. Θα το κρατούσα για άλλα τόσα χρόνια, αλλά πλέον δεν κρατάει φόρτιση πάνω από 4-5 ημέρες, ενώ στην αρχή κρατούσε μήνα. Δεν είναι και τόσο εκνευριστικό, αλλά κρίμα.

Κάθε 8-9 χρόνια ένα κατοστάρικο. Όχι και πολύ άσχημα, αλλά γιατί να πρέπει να αχρηστεύεται κάτι και να μην επισκευάζεται; Δεν θα με πείραζε να πληρώσω και €30 για αλλαγή πλακέτας, αρκεί να μην χρειάζεται να πετάξω,έστω και στην ανακύκλωση, ένα τόσο σύνθετο πράγμα που κόστισε τόσο πολύ σε πόρους-υλικά και ενέργεια- για να κατασκευαστεί.

Ξέρω την απάντηση, ρητορικά ρωτάω...

• Like 3

Ένα εξαιρετικό mouse αλλά δυστυχώς εμένα μου έπεφτε πάντα λίγο μεγάλο. Αν έβγαινε και σε λίγο μικρότερο (ξέρω ότι το παλιό το έβγαζαν και σε "notebook version" αλλά δεν με βόλεψε) θα το αγόραζα χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό. Όπως είπε κάποιος όντως το καλύτερο mouse για εφαρμογές γραφείου.

16 ώρες πριν, Predatorkill είπε

Ετσι εχω κρατησει το g700s ζωντανο, σημειωτεον οτι εχει πεσει ολοκληρο μεσα στη κατσαρολα με νερο που εχω για τα σκυλια διπλα απο το γραφειο μου πριν κανα 2μηνο και δουλευει ακομα το σκυλι.

Ε, το σκυλί τι να πάθει; :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

anywhere mx 1. Το έλιωσα... χάλασε μετά από 7 χρόνια. (με τις ΑΑ μπαταρίες).

Τώρα μόνο εμένα το 70 ώρες μέρες μου φαίνεται λίγο?

στο anywhere mx 1 άλλαξα μπαταρίες μετά από 3+ χρόνια. Με καθημερινή χρήση για ώρες.....

Επεξ/σία από Todoras

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, Todoras said:

anywhere mx 1. Το έλιωσα... χάλασε μετά από 7 χρόνια. (με τις ΑΑ μπαταρίες).

Τώρα μόνο εμένα το 70 ώρες μου φαίνεται λίγο?

στο anywhere mx 1 άλλαξα μπαταρίες μετά από 3+ χρόνια. Με καθημερινή χρήση για ώρες.....

70 ημέρες εννοείς?

Επεξ/σία από Xvipes

4 minutes ago, Todoras said:

ναι 70 μέρες.

Σε σχέση με τα 3 χρόνια πάλι λίγες είναι.....

Ανάλογα τα specs. Π.χ το g700s δε κρατάει πάνω από 1 μέρα. αλλά έχει και "μηδενικό" input lag. Εφόσον είναι rechargable δε βλέπω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...