Predatorkill Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, ghadhika είπε Το νέο διακόπτη τον δοκίμασα σε ένα μικρό Logitech που έχω στο laptop, δούλεψε μερικούς μήνες ακόμα αλλά ξανάρχισε τα ίδια. Άσε που διαλύθηκαν τα μαξιλαράκια για να το ξεβιδώσω. Δεν άξιζε το κόπο. Το καλό είναι ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται πάντα πριν τα δύο χρόνια και μου το αντικαθιστούν. Είχα το MX Revolution, εκείνο το είχα αντικαταστήσει 3 φορές, τη τελευταία φορά είχε αποσυρθεί το μοντέλο και μου έδωσαν το MX Master, και αυτό μου το έχουν αντικαταστήσει άλλες δύο φορές. Η τελευταία φορά όμως ήταν και η τυχερή γιατί άντεξε πάνω από 2 χρόνια και τις τελευταίες εβδομάδες μου άρχισε τα νερά, έτσι ψάχνομαι για νέο. Αυτό σίγουρα μπαίνει στη κορυφή των επιλογών και κρατάω και μια πιθανότητα για το Vertical λόγω προβλήματος στο καρπό. Ο πεπιεσμένος αέρας δε κάνει τπτ, το δοκίμασα. Οι καλυτεροι ειναι οι osram, εμενα μου εχουν αντεξει πολυ, δε παιζω games ομως, μονο 8ωρο γραφειο. Πεπιεσμενος αερας το φτιαχνει για κανα μηνα, μετα παλι τα ιδια. Μπορεις να βρεις και μαξιλαρακια με 5-6€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thatsall Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, ghadhika είπε Το νέο διακόπτη τον δοκίμασα σε ένα μικρό Logitech που έχω στο laptop, δούλεψε μερικούς μήνες ακόμα αλλά ξανάρχισε τα ίδια. Άσε που διαλύθηκαν τα μαξιλαράκια για να το ξεβιδώσω. Δεν άξιζε το κόπο. Το καλό είναι ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται πάντα πριν τα δύο χρόνια και μου το αντικαθιστούν. Είχα το MX Revolution, εκείνο το είχα αντικαταστήσει 3 φορές, τη τελευταία φορά είχε αποσυρθεί το μοντέλο και μου έδωσαν το MX Master, και αυτό μου το έχουν αντικαταστήσει άλλες δύο φορές. Η τελευταία φορά όμως ήταν και η τυχερή γιατί άντεξε πάνω από 2 χρόνια και τις τελευταίες εβδομάδες μου άρχισε τα νερά, έτσι ψάχνομαι για νέο. Αυτό σίγουρα μπαίνει στη κορυφή των επιλογών και κρατάω και μια πιθανότητα για το Vertical λόγω προβλήματος στο καρπό. Ο πεπιεσμένος αέρας δε κάνει τπτ, το δοκίμασα. To ΜΧ revolution είχε πραγματικά πρόβλημα και εγώ άλλαξα 3!! οσο και να προσπάθησα να τα επισκευάσω το πρόβλημα επέστρεφε μετά απο 4-6 μήνες. Το πρώτο ΜΧ Master δεν μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα, αλλά το δούλεψα μόνο 1,5 χρόνο , ακόμα το έχω αλλά βρέθηκε το 2S σε πολύ χαμηλή τιμή και είναι πλέον παροπλισμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, mp44christos είπε Για fps ξεχνα το γενικός θες ελαφρύ ποντίκι. Παίζει να ειναι καλύτερο απο τα γνωστά deathader. Δεν παίζω fps...κανένα rpg, strategy κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Εχω όλα τα Master, μακραν τα καλυτερα ποντικια , σε καθημερινη χρηση δουλειες γραφειου και gaming αψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazzil Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Τέλεια. Κι όσο ετοιμαζομουν να ξανά παραγγείλω το 2 γιατί αυτό που είχα το έδωσα στη σύζυγο που επιτέλους με άκουσε και τώρα δεν θέλει να το αποχωριστεί. Τέλειο ποντίκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77g Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χρόνια fun της Logitech σε πάρα πολλά προϊόντα, δυστυχώς κατέληξα μετά από καμιά δεκαετία και, ότι είναι μία εταιρία με μοναδικό after sale service αλλά με πολύ μέτρια ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της για την τιμή αυτών... Γενικά πολλά ποντίκια της Logitech έχουν πρόβλημα με το αριστερό κουμπί... Σε ποντίκια ότι καλύτερο στην αγορά αυτή την στιγμή θεωρώ την σειρά Asus ROG στα οποία οι διακόπτες του αριστερού και δεξί κουμπιού αλλάζουν πολύ εύκολα, είναι κουμπωτοί!! Και αυτό πρέπει να είναι σε όλα τα ακριβά προϊόντα κατά την γνώμη μου... Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από konstantinos77g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Predatorkill είπε Σαν το g700s κανενα.... Καλό ήταν κι αυτό αλλά μου χάλασε το αριστερό κλικ και αχρηστευτηκε.. Επίσης το g700 από αυτονομία ήταν για τα μπάζα Μετά από αρκετά χρόνια με ασύρματο πήρα ένα g502 και είναι οκ.. σαν αισθητήρας μάλιστα θα έλεγα σαφώς καλύτερος από το 700 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρων αυτό το σύστημα κύλισης,δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει στο χέρι με την ροδέλα αυτή στό πλάι,όμως δεν ξέρω κατά πόσο είναι κατάλληλο και για gaming,αν είναι τότε πραγματικά σε αυτήν την τιμή θα περίμενα πολύ μεγαλύτρο το dpi,ιδιαίτερα όταν ο "συναγωνισμός" προσφέρει 3πλάσια και 4 πλάσια ανάλυση. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από ELMastas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lamargos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χρόνια τώρα έχω καταλήξει για πληκτρολόγια στα εργονομικά της Microsoft, και για ποντίκια στις ναυαρχίδες της Logitech (ΜΧ Performance, ΜΧ Μaster). Τα πλέον εργονομικά ποντίκια. Αν και σύμφωνα με τη Logitech απευθύνονται σε επαγγελματίες (προγραμματιστές, designers κτλ) έχουν φοβερό εργονομικό σχήμα. Τα προτιμώ για να προστατεύσω τον καρπό μου. Είναι μεν ακριβά, αλλά και πάλι τα 100 ευρώ δεν είναι τίποτα για κάτι που το χρησιμοποιείς για ώρες κάθε ημέρα και για να προστατεύσεις τη σωματική σου ακεραιότητα. Δεν έχει σημασία εάν είσαι προγραμματιστής ή απλά δουλεύεις στο word. Σε κάποια reviews είδα ότι έχουν τροποποιήσει λίγο το σχήμα του MX Master 3 και είναι ακόμα πιο εργονομικό!! Για μένα το μεγαλύτερο θετικό είναι η θύρα USB-C, γενικά με έχει εκνευρίσει η microUSB θύρα στο MX Master. Καλή και η μαγνητική ροδέλα αλλά εγώ δεν έχω τέτοιες απαιτήσεις. Επίσης, πολύ θετικό ότι επιτέλους έβαλαν τα δύο πλαϊνά κουμπιά (back - forward) στη σωστή θέση, εκεί που τα είχαν στριμώξει δε βόλευαν καθόλου. Ελπίζω να βελτίωσαν και την απόκριση του ποντικιού στο γυαλί, γιατί το MX Master έχει κάποια πολύ μικρά θεματάκια. Απ΄ό,τι έχω καταλάβει είναι μια βελτίωση στα σημεία του 2S, ίσως όχι αρκετή για να σε κάνει να πας στο επόμενο μοντέλο αλλά σίγουρα αποτελεί βελτίωση. Ήδη το έχω προσθέσει στη λίστα μου..... ελπίζω να μην εμφανίσει "παιδικές ασθένειες"!!! Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από lamargos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisgiasena Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Ευκολα το καλυτερο ποντικι. Ειχα παρει οταν ειχε βγει τη πρωτη γενια, και ηταν υπεροχο, μετα αλλαξα σε g403 για παιχνιδια, αλλα γενικα ειανι το καλυτερο μακραν και για δουλεια επεξεργασια εικονας και βιντεο ειναι απλα το καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Predatorkill είπε Οι καλυτεροι ειναι οι osram, εμενα μου εχουν αντεξει πολυ, δε παιζω games ομως, μονο 8ωρο γραφειο. Πεπιεσμενος αερας το φτιαχνει για κανα μηνα, μετα παλι τα ιδια. Μπορεις να βρεις και μαξιλαρακια με 5-6€ Μήπως εννοείς OMRON ;;; Η Osram είναι περισσότερο γνωστή για τις λάμπες της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ELMastas είπε Ενδιαφέρων αυτό το σύστημα κύλισης,δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει στο χέρι με την ροδέλα αυτή στό πλάι,όμως δεν ξέρω κατά πόσο είναι κατάλληλο για gaming,αν κάνει τότε πραγματικά σε αυτήν την τιμή θα περίμενα κατά πολύ μεγαλύτρο το dpi όταν ο συναγωνισμός προσφέρει 3πλάσια και 4 πλάσια ανάλυση. Εχει 2 ροδέλες, η πλαϊνή είναι προφανώς για οριζόντια κύλιση Βολεύει σε photoshop, illustrator κτλ Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από overpower Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosbacon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Predatorkill είπε Σαν το g700s κανενα.... Εμένα το g700s μέχρι και σήμερα έχει θέματα με τον αισθητήρα. Κολλάει κάτω και πρέπει να το κουνήσεις αρκετά για να πάρει μπρος. 3 ίδια έχω αλλάξει με το ίδιο θέμα. Από κλικς δεν είχα θέμα. Η κατανάλωση της μπαταρίας του επίσης πολύ χάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, Predatorkill είπε Αν πιανουν τα χερια σου με 10€ αγοραζεις νεους διακοπτες απο ebay και εισαι κομπλε, ή το ανοιγεις και ριχνεις πεπιεσμενο αερα πανω τους. Ετσι εχω κρατησει το g700s ζωντανο, σημειωτεον οτι εχει πεσει ολοκληρο μεσα στη κατσαρολα με νερο που εχω για τα σκυλια διπλα απο το γραφειο μου πριν κανα 2μηνο και δουλευει ακομα το σκυλι. Το σκυλί δουλεύει, το ποντίκι όμως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 από τις φωτογραφίες να υποθέσουμε θα υπάρχουν εκδόσεις και για αριστερόχειρες; η θα είναι uni; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα