Προς το περιεχόμενο

Το νέο MX Master 3 της Logitech έχει νέας γενιάς scroll wheel και αυτονομία 70 ημερών

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο περίπτερο της Logitech είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την τρίτη γενιά του επιτυχημένου mouse της εταιρείας, MX Master.

Αν και το προηγούμενο μοντέλο είχε ένα ήδη εξαιρετικής αίσθησης scroll wheel και εξαιρετικό, τουλάχιστον για εμάς, σχήμα από άποψη εργονομίας, το νέο MX Master 3 είναι ακόμα πιο εργονομικό και πιο βολικό στο κράτημα, και διαθέτει βελτιωμένο scroll wheel αλλά και USB-C για φόρτιση.

Όσον αφορά στο scroll wheel, η εταιρεία φαίνεται πως ξεπέρασε τον εαυτό της, αφού αντικατέστησε το μηχανικό scroll wheel με ένα ηλεκτρομαγνητικό σύστημα που προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια, άνεση και αθόρυβη λειτουργία. Η τελευταία, στην περίπτωση που ο χρήστης επιλέξει το αθόρυβο mode που αφήνει «χαλαρό» το wheel, αλλιώς υπάρχει και η απλή λειτουργία που έχει περισσότερη αντίσταση για step-by-step scrolling, που έχει περισσότερη ομοιότητα με το μηχανικό σύστημα που γνωρίζαμε από το προηγούμενο μοντέλο.

fritz_ifa2019_05.jpg.7676426faf8c839e857d82f733cfca9a.jpg

Η Logitech ονομάζει το νέο σύστημα Magspeed ενώ το wheel είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, που είναι κατάλληλα επεξεργασμένο –και μεγαλύτερου πλάτους- για να προσφέρει την απαραίτητη «ικανοποίηση» κατά την χρήση του. Παρόλο που το wheel είναι κατασκευασμένο από Ελβετικό ανοξείδωτο ατσάλι, το βάρος του mouse δεν ξεπερνά τα 141 γραμμάρια. Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο σύστημα για το scroll wheel σχεδιάστηκε για να υποστηρίζει scrolling έως και χίλιες γραμμές το δευτερόλεπτο, προσφέροντας έως και 90% υψηλότερες ταχύτητες scrolling σε σύγκριση με περασμένες γενιές.

Το νέο ποντίκι MX Master 3 της Logitech έχει αισθητήρα 4000dpi και μπορεί να συνδεθεί στον υπολογιστή μέσω Bluetooth ή μέσω του Unifying USB receiver της εταιρείας ενώ υποστηρίζει τη τεχνολογία Logitech Flow και έχει αυτονομία 70 ημερών (τρεις ώρες λειτουργίας με ένα λεπτό φόρτισης). Το νέο Logitech MX Master 3 στοιχίζει $99,99.

Logitech_ifa2019_01.jpg.d793fa5fda0be9ff91a04892a5f5182a.jpg

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μεικτή χρήση, εργασία και κανένα παιχνίδι βαρύ ε; Πάντα θα ήθελα να πάρω ένα mx master αλλά δεν ξέρω πως θα μου καθόταν σε χρήση και για παιχνίδια...

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αγόρασα το MX master 2S πριν από 2 βδομάδες... κρίμα... δεν πειράζει όμως. Θα το πουλήσω και θα πάρω το 3s γιατί είναι καλά ποντίκια και τα 2.

Επεξ/σία από antirix024

Το καλύτερο ποντίκι που έχω πιάσει.  Σταμάτησαν οι πόνοι στον καρπό μετά από αυτό.

Ίσως τσιμπήσω αυτό το μοντέλο και πάρω το mx master 2 στη δουλεά.

Ακόμη και 100$ που έχει, αξίζει κάθε ευρώ.

• Like 2

Έχω εδώ και αρκετά χρόνια το πρώτο Mx Master. Όπως και όλα τα προηγούμενα ποντίκια της Logitech που είχα, έχει την ίδια εξαιρετική εργονομία αλλά παρουσίασε επανειλημμένως το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, πάνω στο χρόνο χαλούσε το αριστερό κουμπί και έκανε διπλό κλικ.

Ελπίζω σε αυτό να το έχουν φτιάξει..

1 minute ago, dimoskoutr said:

Για μεικτή χρήση, εργασία και κανένα παιχνίδι βαρύ ε; Πάντα θα ήθελα να πάρω ένα mx master αλλά δεν ξέρω πως θα μου καθόταν σε χρήση και για παιχνίδια...

Για fps ξεχνα το γενικός θες ελαφρύ ποντίκι. Παίζει να ειναι καλύτερο απο τα γνωστά deathader.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, ghadhika είπε

Έχω εδώ και αρκετά χρόνια το πρώτο Mx Master. Όπως και όλα τα προηγούμενα ποντίκια της Logitech που είχα, έχει την ίδια εξαιρετική εργονομία αλλά παρουσίασε επανειλημμένως το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, πάνω στο χρόνο χαλούσε το αριστερό κουμπί και έκανε διπλό κλικ.

Ελπίζω σε αυτό να το έχουν φτιάξει..

Αν πιανουν τα χερια σου με 10€ αγοραζεις νεους διακοπτες απο ebay και εισαι κομπλε, ή το ανοιγεις και ριχνεις πεπιεσμενο αερα πανω τους.

Ετσι εχω κρατησει το g700s ζωντανο, σημειωτεον οτι εχει πεσει ολοκληρο μεσα στη κατσαρολα με νερο που εχω για τα σκυλια διπλα απο το γραφειο μου πριν κανα 2μηνο και δουλευει ακομα το σκυλι.

Επεξ/σία από Predatorkill
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Predatorkill είπε

Αν πιανουν τα χερια σου με 10€ αγοραζεις νεους διακοπτες απο ebay και εισαι κομπλε, ή το ανοιγεις και ριχνεις πεπιεσμενο αερα πανω τους. 

Το νέο διακόπτη τον δοκίμασα σε ένα μικρό Logitech που έχω στο laptop, δούλεψε μερικούς μήνες ακόμα αλλά ξανάρχισε τα ίδια. Άσε που διαλύθηκαν τα μαξιλαράκια για να το ξεβιδώσω. Δεν άξιζε το κόπο.

Το καλό είναι ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται πάντα πριν τα δύο χρόνια και μου το αντικαθιστούν. Είχα το MX Revolution, εκείνο το είχα αντικαταστήσει 3 φορές, τη τελευταία φορά είχε αποσυρθεί το μοντέλο και μου έδωσαν το MX Master, και αυτό μου το έχουν αντικαταστήσει άλλες δύο φορές. Η τελευταία φορά όμως ήταν και η τυχερή γιατί άντεξε πάνω από 2 χρόνια και τις τελευταίες εβδομάδες μου άρχισε τα νερά, έτσι ψάχνομαι για νέο. Αυτό σίγουρα μπαίνει στη κορυφή των επιλογών και κρατάω και μια πιθανότητα για το Vertical λόγω προβλήματος στο καρπό.

Ο πεπιεσμένος αέρας δε κάνει τπτ, το δοκίμασα.

Επεξ/σία από ghadhika

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...