Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, είμαι καινούργιο μέλος εδώ αν και διαβάζω που και που θέματα του φορουμ. Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για κάτι.. Στο παρελθόν, είχα περάσει σε μια σχολή στο Μεσολόγγι όπου έμεινα για 4 εξάμηνα και μετά γύρισα Αθήνα για να ξαναδώσω πανελλήνιες. Στη συνέχεια, πέρασα στην σχολή που ήθελα εδώ στην Αθήνα και πρόσφατα πήρα πτυχίο. Θέλω να σας ρωτήσω εάν είναι καλή ιδέα να αναφέρω στο βιογραφικό μου εκτός απο το πτυχίο και την σχολή στο Μεσολογγι? Ένας φίλος μου με συμβούλεψε να το αναφέρω επειδή λέει ότι  υπάρχει ενα κενό 3 χρόνων από τη στιγμή που τελείωσα το λύκειο μέχρι την χρονιά που πέρασα στη σχολή από την οποία αποφοίτησα πρόσφατα και ότι πολύ πιθανόν να με ρωτήσουν για αυτό σε κάποια συνέντευξη. Εγώ δεν είμαι σίγουρη όμως εαν πρέπει να το αναφέρω ,κυρίως διότι μετά θα δίνω την εντύπωση στον εργοδότη ότι παρατάω στη μέση κάτι και δεν το ολοκληρώνω. Εσεις τι θα κάνατε?

Δημοσ.

Όχι. Δε θα ασχοληθεί κανένας με τα κενά στο βιογραφικό σου, με το πότε πήρες πτυχίο ή γιατί καθυστέρησες.

Αν το φέρει η κουβέντα, το αναφέρεις προφορικά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικά και θα το αναφέρεις. Είναι εξάλλου προσόν η παρακολούθηση αυτών των εξαμήνων, θεωρητικά έμαθες κάτι. Χέστηκε ο εργοδότης γιατί τα παράτησες. Ίσα μπορει να το παρουσιάσεις και ως θετικό: ότι δεν διστάζεις να πάρεις αποφάσεις. Δεν γουσταρες την σχολή και έφυγες. Μαγκιά σου.

Επεξ/σία από funbreaker
Δημοσ.

Εννοείται το γράφεις και εφόσον φαίνεται η ολοκληρωση της επομενης σχολής, θα φανεί οτι πήγες σε κατι καλύτερο και τα καταφερες ( και οχι οτι αφηνεις πραγματα στη μεση). Επισης ακομα κι αν δεν ολοκληρώσεις σπουδες ειναι σιγουρο οτι εχεις πάρει γνώσεις (το αν ειναι χρησιμες στον εργοδοτη, θα το κρίνει αυτός)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...