Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα....

Σκέφτομαι και γω να φτιάξω ένα pc στο κοντινό μέλλον και δεν διαθέτω όλα τα χρήματα για το πάρω ολόκληρο...Έτσι σκέφτηκα να βγάζω από τωρινό κουτί μου και να συμπληρώνω με καινούργια αγοράζοντας τα ένα ένα

Λοιπόν έχω έναν επεξεργαστή παλιό i7 770 καλό μεν και με βολεύει καθώς η καινούργια μητρική που θέλω να αγοράσω θα είναι συμβατή και με τον παλιό μου επεξεργαστή αλλά και με αυτόν που θα αγοράσω στο μέλλον καθώς θέλω να πάω σε κάτι της intel(εδώ θέλω μια βοήθεια για το ποιόν να διαλέξω)

Υπολογίζω το budget στα 1000ευρω πάνω κάτω και θέλω να ξεκινήσω όπως είπα πιο πάνω με την μητρική...

Τι μου προτείνετε να βάλω τώρα

Δημοσ.

Εγώ σου προτείνω τη μητρική,τον επεξεργαστή και τη RAM να τα δεις σαν ένα κομμάτι και να τα πάρεις μαζεμένα.Για να είναι πραγματική αναβάθμιση,όχι πασάλειμμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ειναι να φτασεις τα 1000 συνολο ειναι κριμα να μεινεις σε εποχες 770 ( επειδη λες συμβατο). Θα σ ελεγα οπως ειπε και ο φιλος απο πανω να παρεις μαζικα τα βασικα του pc σου ( cpu,mobo,ram) και τα υπολοιπα βρισκονται. Επισης αν θες πες μας για τι χρηση το θες. Games ή εργασια. Ποσο σημαντικη ειναι η gpu για σενα. Ή ποσο σε νοιαζει να ειναι σενιο το κουτι ή απλα ενα φθηνο κουτι π θα ειναι κατω απο το γραφειο σ. Για να βρεις που θα μοιραστει το budget πιο αποδοτικα.

Btw επιδη δε βρισκω i7 770 για να λες παλιος θεωρω οτι ειναι στη σειρα με 720, 750 κλπ και δεν εννοεις κανεναν 7700 που δεν ειναι καθολου παλιος... 

Επεξ/σία από deafman
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...