afragorn Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Έχω απλή απορία, την επιδότηση συσκευής δε τη δικαιούνται όλοι οι συνδρομητές συμβολαίων; Εγώ είμαι στο τρίτο χρόνο στη Wind και δε με έχει ενοχλήσει κανείς για επιδότηση (νωρίς το θυμήθηκα ). Πρέπει να τους σκουντήξω εγώ, αλλιώς αυτοί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου; Δε θα έπρεπε να ενημερώνουν; Έχω στείλει ένα ερώτημα στο κέντρο εξυπηρέτησης και περιμένω να δω τι θα μου απαντήσουν αύριο (ή μεθαύριο, ή παραμεθαύριο)... Εσείς έχετε μειώσεις στο πάγιο ή επιδότηση κάθε χρόνο;
chios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Καλύτερα είναι μείωση στο πάγιο παρά επιδότηση συσκευής, στις τιμές που δίνουν τις συσκευές τις πληρώνεις χρυσές 1
meletis_m Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, afragorn είπε Έχω απλή απορία, την επιδότηση συσκευής δε τη δικαιούνται όλοι οι συνδρομητές συμβολαίων; Εγώ είμαι στο τρίτο χρόνο στη Wind και δε με έχει ενοχλήσει κανείς για επιδότηση (νωρίς το θυμήθηκα ). Πρέπει να τους σκουντήξω εγώ, αλλιώς αυτοί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου; Δε θα έπρεπε να ενημερώνουν; Έχω στείλει ένα ερώτημα στο κέντρο εξυπηρέτησης και περιμένω να δω τι θα μου απαντήσουν αύριο (ή μεθαύριο, ή παραμεθαύριο)... Εσείς έχετε μειώσεις στο πάγιο ή επιδότηση κάθε χρόνο; Παλιότερα πρίν 6-7 χρόνια είχε όφελος η επιδότηση επειδή δέν ήταν υπερκοστολογημένες οι συσκευές. Πλέον εδώ και μιά 5 ετία κάνω μείωση παγίου στήν ανανέωση συμβολαίου.
afragorn Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Ναι, η πιο λογική κίνηση είναι να κάνεις μείωση παγίου. Σας ενημέρωσαν όμως μόνοι τους ή έπρεπε να κάνετε και εσείς κάποια κίνηση;
meletis_m Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, afragorn είπε Ναι, η πιο λογική κίνηση είναι να κάνεις μείωση παγίου. Σας ενημέρωσαν όμως μόνοι τους ή έπρεπε να κάνετε και εσείς κάποια κίνηση; Ναι σε Codafone με ενημερωσαν στο κατάστημα για τις 2 επιλογές. 1
samsunglife Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Κάνα μήνα πριν λήξει το συμβόλαιο σου λογικά σε καλούν και σου κάνουν τότε κάποια προσφορά για να μείνεις στο δίκτυό τους. Έτσι τουλάχιστον κάνει η Vodafone σε μένα. Και επειδή η πρόταση τους συνήθως είναι αστεία κάνω αίτηση φορητοτητας σε άλλη εταιρεία οπότε με ξαναπαιρνουν τηλέφωνο και μου κάνουν τη σωστή πρόταση για να παραμείνω...
Makis_io Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Στις 10/9/2019 στις 3:59 ΜΜ, samsunglife είπε Κάνα μήνα πριν λήξει το συμβόλαιο σου λογικά σε καλούν και σου κάνουν τότε κάποια προσφορά για να μείνεις στο δίκτυό τους. Έτσι τουλάχιστον κάνει η Vodafone σε μένα. Και επειδή η πρόταση τους συνήθως είναι αστεία κάνω αίτηση φορητοτητας σε άλλη εταιρεία οπότε με ξαναπαιρνουν τηλέφωνο και μου κάνουν τη σωστή πρόταση για να παραμείνω... Καλησπέρα έχω στην. Wind σταθερό, κινητό στα 82,9€ κ θέλω να φέρω κ ένα καρτο τηλέφωνο που είναι στο όνομα μου κ το έχει ένας συγγενής μου κ βάζει τουλάχιστο 2 12αρες κάρτες. Επίσης θα έρθει στην wind κ η τελεοραση από την nova στο ποσό των 18€(40 πλήρωνα στην νόβα) Μου έκανε πρόταση ή wind στα 370€ για επιδότηση κ θεωρώ ότι θα έπρεπε να πάρω κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι είτε πρέπει να κοιτάξω να τα πάω όλα στην nova κ να πάρω από εκεί επιδότηση είτε να κάνω κάτι να πάρω μεγαλύτερη στην wind. Πιστεύω ότι με όλες τις πληρωμές στην ώρα τους κ σαν πελάτης 4 ετών θα έπρεπε να έχω κάτι πιο μεγάλο κοντά στα 500€.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 16 ώρες πριν, Makis_io είπε Καλησπέρα έχω στην. Wind σταθερό, κινητό στα 82,9€ κ θέλω να φέρω κ ένα καρτο τηλέφωνο που είναι στο όνομα μου κ το έχει ένας συγγενής μου κ βάζει τουλάχιστο 2 12αρες κάρτες. Επίσης θα έρθει στην wind κ η τελεοραση από την nova στο ποσό των 18€(40 πλήρωνα στην νόβα) Μου έκανε πρόταση ή wind στα 370€ για επιδότηση κ θεωρώ ότι θα έπρεπε να πάρω κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι είτε πρέπει να κοιτάξω να τα πάω όλα στην nova κ να πάρω από εκεί επιδότηση είτε να κάνω κάτι να πάρω μεγαλύτερη στην wind. Πιστεύω ότι με όλες τις πληρωμές στην ώρα τους κ σαν πελάτης 4 ετών θα έπρεπε να έχω κάτι πιο μεγάλο κοντά στα 500€. Η επιδότηση συσκευής από τις ελληνικές εταιρίες είναι απάτη (να ευχαριστήσουμε άλλη μια φορά την ΕΕΤΤ που φροντίζει να μην κάνει τίποτα για αυτό), αν βάλεις την επιδότηση στο πάγιο και πάρεις συσκευή από αλλού κερδισμένος θα βγεις. Δεν αξίζει καν να ασχολείσαι, κοίτα τι σε συμφέρει γενικά. Ανεξάρτητου αυτής της παρωδίας που ονομάζουν επιδότηση συσκευής. Εξαιρέσεις αποτελούν κάποια επαγγελματικά συμβόλαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα