Προς το περιεχόμενο

Youtube comments

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα θεμα στο youtube Και με εμποδιζει πολυ στην δουλεια μου. Θελω να επικοινωνω με ατομα στο youtube, με κατοχους βιντεο, μπορω να κανω σχολιο αλλα μολις προσπαθω να τον πω να με στειλει email στην ταδε@διευθυνση.κομ το σχολιο μου παει στον φακελο με τα σπαμ και δεν μπορει να το δει αυτος και λογικα δεν ξερει και που ειναι ο φακελος του με τα σπαμ στο youtube η και να ξερει δεν προκειται να το δει. Δοκιμαζω να γραφω το email Μου ετσι teo ( at) gmail (dot) com και παλι τα ιδια! Ειναι εκνευριστικο εκει που μιλας με τον αλλον να μην μπορεις να τον πεις να επικοινωνησει μαζι σου μολις βαζεις το email η τις λεξεις ''contact'' ''email'' και οτι εχει σχεση με επικοινωνια! Υπαρχει καποιος τροπος να μπορω να γραφω το email μου χωρις να πηγαινει στα σπαμ?

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

3 χρόνια μετά;

Ποτέ δεν είναι αργά! :D

Πάντως, κάτι γίνεται με την μηχανή του insomnia. Έχω κάνει μια ροή που να μου εμφανίζει τι ανέβηκε τελευταία στα φόρουμ που με ενδιαφέρουν και αυτό μου το πέταξε ότι ανέβηκε την τελευταία ώρα. Δεν πρόσεξα την ημερομηνία και μου το έχει ξανακάνει αλλά το είχα δει τότε.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...