Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσο εισόδημα έχει ο εγγυητής; Είναι συγγενής; Έχει δάνεια;Εργαζεται;

Επεξ/σία από Timonas
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εισόδημα πάνω απο 10.000 ευρώ,θείος μου,εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.Δάνεια σίγουρα έχει αλλα δεν έχει οφειλή σε κάποια τράπεζα.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, panos.mark4 είπε

Εισόδημα πάνω απο 10.000 ευρώ,θείος μου,εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.Δάνεια σίγουρα έχει αλλα δεν έχει οφειλή σε κάποια τράπεζα.

Χλωμο.Αν ήταν συνταξιούχος ή στρατιωτικος θα ήταν καλύτερα.

Δημοσ.

Τετοιές λεπτομέριες δεν γνωρίζω..πάντως όπως μου είπε πληρώνει κανονικά τις δόσεις που έχει χωρίς καμία καθυστέρηση.

Όσο αφορά την alpha έχω ξενερώσει πολύ μαζί τους.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, panos.mark4 είπε

Τετοιές λεπτομέριες δεν γνωρίζω..πάντως όπως μου είπε πληρώνει κανονικά τις δόσεις που έχει χωρίς καμία καθυστέρηση.

Όσο αφορά την alpha έχω ξενερώσει πολύ μαζί τους.

Ειναι αρκετα πιθανο να το παρεις με αυτα τα δεδομενα

3000 εργαζομενος, με εργαζομενο εγγυητη και χωρις κακο ιστορικο, δεν ειναι δα και τοσο ρισκο για την τραπεζα

Αν δεν εγκριθει στην Αλφα, πηγαινε και στις αλλες τραπεζες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, archer100 είπε

Ειναι αρκετα πιθανο να το παρεις με αυτα τα δεδομενα

3000 εργαζομενος, με εργαζομενο εγγυητη και χωρις κακο ιστορικο, δεν ειναι δα και τοσο ρισκο για την τραπεζα

Αν δεν εγκριθει στην Αλφα, πηγαινε και στις αλλες τραπεζες

Μακάρι...ειναι κρίμα για τέτοια ποσά να απευθύνομαι στις τράπεζες αλλα πρέπει κι εγώ να τελειώσω τη σχολή μου...ειλικρινά ελπίζω να μην εχω πρόβλημα.

Κάποιοι συγγενείς μου είπανε να κάνω αίτηση χωρίς καν εγγυητή...φυσικά και δεν τους άκουσα καθώς ήμουν σίγουρος οτι θε με απορρίψουν όλες οι τράπεζες ακόμα και για τέτοια μικροποσά.

Δημοσ.

Να γράψεις και μια επιστολή που να περιγράφεις την κατάσταση

Να αναφέρεις για ποιο λόγο τα χρειάζεσαι, κάποιο αποδεικτικό των σπουδών.

Άλλο είναι να ζητάει καταναλωτικό κάποιος για να πάει διακοπές, και άλλο για να τελειώσει τις σπουδές του κάποιος, ειδικά αν μιλάμε για πιλότο.. και να μην έχει να πληρώσει άμεσα, σε μερικά χρόνια 2.000-3.000 θα είναι ο μισθός του...

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

Να γράψεις και μια επιστολή που να περιγράφεις την κατάσταση

Να αναφέρεις για ποιο λόγο τα χρειάζεσαι, κάποιο αποδεικτικό των σπουδών.

Άλλο είναι να ζητάει καταναλωτικό κάποιος για να πάει διακοπές, και άλλο για να τελειώσει τις σπουδές του κάποιος, ειδικά αν μιλάμε για πιλότο.. και να μην έχει να πληρώσει άμεσα, σε μερικά χρόνια 2.000-3.000 θα είναι ο μισθός του...

Το μόνο αποδεικτικό που έχω ειναι το συμβόλαιο με τη σχολή,ίσως το καταθέσω κι αυτο με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, panos.mark4 είπε

Μακάρι...ειναι κρίμα για τέτοια ποσά να απευθύνομαι στις τράπεζες αλλα πρέπει κι εγώ να τελειώσω τη σχολή μου...ειλικρινά ελπίζω να μην εχω πρόβλημα.

Κάποιοι συγγενείς μου είπανε να κάνω αίτηση χωρίς καν εγγυητή...φυσικά και δεν τους άκουσα καθώς ήμουν σίγουρος οτι θε με απορρίψουν όλες οι τράπεζες ακόμα και για τέτοια μικροποσά.

Αρχικα, πηγαινε μονος σου, αν σου ζητησουν εγγυητη, τοτε μονο πες να ερθει και ο θειος σου

Μην εχεις ηττοπαθη νοοτροπια, εισαι πελατης τους, ειδικα της Αλφα, που θα πληρωσεις τοκους για το δανειο, δε θα σου κανει κανεις καμια χαρη

Θα στα εξηγησει ολα εκει ο υπαλληλος, μην φοβασαι να ρωτησεις οτιδηποτε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, archer100 είπε

Αρχικα, πηγαινε μονος σου, αν σου ζητησουν εγγυητη, τοτε μονο πες να ερθει και ο θειος σου

Μην εχεις ηττοπαθη νοοτροπια, εισαι πελατης τους, ειδικα της Αλφα, που θα πληρωσεις τοκους για το δανειο, δε θα σου κανει κανεις καμια χαρη

Θα στα εξηγησει ολα εκει ο υπαλληλος, μην φοβασαι να ρωτησεις οτιδηποτε

Δυστηχώς μέσω ενός γνωστού μου που δουλεύει στην ΑΛΦΑ έμαθα οτι με αυτο το εκκαθαριστικό και αυτη τη μισθοδοσία το πολύ να μου εγκρίνουν ένα δάνειο των 1000 ευρώ χωρίς εγγυητή.

Έχω ηττοπαθή νοοτροπία γιατί ειμαι σε απόγνωση αντί αυτη την ώρα να διαβάζω ψάχνω για τράπεζες και ρωτάω όποιον ξέρω αν θα πάρω τελικά το δάνειο ή όχι...

Δημοσ.

Φίλε φαίνεσαι πολύ στεναχωρημένος, σου εύχομαι να βρεις λύση και μην αγχώνεσαι θα τα καταφέρεις γιατί φαίνεται να αγαπάς αυτό που κάνεις.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, valkon είπε

Φίλε φαίνεσαι πολύ στεναχωρημένος, σου εύχομαι να βρεις λύση και μην αγχώνεσαι θα τα καταφέρεις γιατί φαίνεται να αγαπάς αυτό που κάνεις.

Φίλε σε ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση,το παλεύω απ το 2013 προσπαθώ απλα να τελειώσω με νύχια και με δόντια... ελπίζω ειλικρινά να μου το δώσουν.

Δημοσ.

Καλημέρα,τα λεφτά βρέθηκαν απο συγγενή ευτηχώς...δυστηχώς οι τράπεζες μου απέρριψαν όλες τις αιτήσεις δανείου...παρόλα αυτά τέλος καλό όλα καλά.

Ευχαριστώ πολύ όσους βοήθησαν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...