Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαθέσιμο budget: 400-600€

Απόσταση και γωνία θέασης: ~3 μετρα

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ),  digea,  κτλ]: Κυρίως θα χρησιμοποιηθεί για ταινίες μέσω Plex, και αραιά και που σαν pc monitor για κανένα single player παιχνίδι

προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters  :devil: "): 50 αλλά και 55' δεν θα με χαλαγε

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Οχι

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): Το ambilight της Phillips θα ήταν ευχάριστη προσθηκη, voice command με Alexa, διαθέσιμη η εφαρμογή Plex

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : 50PUS7303, 50RU7402, 50UK6500

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά):

Επεξ/σία από Giannis9700
Δημοσ.

Έχεις στα υπόψιν τρεις απο τις καλύτερες επιλογές. 

Philips εάν διαβάσεις πολλοί αναφέρουν θέμα με τα πάνελ τους. Λίγο ρουλέτα. Στις Samsung ο player δεν παίζει όλα τα είδη αρχείων. Στις LG αναφέρονται τελευταία πολλά προβλήματα. 

Για εικόνα καθαρά από τις καλύτερες είναι οι Philips και Sony. Σε Sony δεν έχουμε υποστήριξη. 

Εγώ με σειρά προτίμησης πάρα ταύτα θα επέλεγα πρώτα 7303, μετά 7402 και μετά 6500 αν και η 6500 έχει πολύ μικρό iput lag άρα είναι πολύ καλή για gaming. 

Δημοσ.

Έχω διαβάσει για τις Phillips ότι μπορεί να πέσω σε RGBW, αλλά η συζήτηση έχει γίνει γύρω από το μοντέλο του '19

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σημαντικό το HRD10+ σε αυτό το budget και αν αξίζει η Samsung μόνο για αυτό

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Giannis9700 είπε

Έχω διαβάσει για τις Phillips ότι μπορεί να πέσω σε RGBW, αλλά η συζήτηση έχει γίνει γύρω από το μοντέλο του '19

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σημαντικό το HRD10+ σε αυτό το budget και αν αξίζει η Samsung μόνο για αυτό

Σε αυτο το budget δεν βλεπεις HDR η αληθεια ειναι.

Στα 3 μετρα πας σε 65αρα minimum. 

Plex δεν ξερω αν εχει το saphi OS της philips. Ψαξε το.

Αν θα βλεπεις ταινιες  και εισαι σινεφιλ πηγαινε σε OLED αλλιως σε μια πιο ακριβη LCD.

Δημοσ.

Δυστυχώς φοιτητής και OLED δεν πάνε μαζί, η Philips που ανέφερα έχει Android 8.0 οπότε υπάρχει το Plex, ο μόνος μου ενδοιασμος ήταν η απουσία HDR10+ και η απουσία ελληνικής αντιπροσωπείας αλλά νομίζω πως θα κλειδώσω σε αυτήν

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Giannis9700 είπε

Δυστυχώς φοιτητής και OLED δεν πάνε μαζί, η Philips που ανέφερα έχει Android 8.0 οπότε υπάρχει το Plex, ο μόνος μου ενδοιασμος ήταν η απουσία HDR10+ και η απουσία ελληνικής αντιπροσωπείας αλλά νομίζω πως θα κλειδώσω σε αυτήν

Γρηγορη εναλλαγη καναλιων δεν εχει ομως.

Σαν τηλεοραση ειναι καλη. Direct led ειναι , VA ειναι , android εχει , δεν ειναι vestel το πανελ.

Λιγο μεγαλο input lag εχει αλλα παλευεται. Αξιζει ναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...