TheGrisGrisMan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα. Εχω δοκιμάσει άπειρα καλώδια, χωρίς ιδιαίτερα άσχημη χρήση ΟΛΑ αρχίζουν να χαλάνε μετά απο κάποιο καιρο. Οκ ξέρω το κόλπο ότι «χαλάνε σύντομα ώστε να αγοράσουμε νεο», την τάση της βιομηχανιας κλπ αλλά έστω και με αυτό το δεδομένο θα πρέπει να υπάρχουν κανα-δυο εταιρίες που να πάνε να εκμεταλλευτούν το κενό που υπάρχει στην αγορά, όποτε να κυκλοφορήσουν καλώδιο που να αντέχει πραγματικά. Το αγοράζεις και το ξεχνας πχ. Μηπως εχει κανεις αγοράσει καλώδιο που να εχει αντέξει πχ 3-4 χρόνια; Αν ναι θα με ενδιέφερε τι μάρκα κλπ ώστε να παρω το ίδιο. Περιττό να πω ότι έχω δοκιμάσει πάνω απο 10 καλώδια κ σε όλα παρουσιάζεται το ίδιο πρόβλημα μετά απο λίγο καιρο. Κρατάω τις αποδείξεις, τα επιστρέφω αν χρειαστεί αλλά δεν θελω να μπαινω στην διαδικασία «τσακωμού» με το καταστημα γιατί όλοι το παίζουν «τρελλα». Εχει κανεις να προτείνει κάποιο που εχει δοκιμάσει και «αντέχει»; (και το βάζω σε εισαγωγικά γιατί δεν μιλαμε για κάποια βάρβαρη χρήση, απλή σύνδεση και φόρτιση)...
JailbrokenDiesel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα, εγώ έχω αγοράσει αυτό εδω: https://www.amazon.de/Anker-Lightning-Ladekabel-Zertifiziert-weitere-Grau/dp/B00UBLOJJG/ref=sr_1_3?keywords=anker%2Bnylon&qid=1567939813&s=gateway&sr=8-3&th=1 1.5 χρόνο τώρα απροβληματιστη λειτουργία 1
MAFAKA Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Άντεξε 2 χρονια κακοποίησης στα χερια του γιου μου. Φορτίζει μονος του το iPad του και δεν είναι καθόλου μα καθόλου ευγενικός ούτε στο βαλε-βγάλε, ούτε στο ποσο "τσακίζει" το καλώδιο στη θεση που το αφήνει. Όταν χάλασε ξαναγορασα το ίδιο. Όλα τα αλλα που είχα δοκιμάσει δεν είχαν αντέξει πάνω από 6-9 μήνες με την ιδια (άτσαλη) χρήση. Λογικά σε καλύπτει. https://www.mediamarkt.gr/el/product/_cellular-line-tetra-data-cable-1-2-m-mfi-tetracabmfi1mk-black-1214410.html 1
jodact Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Είχε ένας φίλος το ίδιο πρόβλημα. Του πρότεινα Anker που έχω κι εγώ. Μέχρι τώρα δεν του έχει χαλάσει. Τη σειρά PowerLine+ λέω με το κόκκινο braided περίβλημα. 1
tonirules Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Anker είναι η μόνη λύση σε αποψη ποιότητας - τιμής. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα