Alex-V Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Μου φερανε ενα mls φθηνιαρικο γιατι κολλουσε. Αποφασισα να το κανω φορματ. Το προβλημα τωρα. Στην εκκινηση μου ζηταει email ανακτησης. Δυστυχως δε εχει να πατησω skip. Μιλησα με τον ανθρωπο και μου ειπε δεν τα θυμαται. Μονο κατι παιχνιδια ειχε μεσα οποτε δεν τον πειραξε το φορματ. Δοκιμασα κατι τροπους αλλα δεν καταφερα κατι. Γνωριζει καποιος καμια λυση?
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Βρε Alex συμμετεχεις ενεργα εδω και ξερεις πως ο.τι προταθει για παραβιαση του frp αγγιζει τα ορια της παρανομίας και αντιτίθεται στους κανονες του φορουμ. Δεν αμφισβητώ τις αγνες προθεσεις σου αλλα θα σου πω το τετριμμένο "με 20€ στην mls"
Alex-V Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, tsilitheo1 είπε Βρε Alex συμμετεχεις ενεργα εδω και ξερεις πως ο.τι προταθει για παραβιαση του frp αγγιζει τα ορια της παρανομίας και αντιτίθεται στους κανονες του φορουμ. Δεν αμφισβητώ τις αγνες προθεσεις σου αλλα θα σου πω το τετριμμένο "με 20€ στην mls" Καταλαβαινω και το γνωριζω. Δεν εχω λογο να πω ψεμματα. Δεν ειναι και κανενα ουαου ταμπλετ ετσι ωστε να το κλεψει καποιος. Οποτε το στελνω mls να το κανουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα