cmad Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Καλημέρα. Ενδιαφέρεται συγγενής για 55 ίντσες ,καλή σε τηλεοπτικό σήμα ,αγώνες μπάσκετ,νετφλιξ,όχι παιχνίδια . νομιζω αν έχει Android θα είναι καλύτερα μήπως έβαζε kodi κλπ, αλλά εγώ της το είπα αυτό. Να μην καθυστερεί στην εναλλαγή καναλιών πολύ . Τι προτείνετε?
czarjuly Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Εγω εχω παρει την Sony KD55XF8096 και εχω μεινει ευχαριστημενος,δες την...
Payne83 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/14323612/Sony-KD-55XF8505.html Στο Homelike την έχει σε προσφορά. Ξεπερνάει λίγο το budget αλλά πιστεύω αξίζει. Αλλιώς και η XF8096 που προαναφερθηκε σίγουρα θα είναι καλή επιλογή. Εάν σε ενδιαφέρει πιο πολύ η εικόνα και δεν κοιτάς τόσο πολύ τα υπόλοιπα, χωρίς να θέλω να πω ότι δεν μετράνε δες είτε Sony είτε Philips. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από Payne83
cmad Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Ευχαριστω για τις πληροφοριες ,τελικα χτυπησε την δευτερη και ειναι τελεια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα