Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, είμαι με σύνδεση NOVA 100 + VOIP και με το ZXHN H267N  έχω χαμηλό κλείδωμα (έχω ήδη αλλάξει 1 φορά το Modem τους δίχως βελτίωση), εν αντιθέσει με το Speedport Plus το οποίο αξιοποιεί πλήρως το "attainable rate" και κλειδώνει στα μέγιστα.

Έχω στην κατοχή μου 2 modem/router:

α) Speedport plus (του ΟΤΕ)

και β) ZXHN H267N (της NOVA).  Από αυτό μπορώ να μπω και ως "Φορθνιετ"".

Αυτό που θέλω να κάνω είναι το εξής:

1) Το Speedport ως πρώτο modem/router να κάνει τον συγχρονισμό + όλα τα άλλα ΕΚΤΟΣ από τηλεφωνία της NOVA.

και 2) Το ZXHN H267N να κουμπώνει πίσω από το Speedport αλλά ΜΟΝΟ για την τηλεφωνία της NOVA.

Θέλω δηλαδή να αποφύγω με οποιοδήποτε κόστος ο συγχρονισμός να γίνει από το ZXHN H267N (γιατί κλειδώνει πολύ χαμηλότερα με προβλήματα - γιαυτό και δεν τα βάζω ανάποδα).

Ποιες είναι οι ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν στα 2 αυτά Modem ώστε να συνεργαστούν με αυτόν τον συγκεκριμένο τρόπο?

Δημοσ.

OK, γιατί θες το speedport να κάνει και "όλα τα άλλα" και όχι μόνο το συγχρονισμό; Αν το ZTE μπορεί να δουλέψει με Ethernet upstream, βάλε το να κάνει αυτό το PPP dialing και γύρνα σε bridge το Speedport.

Δημοσ.

Ο λόγος είναι ότι με το Speedport κλειδώνω 12.000kbps ψηλότερα από ότι με το ZTE. Άρα το speedport πρέπει να κάνει τουλάχιστον το κλείδωμα.

Έκανα πάρα πολλές δοκιμές με το ZTE πίσω από το Speedport και κατάφερα τα εξής:

1) Το Speedport: κλείδωμα + PPP dialing και ταυτόχρονα το ZTE: PPP dialing

2) Το Speedport: μόνο κλείδωμα και το ZTE PPP dialing

αλλά και στις 2 περιπτώσεις ΔΕΝ δουλεψε η τηλεφωνία από το ZTE.

(Το ZTE το είχα και προσεταρισμένο από πριν όπου έπαιζε η τηλεφωνία με NOVA. Το δοκίμαζα δηλαδή και με τις αυτόματες ρυθμίσεις που έπαιρνε από τον provider)

Ποιες είναι οι ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν στα 2 αυτά Modem ώστε να παίξει και η τηλεφωνία μέσω ZTE?

Δημοσ.

φιλε δε καταλαβες τι σου ειπα πριν........... και 2 MB παραπανω να κλειδωνει, το πιθανοτερο ειναι να εχουν ιδιο download αν τα δοκιμασεις σωστα.  Σε τσαμπα κοπο μπαινεις αν το θες μονο για αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, M@dB0x είπε

φιλε δε καταλαβες τι σου ειπα πριν........... και 2 MB παραπανω να κλειδωνει, το πιθανοτερο ειναι να εχουν ιδιο download αν τα δοκιμασεις σωστα.  Σε τσαμπα κοπο μπαινεις αν το θες μονο για αυτο.

Το ZTE κλειδώνει 13ΜΒ λιγότερο!

Τελικά ποιες είναι οι ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν στα 2 αυτά Modem ώστε να συνεργαστούν με αυτόν τον συγκεκριμένο τρόπο?

Γνωρίζει κανείς?

Επεξ/σία από nikosild
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ίσως γίνει ίσως και όχι γιατί ακόμα και με τους κωδικούς του forthnet παλι ειναι περασμένο το λογισμικό της nova όποτε ακόμα και αν το ρυθμίσεις δεν ξέρω πότε εάν θα δουλεύει η και να δουλέψει μπορεί να είναι για λίγο!

ένας μπακαλιστικος τρόπος εάν έχεις 2 πριζακια κούμπωσε το ρουτερ το speedport να πάρει τα user κτλ και να κλειδώσει εκεί που θες και μετά στο άλλο κούμπωσε το άλλο ρουτερ για να έχεις τηλεφωνία και αυτό θα πάρει λογικά ίντερνετ ,θα κλειδώσει πιο χαμηλά άλλα κατά πάσα πιθανότητα θα δουλέψει η τηλεφωνία οπως πρέπει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...