makis_gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Φέτος έπειτα από δεύτερη προσπάθεια για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση μπήκα πληροφορική στην σχολή που ήθελα. Γενικά ασχολούμαι με τον προγραμματισμό αρκετά στον ελεύθερο μου χρόνο κάνοντας μέτριες προς βαριές εργασίες. Φέτος θα ήθελα να αγοράσω ένα καλό laptop. Το budget μου είναι γύρω στα 1000-1500 ευρώ. Εγώ σκεφτόμουν κάποιο λαπτοπ από την σειρά XPS της Dell Εσείς τι προτείνετε Ευχαριστώ προκαταβολικά
meletis_m Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, makis_gr είπε Καλησπέρα. Φέτος έπειτα από δεύτερη προσπάθεια για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση μπήκα πληροφορική στην σχολή που ήθελα. Γενικά ασχολούμαι με τον προγραμματισμό αρκετά στον ελεύθερο μου χρόνο κάνοντας μέτριες προς βαριές εργασίες. Φέτος θα ήθελα να αγοράσω ένα καλό laptop. Το budget μου είναι γύρω στα 1000-1500 ευρώ. Εγώ σκεφτόμουν κάποιο λαπτοπ από την σειρά XPS της Dell Εσείς τι προτείνετε Ευχαριστώ προκαταβολικά Φοιτητής και εγω σε Δίκτυα. Θα σου πρότεινα σταθερό ( οχι έτοιμη σύνθεση εννοείται) με μεγάλη οθόνη και να πάρεις ένα πιο απλό φορητό. Στην σχολή δέν θα χρειαστείς να κουβαλάς υπολογιστή , στα εργαστήρια υπάρχουν .
jodact Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψεις τόσα λεφτά για να έχεις ένα "μέτριο" μηχάνημα, ενώ μπορείς να φτιάξεις έναν πολύ δυνατό σταθερό. Η μικρή οθόνη του φορητού επίσης είναι κουραστική. Στη σχολή υπάρχουν τα υπολογιστικά κέντρα που έχουν υπολογιστές ελεύθερους αν ποτέ χρειαστεί. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2019 από jodact
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα