aggelos87 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδιά βοήθεια Λοιπόν ξεκινάω το αυτοκίνητο προχωράω και άκουω κλάμα γατιου. Σταματάω με τα χίλια ζόρια το βρίσκω και το βγάζω. Ήταν στα μαύρα του τα χάλια και το λυπήθηκα. Αποφάσισα τελικά να μην το παρατήσω και να το πάρω μαζί μου. Το βάζω τελικά στο πάτωμα του συνοδηγού και ξεκινάω. Μέγα λάθος. Το άτιμο βρήκε τρύπα και κάπου χωθηκε. Κάπου κάτω απ το ταμπλό και χωθηκε και δεν μπορώ να το βρω με τίποτα. Κατάφερα να βγάλω ένα καπάκι που είδα ότι εκεί είχε μια τρύπα αλλά αυτό άφαντο. Που μπορεί να πήγε;; εγώ τωρα τι κάνω;; είναι ασφαλές να ξεκινήσω το αυτοκίνητο ή μπορεί να χωθεί πουθενά, να βγει σε καμία μηχανή ξέρω γω και να γίνει μακελειό;;; Πραγματικά δεν μπορώ, είμαι σε ξένη πόλη παρκαρισμένος και δεν ξέρω τι να κάνω 2
Klausx Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Μπας και χώθηκε κάτω από κανένα κάθισμα; Δύσκολα να μπήκε πίσω στο ταμπλό.
aggelos87 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έκανα το αυτοκίνητο άνω κάτω δεν είναι πουθενά. Πριν το άκουγα να νιαουριζει τώρα σταμάτησε. Σταμάτησα τώρα να κάνω ένα τσιγαρο να ηρεμήσω, να ποσταρω κι εδώ να μάθω αν μπορεί να γίνει καμία ζημιά και θα ξαναρχίσω το ψάξιμο Ωπα το βρήκα. Να τος ο μπόμπιρας. Καμία ιδέα το να τον κάνω όμως;;; είμαι Πάτρα και θα μείνω σε ξενοδοχείο. Δεν μου πάει η καρδιά να τον αφήσω αλλά δεν μπορώ να τον πάρω και μαζί Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2019 από aggelos87 8
txcellas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Το όνομα σου είναι και το χαρακτηριστικό σου γνώρισμα φίλε. 6
papoys1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Άντε να βρεις φιλοζωική να το παραδώσεις.Οι περισσότερες για διαφημιστικά σποτάκια είναι.Αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο το αφήνεις στο σημείο που είχες παρκάρει το αυτοκίνητο σε κάποιο ασφαλές σημείο. Θα καλέσει τη μάννα του η οποία θα το μαζέψει.Οι γάτες είναι πολύ προστατευτικές με τα μωρά τους.Ακόμη και ξένα μπορεί να υιοθετήσουν αν είναι μωρά και αδέσποτα.
mavlok Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, papoys1 είπε Θα καλέσει τη μάννα του η οποία θα το μαζέψει.Οι γάτες είναι πολύ προστατευτικές με τα μωρά τους.Ακόμη και ξένα μπορεί να υιοθετήσουν αν είναι μωρά και αδέσποτα. Ούτε καν. Αν δεν το βρει εκεί που το άφησε, άντε γεια.
aggelos87 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 @papoys1 άυτο σκέφτηκα κι εγώ αλλά αν με δει κάνα περίεργο μάτι να τον αφήνω εκεί που πάρκαρα και παρει κάνα 100 αντε να αποδειξω ότι δεν είμαι ελέφαντας!! Τον έβαλα σε μια κούτα για την ώρα και πιθανότατα θα τον αφήσω στο αμάξι ως το πρωί. Δροσιά έχει οπότε δεν θα πάθει τίποτα. Ξέρουμε κάναν κτηνίατρο που να είναι άυριο ανοιχτός στην Πάτρα;; Το επομενο μου θέμα μάλλον θα είναι SOS πως απομακρυνω ψύλλους απ το αυτοκίνητο.. 3
papoys1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, mavlok είπε Ούτε καν. Αν δεν το βρει εκεί που το άφησε, άντε γεια. Μην το λες.Πρόσφατα δικό μου στο εξοχικό είχε κλειστεί κατά λάθος σε αποθήκη 6-7 μέρες. Ευτυχώς επέζησε.Μόλις άνοιξα την αποθήκη άρχισε να φωνάζει τη μάννα του η οποία το άκουσε αμέσως το μάζεψε και άρχισε μα το ταίζει. Επίσης μου έχει συμβεί γάτα μου να έχει πάρει τα γατιά άλλης και να τα μεγαλώσει μαζί με τα δικά της.Για αυτό το είπα.
basilis_k6 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 1.μην το πιανεις ετσι 2.δεν ειναι και πολυ καλα, ενα γιατρο τον θελει 3.για να μπηκε στο αμαξι να ζεσταθει μαλλον δεν ξερει που ειναι η μανα του 4.παρε μια φιλοζωικη στην πατρα. Θα βρεις κανα τηλ στο φβ. 5. Μπραβο σου! 1
aggelos87 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Ναι το ένα μάτι του ειδικά είναι γεμάτο πυον γι αυτό έλεγα να τον πήγαινα σε κτηνίατρο αν έβρισκα αυριο. Αν δεν καβάλησε το όχημα εδώ στην Πάτρα ενδέχεται να έκανε 200+ χιλιόμετρα ο λαθρεπιβατης στην μηχανή του αυτοκινήτου! Κάνω τον σταυρό μου που δεν πλησίασε στα λουριά της μηχανής. 2
tigergreg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 https://www.facebook.com/groups/254833567928255/ http://www.enallaktikos.gr/kg15el_axaikos-syllogos-gia-ti-merimna-twn-zwwn_a2697.html 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, aggelos87 είπε @papoys1 άυτο σκέφτηκα κι εγώ αλλά αν με δει κάνα περίεργο μάτι να τον αφήνω εκεί που πάρκαρα και παρει κάνα 100 αντε να αποδειξω ότι δεν είμαι ελέφαντας!! θα τους δείξεις το θέμα εδώ. Το ινσόμνια σώζει
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 @aggelos87Τι εγινε τελικα με τα γατακι ?
aggelos87 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @Γιάννης Platano Πήγα τελικά στην γειτονιά που είχα παρκάρει προηγουμενως. Βρήκα μία κυρία που βάζει και νερό στα αδέσποτα της γειτονιάς και μου έδειξε το σημείο που είχε γεννήσει σχετικά πρόσφατα μια αδέσποτη γάτα . Επειδή βρισκόταν σε περιφραγμενο χώρο την αφήσαμε στην είσοδο του. Είχε πάντως αρκετές γάτες η γειτονια και δεν το ενόχλησε καμία. Την μάνα του πάντως δεν την είδαμε. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από aggelos87
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα