ilias78 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Θέλω να πάρω το συγκεκριμένο σετακι με τα 3 fanακια. Το πακέτο περιλαμβάνει κ ένα hub το οποίο έχει 4 θύρες για τα fans. Οι απορίες μου είναι σχετικά με τη σύνδεση. 1. Η μητρική μου έχει θύρα jrgb στην οποία έχω σύνδεση 2 led ταινίες. Στη θυρα αυτη λοιπον, θα συνδεσω το hub? 2. Στη μια θυρα που περισσεύει από το hub, θα μπορέσω να συνδέσω τις led ταινίες? 3. Τα fanακια, πέρα από τη σύνδεση με το hub, θα πρέπει να συνδεθούν κ με την μητρική (sys fan-pamp fun)?
Deka013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 1.Ναι,έτσι θα συγχρονιστεί με τυχόν RGB της μητρικής και θα τα ελέγχεις με το πρόγραμμα της (mystic light,aura sync κλπ).Εναλλακτικά χρησιμοποιείς τον controller που έχει και αλλάζεις χρώμα με τα κουμπάκια. 3.Τα fans χρειάζονται 2 συνδέσεις,μία για το RGB και μία για το πόσο γρήγορα θα γυρνάνε.Οπότε χρησιμοποίησε το δεύτερο hub που έχει και σύνδεσε το με το sys fan της μητρικής.
ilias78 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ. Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει αν μπορώ στο hub ων fans να συνδέσω τη ledταινία? Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από ilias78
ilias78 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 8/9/2019 στις 1:18 ΠΜ, Deka013 είπε 3.Τα fans χρειάζονται 2 συνδέσεις,μία για το RGB και μία για το πόσο γρήγορα θα γυρνάνε.Οπότε χρησιμοποίησε το δεύτερο hub που έχει και σύνδεσε το με το sys fan της μητρικής. Σε unboxing που είδα, το σετ έχει ένα hub για τα 3 fanακια. Ποιο 2ο λες? Δεν βρίσκω κ αναλυτικές οδηγίες στο site της deepcool
Deka013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Εννοούσα το καλώδιο για το RGB ως πρώτο hub.Έχει ένα τριπλό καλώδιο.
ilias78 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Άρα αν το σκεφτομαι σωστα, αυτό το καλώδιο συνδέω στο rgb της μητρικής. Κ στο hub τα fanακια για ρεύμα. Κ μετά το hub με τα fan στη μητρική. Αν είναι σωστά όμως αυτά που λέω, το hub θα ήταν καλύτερα να το συνδέσω στο pump fan της μητρικής επειδή δίνει περισσότερο ρεύμα? Η δεν παίζει ρολο όποτε κ η θυρα sys fan θα μπορεί να τα σηκώσει?
Deka013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Το sys_fan τα σηκώνει,δεν τραβάνε πολύ ρεύμα.Όπως έγραψες συνδέονται. 1
ilias78 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Βέβαια έτσι δεν θα μπορώ να έχω Κ τη ledταινία..... Οπότε μάλλον θα ρέπει να συνδέσω τα fanακια με το control τους με sata....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα