bill2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 πάρε απο ένα φίλο σου δανεικό γτ το ρουτερ σου λέει άλλα πράγματα δοκίμασε να δεις πόσο θα συχρονίσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitriskanaris Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, bill2015 είπε πάρε απο ένα φίλο σου δανεικό γτ το ρουτερ σου λέει άλλα πράγματα δοκίμασε να δεις πόσο θα συχρονίσει Μπικα στο ρουτερ του διπλανου μου γειτονα και τα χαρακτηριστικά ειναι αυτα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Κάτι δεν μου αρέσει με τόσο attenuation έπρεπε να είχατε 20 αν όχι και παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitriskanaris Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, bill2015 είπε Κάτι δεν μου αρέσει με τόσο attenuation έπρεπε να είχατε 20 αν όχι και παραπάνω Μπορώ να κανω κατι για αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@dB0x Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
banned_acc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 το interleave delay τι δείχνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
banned_acc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Το υψηλό interleave delay (700/800ms) επηρεάζει σε κάτι; Και από τι εξαρτάται; Έχω τα παραπάνω νούμερα σε άριστη adsl γραμμή με 11db εξασθένιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 On 08/09/2019 at 00:42, dimitriskanaris said: Γεια σας. Η εικόνα της σύνδεσης μου ειναι Καλή? Μπορώ να αλλάξω κατι για καλύτερη ταχύτητα? Θόρυβος margin και τα λοιπά ειναι καλά? (Δεν υποστηρίζω vdsl) οτι εισαι πολυ κονταχτο αστικο κεντρο και οτι θα επρεπδ να παιζεις 20 η 22 η δδ ξερω τι δεν λεει τιποτα.μπορει εσυ να εισαι στα 100 μετρα και να παιζεις 18 μπορει ο αλλος να ειναι στα 300 μετρα και να παιζει 23.δεν μπορεις να κανεις τιποτα και δεν θεωρειτσι βλαβη αλλο τοσο οταν και ο γειτονας παιζει τοσο.δεν ειναι ολα τα καλωδια ιδια.παιζεις ηδη με 6αρι profile και οτι παροχο και να βαλεις τον ιδιο χαλκο θα παρεις. On 10/09/2019 at 17:13, bill2015 said: Κάτι δεν μου αρέσει με τόσο attenuation έπρεπε να είχατε 20 αν όχι και παραπάνω μεγιστο θεωρητικο και οχι μεγιστο πρακτικα. On 10/09/2019 at 10:25, bill2015 said: Δες στου γραφείου μου τη σύνδεση Σε εσένα κάτι δεν πάει καλά η στη γραμμή η στο ρουτερ Με άλλο ρουτερ εχεις δοκιμάσει ; εσυ απλα ετυχεσ σε πολυ καλο χαλκο τυπικα μπορει να δοκιμασει και με αλλο εξοπλισμο μηπως παιξει λιγο καλυτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Στις 8/9/2019 στις 12:42 ΠΜ, dimitriskanaris είπε Γεια σας. Η εικόνα της σύνδεσης μου ειναι Καλή? Μπορώ να αλλάξω κατι για καλύτερη ταχύτητα? Θόρυβος margin και τα λοιπά ειναι καλά? (Δεν υποστηρίζω vdsl) Εχεις πολυ χαμηλη ταχυτητα για τοσο μικρη αποσταση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adsl2+ Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 10/9/2019 στις 8:04 ΜΜ, dimitriskanaris είπε Μπορώ να κανω κατι για αυτο? Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας σε vdsl ,ακόμα και βλάβη να το δώσεις δεν πρόκειται να κάνεις τίποτε ,η στρατηγική - πολιτική τους [vodafone] είναι να μας πάνε όλους στη VDSL ,κατά διαστήματα μου ζητούν την αλλαγή σε VDSL με επιχείρημα την οριακή ταχύτητα του adsl2+ Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από adsl2+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 18 hours ago, Aggelos_INSM said: Εχεις πολυ χαμηλη ταχυτητα για τοσο μικρη αποσταση.. αποδεκτες τιμες απο τον οτε οποτε βλαβη δεν παει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 15 ώρες πριν, poulinos είπε αποδεκτες τιμες απο τον οτε οποτε βλαβη δεν παει Μαλιστα.. 20 ώρες πριν, adsl2+ είπε Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας σε vdsl ,ακόμα και βλάβη να το δώσεις δεν πρόκειται να κάνεις τίποτε ,η στρατηγική - πολιτική τους [vodafone] είναι να μας πάνε όλους στη VDSL ,κατά διαστήματα μου ζητούν την αλλαγή σε VDSL με επιχείρημα την οριακή ταχύτητα του adsl2+ Δηλαδη αυτοί που εχουν τοσο μεγαλο πρόβλημα σε adsl, με vdsl ειναι εγγυημένοι οτι θα ειναι ενταξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adsl2+ Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε Μαλιστα.. Δηλαδη αυτοί που εχουν τοσο μεγαλο πρόβλημα σε adsl, με vdsl ειναι εγγυημένοι οτι θα ειναι ενταξει; Η adsl τρέχει μέσα στο χαλκό με τις αποδώσεις που έχεις ήδη ,ενώ με τις οπτικές ίνες η απόδοση vdsl είναι κοντά στην ονομαστική τελική αν ο χαλκός από το καφαο μέχρι την πρίζα στο modem - σπίτι σου όλα είναι σωστά ! Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από adsl2+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα