dimitriskanaris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Γεια σας. Η εικόνα της σύνδεσης μου ειναι Καλή? Μπορώ να αλλάξω κατι για καλύτερη ταχύτητα? Θόρυβος margin και τα λοιπά ειναι καλά? (Δεν υποστηρίζω vdsl) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Κάτι λέει λάθος το ρουτερ σου γτ με αυτή την απόσταση που λέει είσαι δίπλα στο αστικό κέντρο. Αλλά πολύ μικρή ταχύτητα Εγώ στου γραφείου τη σύνδεση με εξασθένηση 15.1 έχω 19.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitriskanaris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 1:πάροχος nova 2: ειχα ρωτισει την απόσταση και με εχουν πει 700μ 21 λεπτά πριν, bill2015 είπε Κάτι λέει λάθος το ρουτερ σου γτ με αυτή την απόσταση που λέει είσαι δίπλα στο αστικό κέντρο. Αλλά πολύ μικρή ταχύτητα Εγώ στου γραφείου τη σύνδεση με εξασθένηση 15.1 έχω 19.1 1:πάροχος nova 2:με εχουν πει οτι εχω 700μ αποσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 τι να πώ σύμφωνα με τo attenuation είσαι 320 καλώδιακά μέτρα απο το αστικό κέντρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitriskanaris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, bill2015 είπε τι να πώ σύμφωνα με τo attenuation είσαι 320 καλώδιακά μέτρα απο το αστικό κέντρο Γενικός μπορώ να κανω κατι για αυτο? Κατι αλλο που ίσος παρατηρησες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Αρχικά, κάνε κανα restart το ρουτερ γιατί έχει μαζέψει 493232897589043908542 errors. Πόσο καιρό έχεις να το κλείσεις; Πάρε στο 13731 και ρώτα να σου πουν σε τι προφίλ είσαι και να σου κάνουν κανα καθαρισμό data. Εγώ έχω αυτά με vodafone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitriskanaris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, HateMe είπε Αρχικά, κάνε κανα restart το ρουτερ γιατί έχει μαζέψει 493232897589043908542 errors. Πόσο καιρό έχεις να το κλείσεις; Πάρε στο 13731 και ρώτα να σου πουν σε τι προφίλ είσαι και να σου κάνουν κανα καθαρισμό data. Εγώ έχω αυτά με vodafone Κάθε μέρα το κλείνω το βράδυ και κετα το ανοίγω ξανα το πρωί. Περα απο αυτο εχετε να μου πειτς κατι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, dimitriskanaris είπε Κάθε μέρα το κλείνω το βράδυ και κετα το ανοίγω ξανα το πρωί. Περα απο αυτο εχετε να μου πειτς κατι αλλο? Ναι. Άλλαξε το καλώδιο του τηλεφώνου / splitter κλπ γιατί κάτι δεν πάει καλά. Βάλε και μόνο του το ρούτερ πάνω στην κεντρική πρίζα χωρίς να μεσολαβεί τίποτα (σπλιττερ κλπ) και στείλε ένα σκρινσοτ να δούμε απ τα στατιστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitriskanaris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, HateMe είπε Ναι. Άλλαξε το καλώδιο του τηλεφώνου / splitter κλπ γιατί κάτι δεν πάει καλά. Βάλε και μόνο του το ρούτερ πάνω στην κεντρική πρίζα χωρίς να μεσολαβεί τίποτα (σπλιττερ κλπ) και στείλε ένα σκρινσοτ να δούμε απ τα στατιστικά. Ακριβος τα ιδια χαρακτηριστικά με αυτα που ειχα οταν το συνέδεσα μονο του στην τηλεφωνική πρίζα. Απλα χωρις errors επιδει τα εκανα clean log Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitriskanaris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, dimitriskanaris είπε Ακριβος τα ιδια χαρακτηριστικά με αυτα που ειχα οταν το συνέδεσα μονο του στην τηλεφωνική πρίζα. Απλα χωρις errors επιδει τα εκανα clean log Τι μπορω να κανω άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitriskanaris Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, HateMe είπε Ναι. Άλλαξε το καλώδιο του τηλεφώνου / splitter κλπ γιατί κάτι δεν πάει καλά. Βάλε και μόνο του το ρούτερ πάνω στην κεντρική πρίζα χωρίς να μεσολαβεί τίποτα (σπλιττερ κλπ) και στείλε ένα σκρινσοτ να δούμε απ τα στατιστικά. οριστε τα αποτελεσματα που το συνδεσα μονο του στην τηλεφωνικη πριζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitriskanaris Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 καποιος ας με απαντησει σας παρακαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@dB0x Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δε μπορει να σε βοηθησει καποιος φιλε........... επρεπε να κλειδωνεις 24 κανονικα....... παρε το παροχο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δες στου γραφείου μου τη σύνδεση Σε εσένα κάτι δεν πάει καλά η στη γραμμή η στο ρουτερ Με άλλο ρουτερ εχεις δοκιμάσει ; Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από bill2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitriskanaris Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, M@dB0x είπε Δε μπορει να σε βοηθησει καποιος φιλε........... επρεπε να κλειδωνεις 24 κανονικα....... παρε το παροχο σου. Πειρα τηλέφωνο τον πάροχο αλλα με λεει οτι η αποσταση μου ειναι 600-700μ και οτι ειναι στην μεγιστη ταχυτητα 1 ώρα πριν, bill2015 είπε Δες στου γραφείου μου τη σύνδεση Σε εσένα κάτι δεν πάει καλά η στη γραμμή η στο ρουτερ Με άλλο ρουτερ εχεις δοκιμάσει ; Δεν εχω καποιο αλλο ρουτερ για να δοκιμασω. Πειρα τηλέφωνο τον παροχο και με λεει οτι ειμαι 600-700μ αποσταση καο οτι παω με οσο δυνατο την μεγιστη ταχυτητα. Αμα γνωριζεις κατι παραπανω να παρω τηλέφωνο ξανα και να τους πω οτιδιποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα