Lighter122 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα. Ψαχνω για καινουρια μηχανη αυτην την περιοδο και βρηκα το εξης. Η xsr900 του 2019 που γλυκοκοιταζω κανει κατι παραπανω απο 10.000, αλλα εχω βρει σε δυο καταστηματα μοντελο του 2016 με εκπτωση σχεδον 2,000, με μηδεν χιλιομετρα. Προφανως, ειναι κομματια που θελουν να "ξεφορτωθουν" καθως δεν προκειται και για μια ιδιαιτερα εμπορικη μοτοσυκλετα. Η ερωτηση μου ειναι, αν θα εχει καποιο προβλημα αν υποθεσουμε οτι καθεται σχεδον 3 χρονια σε μια βιτρινα. Εκτος απο ελαστικα που παιζει να εχουν ξεραθει, γνωριζει καποιος τι αλλα προβληματα ενδεχεται να υπαρχουν? Πηγαινα για την xsr700 ή ενα tracer700, αλλα οταν βλεπω την 900αρα στα ιδια λεφτα, μπαινω σε σοβαρες σκεψεις.
Petros_Tsiou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Θα πρέπει να αλλάξεις ότι υγρό έχει μέσα η μοτοσυκλέτα. Έπειτα να ελέγξεις-αλλάξεις τυχόν σωληνάκια, κολάρα που έχουν ξεραθεί. Τέλος θεωρώ ότι θα πρέπει να περιμένεις σημαντικά μειωμένο χρόνο ζωής σε αντλία βενζίνης και λαδιού. 1 1
Lighter122 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Αν το παω σε μαστορα και μου αλλαξει ολα αυτα τα κολαρα και σωληνακια, οι αντλιες θα εξακολουθησουν να εχουν μειωμενο χρονο ζωης?
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Lighter122 είπε Αν το παω σε μαστορα και μου αλλαξει ολα αυτα τα κολαρα και σωληνακια, οι αντλιες θα εξακολουθησουν να εχουν μειωμενο χρονο ζωης? Εγω θα ζηταγα να το κάνουν αυτοί που πουλάνε την μηχανή,χωρίς να πληρώσω. 1
Petros_Tsiou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Lighter122 είπε Αν το παω σε μαστορα και μου αλλαξει ολα αυτα τα κολαρα και σωληνακια, οι αντλιες θα εξακολουθησουν να εχουν μειωμενο χρονο ζωης? Ναι. Είναι ζωτικής σημασίας για αυτά τα μέρη να κινούνται. Πρόσεξε, δε λέω ότι σίγουρα θα αστοχήσουν νωρίτερα, λέω ότι το λογικό θα είναι να συμβεί έτσι. 1 1
NikosKallithea Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν έχεις κανενα πρόβλημα πάρτην, λάστιχα λάδια και έφυγες 4
Lighter122 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Οκ θα το εχω υποψιν μου. Εννοειται οτι θα τους ζητησω να κανουν την απαραιτητη συντηρηση. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να ξερω αν θα τα κανουν ολα ή και καθολου.
SaFiS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Αλλαγή όλων των υγρών (λάδια, υγρά φρένων, αντιψυκτικό). Οι αντλίες δεν έχουν κανένα θέμα. Το τεπόζιτο αφού μιλάμε για καινούργια μηχανή, απλά σε στοκ, ήταν και είναι άδειο. Η αντλία λαδιού είναι μέσα στο λάδι, δεν παθαίνει τπτ. Αν καταφέρεις και αλλαγή ελαστικών στην τιμή, είσαι ΟΚ. Εννοείται πως θα πρέπει να ρωτήσεις αν θα έχει κανονικά την 2ετή εγγύηση της Yamaha... Το 2011 αγόρασα καινούργιο Fazer 600 S2 στοκ του 2009 με έκπτωση 3200€. Κατάφερα στην τιμή καινούργια ελαστικά, βαλίτσα και μεγαλύτερη γνήσια ζελατίνα. Εγγύηση κανονική 2ετή. Λάδια και τα συναφή τα έκανα μόνος (είχαμε ακόμη το συνεργείο εκείνο το διάστημα)... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα